FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Decizia de la miezul nopţii. Ce se întâmplă cu Toni Petrea după ce FCSB a ratat titlul

Toni Petrea, antrenor FCSB
Toni Petrea, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 mai 2021 09:22 / Actualizat miercuri, 19 mai 2021 10:12

FCSB a ratat titlul pentru al 6-lea an la rând. Campioana României este CFR Cluj, pentru al 4-lea sezon consecutiv, dar ratarea obiectivului nu îi pune în pericol postul lui Toni Petrea (46 de ani) ca antrenor al „roș-albaștrilor”.

După victoria cu FC Botoșani, scor 1-0, CFR Cluj a devenit matematic campioana României, pentru al 4-lea an la rând. FCSB a fost lider pentru cea mai mare parte a sezonului regulat, a intrat în play-off din postura de lider, dar a clacat în multe momente decisive.

Gigi Becali: „Rămâne Toni Petrea”

Totuși, postul lui Toni Petrea nu este în pericol. Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, susține că Petrea va continua ca „principal”, deși admite că „fac ce vreau” și că „numai eu țin hățurile”.

„Rămâne, da. Cum să-l dau afară, dacă e responsabilitatea mea?”, a spus Becali la „Fotbal Club”, pe DigiSport, atunci când a fost întrebat de viitorul lui Toni Petrea. 

Totuși, latifundiarul a ținut ca un aspect să fie clar - el dictează totul: „E casa mea, mobila mea, fac ce vreau, responsabilitatea mea”. Întrebat de moderatorul emisiunii dacă va numi un antrenor căruia să îi dea libertate absolută, Becali a avut un anunț fără echivoc: „Niciodată în viața mea, la trăsura mea numai eu țin hâțurile. Fac numai cum știu eu. Și cum știu eu e foarte bine”.

Toni Petrea a pregătit-o pe FCSB pentru 47 de meciuri, reușind să câștige 28 dintre acestea. Opt partide s-au terminat la egalitate iar 11 au fost pierdute de „roș-albaștri”.

Mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali, uluit de un moment al meciului FC Botoșani - CFR: „Nu am văzut așa ceva în viața mea. Nu înțeleg cum!”

A fost insipirată delegarea lui Sebastian Colțescu la meciul care i-a adus titlul lui CFR Cluj? Nota primită de arbitru în GSP

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
silvio_..
silvio_..  •  19 Mai 2021, 22:28

Si Sumudica?

853246084756615
Marcel Popa  •  19 Mai 2021, 22:11

Va fi demis.

992533440798470
Peluza Steaua  •  19 Mai 2021, 18:20

Bv să rămână jiji, ***, etc, mii de ani nu mai luați titlul, multumim clinceni, Botoșani, cfr 1901,,mulțumesc din suflet, că nu a luat titlul firma p***ă, scsa fcsb

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează