FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ

A fost insipirată delegarea lui Sebastian Colțescu la meciul care i-a adus titlul lui CFR Cluj? Nota primită de arbitru în GSP

Sebastian Colțescu, în FC Botoșani - CFR Cluj // foto: Raed Krishan @ GSP +49   FOTO
Sebastian Colțescu, în FC Botoșani - CFR Cluj // foto: Raed Krishan @ GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 mai 2021 08:26 / Actualizat miercuri, 19 mai 2021 10:07

Sebastian Colțescu (44 de ani) a condus meciul dintre FC Botoșani și CFR Cluj, scor 0-1, care le-a adus ardelenilor al 4-lea titlu consecutiv și al 7-lea din istorie.

Delegarea lui Sebastian Colțescu a fost surprinzătoare, având în vedere că Ovidiu Hațegan și Istvan Kovacs, cei mai valoroși arbitri români, care vor merge și la EURO 2020, erau disponibili.

Dar arbitrul din Craiova și-a făcut treaba bine, a avut o prestație sigură și a arătat o singură dată cartonașul galben: lui Mario Camora, în minutul 79, pentru un fault.

Sebastian Colțescu, notat în GSP după FC Botoșani - CFR Cluj

Colțescu a comis o singură eroare, în minutul 27 al partidei, atunci când Marius Țigănașu, fundașul gazdelor, a avut o intrare imprudentă asupra lui Valentin Costache, în marginea careului de 16 metri. Ardelenii au cerut penalty, Colțescu a dictat doar aut de poartă. Decizia corectă ar fi fost acordarea unei lovituri libere în favoarea CFR-ului. 

Au existat dubii dacă infracțiunea a avut loc în suprafața de pedeapsă, însă reluările au scos la iveală faptul că faultul lui Țigănașu a avut loc în afara careului.

A fost insipirată delegarea lui Sebastian Colțescu la meciul care i-a adus titlul lui CFR Cluj? Nota primită de arbitru în GSP
Captură Digi Sport

Ca atare, Sebastian Colțescu a primit nota 7 în Gazeta Sporturilor de astăzi. Asistentul Mircea Orbuleț a primit nota 7, în timp ce George Neacșu a fost notat cu 6. Meciul de la Botoșani a fost al 4-lea condus de Sebastian Colțescu în luna mai, după Viitorul - Dinamo 1-2 (2 mai), Astra - UTA 1-2 (5 mai) și Poli Iași - Hermannstadt 0-1 (15 mai). 

Colțescu a avut prestații bune și în celelalte 3 partide, fiind notat de fiecare dată în Gazeta Sporturilor cu 7.

CFR Cluj, „campioana provinciei”

CFR a cucerit marți titlul cu numărul 7 în Liga 1, al 4-lea consecutiv. Clubul clujean devine astfel cel mai titrat din provincie, devansând UTA. Doar Steaua și Dinamo mai sunt în față. CFR mai are în palmares 4 Cupe ale României și 4 Supercupe.

Sezoanele în care CFR a cucerit titlul:

  • 2007/2008 
  • 2009/2010
  • 2011/2012
  • 2017/2018 
  • 2018/2019 
  • 2019/2020
  • 2020/2021

VIDEO. Show în vestiar » CFR Cluj a câştigat al patrulea titlu consecutiv de campioană

Mai multe știri despre FC Botoșani - CFR Cluj:

Edi Iordănescu, noi declarații despre viitorul lui la CFR Cluj: „Vă spun că nu știu ce se va întâmpla cu mine”

Primul titular care și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj după titlul #7: „O să-mi continui cariera acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
131668434566273
Razvan Mihailescu  •  19 Mai 2021, 14:49

Au fost 2 ofsaid fluierate ale botosaniului.? Acolo nu i clar, sa luat după tusier, din cauza ca nu exista sistem video nu poti sa ți dai cu părerea. În rest meci de uzura, n a avut probleme, jucătorii CFR tot cer, provoacă faulturi, nu o căzut în capcana

dansy
dansy  •  19 Mai 2021, 14:21

Coltescu nu a dat penalti clar in favoarea Botosaniului in ultimul minut de joc.

florar
florar  •  19 Mai 2021, 10:56

***!Pana la acea faza Costache il pacalise pe Coltescu cand a mimat un fault !!!!Si desigur ca pentru gesepisti nu a existat faza din prelungiri cu Arluskis in prim plan....Cine a vazut meciul stie ca arbitrul oltean a fost surd la jucatorii care l certau pentru orice faza!!!!!Coltescu a fost insa batos la ce se striga din tribune!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează