FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO E la o oră de Palat » Unde a fost surprins Dică înaintea negocierilor finale cu Becali

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, a dezvăluit că patronul Gigi Becali (64) va purta discuții decisive cu Nicolae Dică (42) în această seară
Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, a dezvăluit că patronul Gigi Becali (64) va purta discuții decisive cu Nicolae Dică (42) în această seară

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2022 20:00 / Actualizat luni, 25 iulie 2022 20:08

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, a dezvăluit că patronul Gigi Becali (64) va purta discuții decisive cu Nicolae Dică (42) în această seară, în vederea preluării funcției de antrenor principal. Dică „s-a încălzit” pentru întâlnirea cu Becali la Ploiești.

În această după-amiază, „Nick” a fost surprins în tribunele stadionului „Ilie Oană”, unde astăzi s-a jucat Chindia - Hermannstadt. Dică era flancat de Dani Coman și Adrian Neaga, colegii lui de generație.

E la o oră de Palat » Unde a fost surprins Dică înaintea negocierilor finale cu Becali
Captură TV @Digi Sport 1

75 de kilometrisunt între stadionul „Ilie Oană” și Palatul lui Becali din Aleea Alexandru, distanță de o oră

Nicolae Dică, favorit să devină noul antrenor al lui FCSB

Anunțat de Toni Petrea că-și va prezenta demisia, Gigi Becali s-a orientat către Nicolae Dică pentru înlocuirea actualului „principal” de la FCSB.

„Dică e o variantă, e un om cuminte”, a afirmat latifundiarul în această dimineață. Lucrurile s-au mișcat rapid, iar Dică va purta în această seară discuții decisive în vederea revenirii la FCSB, unde a mai antrenat între iunie 2017 și decembrie 2018.

„În seara asta vom afla dacă vine sau nu. Eu sper să accepte. Anul trecut, în vară, a avut oferta pe masă. Atunci am fost și eu la discuții, acum am zis să nu mai merg, că poate se rezolvă mai ușor. Atunci a refuzat oferta, a zis că nu poate pleca de lângă Mirel. A făcut un gest frumos pentru Mirel, dar nu și pentru cariera lui. 

Sper să vină acum, este ultimul antrenor cu care am avut performanțe în Europa. Chiar ieșite din comun. Am eliminat Viktoria Plzen, 4-1, am desființat-o! 

Am făcut 0-0 la Lisabona în condițiile în care Enache a ratat o ocazie uriașă, apoi am spulberat tot în faza grupelor: 3 meciuri, 3 victorii și calificare mai departe. Tot cu el am bătut Lazio, 1-0 la București.

Dică e singura variantă”, a afirmat MM la Orange Sport. 

Mihai Stoica: „Sper ca Dică să fie antrenorul”

Cu Dică pe bancă, Mihai Stoica consideră că FCSB poate întoarce rezultatul din meciul tur cu Saburtalo, 0-1, din turul 2 preliminar al Conference League: 

„Parcursul nostru european nu este compromis total. Indiferent cine va fi antrenor - sper să fie Dică - poate să elimine Saburtalo. Dacă se produce un delic, cred că lucrurile vor funcționa așa cum trebuie. Avem aceeași echipă, echipa care sezonul trecut a făcut cel mai bun play-off”. 

Cine va fi antrenor trebuie să accepte să lucreze cu Neubert, Marius Popa și Pintilii. Așa am considerat că trebuie să facem.

Nu se pune problema ca Neubert să plece de la noi

- Mihai Stoica, manager general FCSB

46 de meciuria câștigat FCSB cu Dică pe bancă. În rest, au fost 18 egaluri și 16 înfrângeri

Cauza ascunsă a căderii FCSB? „Au ales ca să nu se supere patronul”

Mai multe știri din Liga 1: 

Mititelu și-a luat avânt: „Băieții au fost la 60-70%. Echipa poate mai mult”

Mihai Stoica numește momentul în care s-a rupt totul la FCSB: „Golul din ofsaid al Voluntariului ne-a afectat foarte tare. Ne-a debusolat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
tictictic
tictictic  •  25 Iulie 2022, 22:54
Postat de mihneailie030 pe 25 Iulie 2022, 20:49

Mai ziariștilor cu,, Spiru Haret,,... Vreau și eu sa, mi explicați de ce reședință oficiala a lui Becali o intitulati,, Palat,,? De când stau ciobanii în,, Palat,,? Mai ziariștilor, în palate stau regii, prinții, împărații.... Nu ciobanii parveniți, agramați și inculți. Pricepeți, sau nu??? ***e!!!

Te lamuresc eu...! Resedinta familiei lui Gigi Becali este o vila impozanta in Pipera; acolo traieste, acolo doarme, acolo isi duce traiul familia lui, acolo isi pasuneaza turma de oi, pe terenurile din spate. PALATUL despre care se vorbeste este chiar un PALAT, in adevaratul sens al cuvantului. Situat la "Sosea", pe Aleea Alexandru, palatul a fost construit in 1915 pentru avocatul Iancu Manu, fiind o copie dupa Palatul Biron din Paris. Proprietarul ultim de drept a fost industriasul Max Auschnitt; cladirea fiind nationalizata in 1948 si alocata drept locuinta personala prim-ministrului Petru Groza, pana in 1958 cand acesta a decedat. Dupa aceasta data, imobilul a fost folosit in proprietatea statului comunist, cu regim de protocol. Dupa 1989, conform legii, mostenitorii industriasului Max Auschnitt au revendicat imobilul si au intrat in posesia acestuia. Ulterior, l-au vandut in 2006 lui Gigi Becali pentru suma de 7 mil de euro. In prezent, in acest Palat nu locuieste nimeni; acolo sunt sediile si birourile firmelor detinute de Gigi Becali, Arcom si inclusiv FCSB (Steaua; eu asa ii zic). Pana in 2006, cand Gigi Becali a cumparat Palatul lui Auschnitt, sediul clubului Steaua (eu asa ii zic) era situat si ocupa o jumatate de etaj inchiriat la Hotelul Mariott. Lamurit?

marcel1974
marcel1974  •  25 Iulie 2022, 21:53

Sansa porcului de craciun, o aveti ,mai Mihaita.Ce nu strica Becali ,strici tu.Avem echipa ,trebuie un declik.Numai Dica, mai lipseste ,antrenor la ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Agamemnon
Agamemnon  •  25 Iulie 2022, 21:06

Felicitări GSP pentru articol, minunat!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează