Comentarii (23)

danger.  •  24 Iulie 2018, 11:27

Iar despre acesti 3 jucatori + Alibec , fiecare la randul lui a avut perioade f bune cu alti antrenori , au fost convocati la nationala ! acum nu mai joaca nimic , de ce ? ANTRENOR INCAPABIL ! SISTEMUL DE JOC SE FACE IN FUNCTIE DE JUCATORII PE CARE-I AI DICA ! PROSTULE !

dinamo100  •  24 Iulie 2018, 12:10

Becali isi face de cap fiindca are un antrenor fara personalitate! Becali nu ar indrazni sa dicteze in halul asta daca antrenor ar fi Olaroiu, D. Petrescu, R. Lucescu sau altii de tipul lor.

hannah.robinson  •  24 Iulie 2018, 11:50
Postat de tonyys pe 24 Iulie 2018, 11:26

Si morais cel.mai slab de la giurgiu ramane titular ? Balasa ar trebui sa ramana fundas central iar Moncilovic sa treaca pe banda in locul lui morais si in rest cu reintrarile lui Pintilii si Gnohere Steaua va arata cu totul altceva.

Ar trebui niște rotații ca la volei in acest fel fiecare jucător va juca pe toate posturile iar in funcție de Evoluții se va decide postul fiecăruia

mariuss72  •  24 Iulie 2018, 11:25
Postat de andrei.33 pe 24 Iulie 2018, 11:18

Vrem cat mai multe stiri cu si despre gigi. Astfel de jurnalism de calitate nu trebuie sa lipseasca din gsp!!

Geambasu in articolul de ieri: Am promis ca nu mai promovam penalii...

Manu Ion  •  24 Iulie 2018, 10:45

Daca nu schimba antrenorul degeaba . Dica nu este de FCSB. E singura echipa care nu are o ideie de joc,fizic jucatori stau foarte prost. A distrus jucatori precum Alibec si Budescu si continua cu Nedelcu,Coman ,Man . Daca avea coloana vertebrala si judeca cu aceiasi masura ca la Alibec,Tanase trebuia exclus din lot cand era la 3 dimineata beat prin cluburi . Indisciplina totala la echipa.Becali ar tb sa-l demita impreuna cu staful tehnic si staful medical.

whiteredarad  •  24 Iulie 2018, 18:39

De cind dinamo a devenit o echipa pe care merita sa pariezi ? Doar ca saiti pierzi banii ? Sa fim seriosi...totusi, Dinamo este, mai degraba, ...de play out !

dinamo_fan  •  24 Iulie 2018, 14:38

nu ca ma intereseaza pe mine cine joaca la Steaua...dar sa-l joci pe Tanase varf impins cand il ai pe Gnohere in echipa !?!? cam aiurea. sper sa joace asa si duminica.

Vladimir Sorescu  •  24 Iulie 2018, 13:58

Cand l-a luat pe Florinel Coman nu stia ca baiatu' asta este fumator ? daca stia, de ce Dumnezeule l-a luat ? Au schimbat sistemul de joc ,cine i-a pus, la FCSB Nu este momentul sa se faca experimente. Dica daca dorea pe sistemul de joc, trebuia sa-l probezse la antrenamente Nu la un joc oficial si atunci vedea daca merge sau nu.! Repet, nu doresc sa-l jignesc pe domnul Gigi becali, un om extrem de sufletist,dar nea Gigi, daca acei jucatori adusi de dumenata Nu joaca NIMIC si s-a vazut in emciul cu ASTRA cand erau pe dinafara, recurgeti la solutia ultima, taierea salriului pana n-o mai ramanea nimic, vorba cantecului. Jucaotrii sa inteleaga ca joaca la aceasta echipa si sa fie atasati cu trup si suflet, nu doar sa mimeze fotbalul, care nu te airta daca iti bati joc de el!.Scurt!

krokoi  •  24 Iulie 2018, 13:49

urmeaza falimentul. pariati contra fcsb in meciurile cu dinamo si iasi, se pot face bani frumosi.

sibelius  •  24 Iulie 2018, 13:25
Postat de danger. pe 24 Iulie 2018, 11:27

Iar despre acesti 3 jucatori + Alibec , fiecare la randul lui a avut perioade f bune cu alti antrenori , au fost convocati la nationala ! acum nu mai joaca nimic , de ce ? ANTRENOR INCAPABIL ! SISTEMUL DE JOC SE FACE IN FUNCTIE DE JUCATORII PE CARE-I AI DICA ! PROSTULE !

Coman e intr-o "perioada proasta" de un an de zile. Balasa e un fotbalist modest care a avut cateva perioade bune. Morais e mediocru. "Tase" ca si Ianis Hagi sunt umflati cu pompa. FCSB are 3-4 fotbalisti si vreo 3 sperante, restul sunt jucatori de ligile inferioare.

  • 1
  • 2
  • 3

Comentează