FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali l-a făcut praf în timp ce încerca să-l laude: „E Sergio Ramos, piesa numărul unu la Steaua! Vă dați seama unde am ajuns?!”

Becali l-a comparat pe Ovidiu Popescu cu fundașul lui Real Madrid. foto: Guliver/Getty Images
Becali l-a comparat pe Ovidiu Popescu cu fundașul lui Real Madrid. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 17:45 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 20:40

FCSB are un play-off mult sub așteptări, însă dubla victorie cu Dinamo din Cupa României (1-0 și 3-0) i-a ridicat serios moralul lui Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor.

La nici 24 de ore după succesul contra marii rivale, scor 1-0, Gigi Becali l-a lăudat pe Ovidiu Popescu (26 de ani), fotbalistul care a fost folosit pe mai multe posturi în 2020. 

Deși în trecut l-a comparat cu Frank Lampard, fostul star al lui Chelsea, Becali a folosit de data aceasta numele lui Sergio Ramos pentru a-și arăta aprecierea față de Ovidiu Popescu, dar l-a făcut praf, în cele din urmă.

Gigi Becali: „Ovidiu Popescu e Sergio Ramos!”

„Ovidiu Popescu e Sergio Ramos. Îi prelungesc contractul. Mai are doi ani de contract, îi fac contract pe patru. A ajuns piesa numărul unu la Steaua, joacă pe toate posturile.

Vă dați seama unde am ajuns, dacă Ovidiu Popescu e numărul unu? Joacă în stânga, joacă în centru, nici nu știi cum să joci fără Ovidiu Popescu la jumătatea terenului, pierzi din agresivitate fără el”, a declarat Gigi Becali astăzi. 

FCSB. Gigi Becali l-a făcut praf în timp ce încerca să-l laude: „E Sergio Ramos, piesa numărul unu la Steaua! Vă dați seama unde am ajuns?!”
Ovidiu Popescu

4 goluriîn 118 meciuri are Ovidiu Popescu pentru FCSB, în toate competițiile

VIDEO. Gigi Becali: „Dacă eram în locul englezilor, pe el îl luam”

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB. Gigi Becali, suspendat de Comisia de Disciplină! Amendă drastică + și clubul are de suferit

FCSB. Gigi Becali a ieșit de la negocierile pentru Dennis Man: „Englezii au zis că nu face 15 milioane” » Cât oferă Norwich acum pentru vedeta FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
romeverest
romeverest  •  10 Iulie 2020, 01:02

La cata minte are ciobanul asta fardat, nici nu isi da seama cand jigneste pe cineva !!

394966434424757
Mihai Dinu  •  10 Iulie 2020, 00:08

D-le Becali, in aceasta caricatura de meci-parerea mea de dinamovist- in care Dinamo nu si-a aparat corect sansele iar FC.FCSB a jucat modest, singurul remarcat sau ar trebui remarcat, este portarul d-voastra Udrea!

caesarone
caesarone  •  09 Iulie 2020, 19:18

Intreaba-te pe tine unde ai ajuns...de 5 ani...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close