FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali se loveşte de alt refuz! Ce spune Sepsi după oferta primită de la FCSB pentru Ninaj

FCSB îl vrea pe Branislav Ninaj
FCSB îl vrea pe Branislav Ninaj

Articol de GSP - Publicat luni, 31 mai 2021 10:51 / Actualizat luni, 31 mai 2021 11:22

Gigi Becali, patronul FCSB, îl vrea pe fundașul slovac de la Sepsi, Branislav Ninaj (27 de ani), și a transmis o primă ofertă.

Așa cum a anunțat Gazeta Sporturilor în exclusivitate, FCSB oferă 200.000 de euro pentru Ninaj, unul dintre jucătorii cu care Becali vrea să întărească echipa în această vară.

Sepsi, răspunde după oferta făcută de FCSB pentru Ninaj

Cornel Șfaițer, președintele celor de la Sepsi, a reacționat după oferta făcută de FCSB și lasă să se înțeleagă că echipa din Sf. Gheorghe nu este mulțumită de propunerea lui Becali.

„Având în vedere ceea ce avem de construit și ceea ce vrem pentru campionatul următor, vrem ca Ninaj să rămână la noi!  Și noi căutăm un fundaș central pentru că a plecat Bouhenna. Lucrurile nu stau roz nici la noi”,  spus Cornel Șfaițer la Pro X.

Nu vrem să pierdem jucători oricum. Orice jucător este de vânzare când este o ofertă de nerefuzat, dar nu ne putem despărţi în orice condiţii de niciun jucător din club
- Cornel Șfaițer pentru as.ro

Slovacul Ninaj a ajuns la Sfântu Gheorghe în iarnă și a jucat în 16 meciuri pentru formația lui Leo Grozavu, dintre care 12 au fost disputate ca titular. Sepsi l-a adus de la Fortuna Sittard. Înainte să ajungă în Olanda, Branislav a schimbat mai multe echipe: Petrzalka, Slovan Bratislava, Lokeren, Osmanlispor, Zilina.

VIDEO Dorinel Munteanu vorbește la GSP Live despre problemele de la FCSB: „Nici n-are rost să mai spun cine antrenează acolo”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV FCSB. Au semnat! Gigi s-a ținut de cuvânt » Primele vești bune pentru Todoran: ce salarii vor avea jucătorii

EXCLUSIV Gigi Becali s-a săturat de el! Patronul FCSB vrea să dea afară un titular

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
189254898748309
Claude SH  •  31 Mai 2021, 19:10

Pai se întâlnește hotul cu prostul, nu?! El oferă mămăligă cu brânză iar prostul trebuie sa accepte orice. Fotbalistului ii oferă 12.000 euro pe luna și ii pune clauza de reziliere 20 de milioane. La o asemenea clauza trebuie sa ai și salariu. De regula cam 10% din clauza e salariul anual.

iosif_
iosif_  •  31 Mai 2021, 13:09
Postat de mario78a pe 31 Mai 2021, 13:07

***

La Mimao instrumentul de afirmare era TÂRNĂCOPUL cu care Anghelache bătea în subsolul stadionului din Groapă dizidenții răpiți cu Volga

mario78a
mario78a  •  31 Mai 2021, 13:07
Postat de iosif_ pe 31 Mai 2021, 13:02

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close