FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a numit cei patru jucători indispensabili de la FCSB: „N-ai cum să-i înlocuiești!”

FCSB - Șahtior Karagadny / FOTO: Cristi Preda +32   FOTO
FCSB - Șahtior Karagadny / FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2021 13:25 / Actualizat vineri, 23 iulie 2021 13:27

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a desemnat astăzi cei patru jucători ai roș-albaștrilor „pe care nu ai cum să-i înlocuiești”.

Finanțatorul roș-albaștrilor l-a criticat doar pe Iulian Cirstea după victoria cu Șahtior Karagandy. În rest, Becali a avut cuvinte de laudă la adresa echipei și a evidențiat câțiva jucători considerați exponențiali pentru FCSB. Pe lângă Andrei Cordea, devenit rapid noua feblețe a patronului, Becali i-a mai nominalizat pe Octavian Popescu, Florinel Coman și Darius Olaru, absent aseară din cauza unei accidentări.

Gigi Becali: „N-ai cum să-i înlocuiești pe ei 4”

„Octavian Popescu îmi place, are entuziasm, se bucură. Octavian va juca în dreapta. Cordea o să joace inter dreapta. Poate să joace ce vrea el. 

Ce este cert e că Tavi Popescu, Coman și Cordea vor fi 100% în echipă. Moruțan e posibil să-și piardă locul în echipă. Olaru nu poate fi înlocuit, într-o săptămână revine. Nu ai cum să-i înlocuiești pe ei patru. O să fie foarte greu", a declarat Gigi Becali, la Pro X. 

Gigi Becali, nemilos cu un jucător după victoria FCSB-ului din Conference League: „Asemenea tâmpenii?! Zici că e speriat de bombe”
FCSB - ȘAHTIOR KARAGANDY 1-0
Gigi Becali, nemilos cu un jucător după victoria FCSB-ului din Conference League: „Asemenea tâmpenii?! Zici că e speriat de bombe”

+28 FOTO

Cine au fost cei mai buni oameni de la FCSB în victoria cu Șahtior Karagandy

Andrei Cordea, 22 de ani, noul pariu al patronului Gigi Becali, a fost cel mai bun om de la FCSB aseară, în victoria cu Șahtior Karagandy din turul II al Conference League, scor 1-0.

Un debut pe scena europeană pe măsură pentru Andrei Cordea. Puștiul adus de la Academica Clinceni în această vară a adus victoria roș-albaștrilor pe Arena Națională, grație unui șut care l-a derutat pe goalkeeper-ul Shatskiy. Cordea a fost cel mai activ om din tabăra lui Dinu Todoran, iar la final a primit nota 7 din partea Gazetei Sporturilor.

De același calificativ s-a bucurat și Andrei Vlad, cel care a avut câteva intervenții salvatoare la puținele acțiuni ofensive ale kazahilor. 

Fără să sclipească, dar cu evoluții în nota echipei, Valentin Crețu, Alexandru Crețu, Radunovici, Octavian Popescu și Florin Tănase au fost câteva dintre „motoarele” victoriei în partida de aseară. Toți au primit nota 6 în Gazeta.

Au fost și dezamăgiri la FCSB! 

Au fost, însă, și dezamăgiri la FCSB. Moruțan a continuat și joi seara criza de formă din startul acestui sezon. Fără prea multe realizări, „Oli” a fost schimbat la pauză, el fiind notat cu 5, aceeași notă pe care au primit-o și Vână, Ovidiu Popescu, Iulian Cristea sau Stoica.

VIDEO Imagini cu ultrașii din Peluza Nord, înaintea meciului cu Șahtior Karagandy

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali, nemilos cu un jucător după victoria FCSB-ului din Conference League: „Asemenea tâmpenii?! Zici că e speriat de bombe”

Gigi Becali confirmă transferul anunțat de GSP » Ce spune patronul de la FCSB despre venirea lui Vinicius

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1000833093403035
Bolon Yokte  •  23 Iulie 2021, 15:58

Sa bagi tineri juniori la 1-0 la pauza, ca sa pedepsești alti jucatori ca n-au jucat cum ai vrut tu patron,denota noaptea minții! Echipa lui Becali a ajuns o umbra a celei ce juca cu Chelsea, și cu Ajax! El deși nu se pricepe la antrenorat ia decizii ce trebuie luate numai de antrenori cu experiență, și face echipa praf!Va aminititi cind la București a luat FCSB bataie cu 4-3 de la o echipa obscura tot in calificari?Antrenorul de atunci si-a dat demisia dupa meci imediat dindu-l in primire pe jiji,cum ca el a condus echipa aiuritor! Iar apoi jiji a zis ca nu trebuia sa spuna asta, ca sa poata da el vina pe antrenor!

7manuel
7manuel  •  23 Iulie 2021, 15:54
Postat de paolo12 pe 23 Iulie 2021, 15:51

Mai bine in insolventa?

Normal ca tu. Totusi, omu-i prea hapsan. Vrea doar pentru el si fetele lui.

paolo12
paolo12  •  23 Iulie 2021, 15:51
Postat de 7manuel pe 23 Iulie 2021, 15:30

Antrenoru-i antrenor. Asta e. Pe asta il intereseaza doar sa vanda jucatori, sa faca bani.

Mai bine in insolventa?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează