FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID 1-2

VIDEO Trei jucători atacați de Gigi Becali: „Nu au ce căuta la FCSB! Am pierdut banii” » Anunță că face două transferuri

Articol de , , - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 12:46 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 15:16

Trei jucători de la FCSB au fost criticați de Gigi Becali după 1-2 cu Rapid. Patronul roș-albaștrilor a anunțat noi transferuri. 

Octavian Popescu, Dorin Rotariu și Andrea Compagno au fost jucătorii de la FCSB pe care Gigi Becali i-a semnalat după meciul cu Rapid. E pentru prima dată când Dorin Rotariu, care a bifat 4 partide la FCSB, este atacat de Gigi Becali. În plus, Gigi Becali anunță că va aduce un atacant și un mijlocaș și va face schimbări în echipa de start. 

Gigi Becali își asumă vina pentru înfrângerea cu Rapid: „Am greșit schimbările!”
FCSB - RAPID 1-2
Gigi Becali își asumă vina pentru înfrângerea cu Rapid: „Am greșit schimbările!”

VIDEO Gigi Becali își atacă jucătorii după FCSB - Rapid 1-2

„Trebuie să luăm neapărat doi jucători în iarnă. Ne trebuie un mijlocaș, număr 8, și un atacant. Sau aducem un atacant dreapta, ca să joace Băluță în centru. Nu ai de unde să aduci din România. Din Compagno, Rotariu, Miculescu și Tavi Popescu nu faci unul bun. Nu știi cum să faci echipa. Am încercat de toate. 

Cu Rotariu am pierdut banii. Am zis că-i dau 160.000 de euro pentru 8 luni. Gata. I-am pierdut. Nu e jucătorul pe care-l știam.

Cel mai dezamăgit sunt de Tavi Popescu. Nu credeam. Era cel mai bun la 18 ani și acum, la 20, e cel mai slab. Nu mă interesează viața lui. Nu știu ce se întâmplă. Sunt mai mulți factori... 

Compagno dădea goluri anul trecut, dar nu mai e același. Se lovește mingea de el, toate pasele le dă la adversari. Și Rotariu m-a dezamăgit. De acum, David Miculescu va fi atacant și Djokovic va juca la mijloc. Asta e echipa, ca să știți. Pe mine nu m-a bătut Șucu, m-au bătut Rotariu, Octavian Popescu și Ovidiu Popescu. Jucători care nu au ce căuta la echipa asta”, a declarat Gigi Becali, la o discuție cu jurnaliștii, în fața palatului său. 

Gigi Becali: „Tavi Popescu a fost prea slab” 

Într-o reacție pentru Fanatik, Gigi Becali l-a atacat din nou pe Rotariu și a explicat ce l-a deranjat pe Octavian Popescu (20 de ani)

„L-am luat pe Rotariu... Am crezut că e ceva. Dar am dat-o în bară. Chix! Mă mai păcălesc și eu. Am crezut în el, mi-a plăcut foarte mult de el. Dar degeaba. Am zis că-i dau 160.000 de euro pentru 8 luni. Asta e... Am pierdut 160.000 de euro. La revedere! Pentru mine, cauza Rotariu e pierdută. 

Băi, să nu faci nimic, nimic, nimic? Joci o repriză întreagă și nimic! Dă-o încolo... Chiar așa? 

Eu încă zic că mai cred în Tavi Popescu. Dar aseară a fost prima dată când mă gândeam că nu mai cred. A fost prea slab! A pierdut multe mingi. Am greșit când l-am băgat. Am zis că am nevoie de unul care driblează, dar... I-am zis MM Stoica să nu ia galben, că nu mai avem jucător U21. Dar a luat galben. A început să aibă fițe de șmecherie, l-a călcat pe ăla pe picior că e mare fotbalist”, a adăugat Becali. 

 Citește și:

Dan Șucu nu e Copos! Prima reacție după FCSB - Rapid: „Măcar să mă facă să plătesc așa și la următoarele 10 meciuri cu FCSB”
FCSB - RAPID 1-2
Dan Șucu nu e Copos! Prima reacție după FCSB - Rapid: „Măcar să mă facă să plătesc așa și la următoarele 10 meciuri cu FCSB”
Reporterul GSP dă detalii detalii de pe Arena Națională, după FCSB - Rapid » Fotbalistul care a terminat jocul în lacrimi + Sărbătoare de 20 de minute pe gazon a alb-vișiniilor
FCSB- RAPID
Reporterul GSP dă detalii detalii de pe Arena Națională, după FCSB - Rapid » Fotbalistul care a terminat jocul în lacrimi + Sărbătoare de 20 de minute pe gazon a alb-vișiniilor

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (41)
danglumetu
danglumetu  •  07 Noiembrie 2023, 15:52

intr-adevar, rotariu este un fel de predecesor al lui tavi popescu, dar dincolo de a-i pune eticheta ca era ratacit pe teren sint curios sa stiu ce, unde, cum trebuia sa joace si n-a respectat indicatiile tactice! daca i s-a spus sa intre si sa dea gol, asa cum cred, evident ca trebuie sa plece cam multi! niciodata, nimeni de la echipa ridicolului ''preacucernic'' n-a detaliat care au fost indicatiile tactice nerespectate! necriticati la obiect, jucatorii se vor inhiba si vor juca cu teama de a nu gresi in loc sa fie creativi! accept ca tavi e un copil cu minte putina, dar chiar nimeni n-are autoritatea de a-i interzice simularile si protestele ca nefiind in beneficiul echipei?

steaua1990
steaua1990  •  07 Noiembrie 2023, 15:08

Pana nu angajezi antrenor faci degeaba tot ce faci, poti sa-l aduci si pe messi tot nu faci nimic, fara antrenor o sa iei maxim locu doi pana dai coltu!

Vvvvvv
Vvvvvv  •  06 Noiembrie 2023, 19:50

Zi-le bre ne-a Gigi cum stii matale mai bine. Fa-i sa regrete ca au venit la FC FCSB Mogosoaia SA! Fa-i sa devina nefotbalisti :)))

Vezi toate comentariile (41)
Comentează