FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB Gigi Becali dezvăluie ce vrea de la principalele ținte din perioada de transferuri: „Dacă nu faci asta, lasă-mă în pace!”

Articol de GSP - Publicat joi, 27 mai 2021 21:26 / Actualizat joi, 27 mai 2021 23:19

Gigi Becali, patronul FCSB, vrea să aducă doi fundași centrali și a dezvăluit ce pretenții are de la aceștia.

Alexandru Crețu (29 de ani, liber de contract) și Branislav Ninaj (27 de ani, de la Sepsi) sunt cei doi fundași centrali pe care Becali îi vrea în perioada următoare și spune că le va care un singur lucru dacă cei doi vor semna cu FCSB.

Gigi Becali: „Vreau fundași centrali care să dea cu capul”

„O să îi iau pe Crețu și Ninaj, dacă vor, ca să dea cu capul! Eu i-am ales, nu antrenorul sau altcineva. Am zis că îmi place de Ninaj pentru că dă cu capul. Mladen Jutric e buniciel. Ar fi ... Nu știu.  Măcar să nu mai luăm goluri din faze fixe, din corner. Vreau fundaș central puternic. Nu Sergio Ramos, dar să fie puternic.

Cu Crețu nu am negociat eu, am spus cuiva, unui impresar. I-am zis că m-ar interesa asta, asta asta. Nu e o chestie urgentă, nu sunt disperat.

Eu vreau fundaș central care să dea cu capul, atât vreau. Dacă nu e super fundaș central, măcar să dea cu capul. Nu are rost să luăm acum un fundaș central ca Sergio Ramos, dar măcar dă, mă, cu capul. Dacă nu dai cu capul, ce să fac cu tine?! Dă cu capul!

Nu am pretenții să fie un mare fundaș central, dar măcar să dea cu capul. Dacă nu face nici asta, să mă lase în pace! Atât vreau să faci, dă cu capul! Dacă nu, lasă-mă în pace! Iau altul. Iau doar goluri din faze fixe”, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO  Dorinel Munteanu vorbește la GSP Live despre problemele de la FCSB: „Nici n-are rost să mai spun cine antrenează acolo”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali vrea un fost dinamovist la FCSB: „E liber de contract?!”

Ce stă în spatele hegemoniei CFR Cluj? Comparație uluitoare cu rivala FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
leu.mr
leu.mr  •  28 Mai 2021, 16:40

Probabil Becali crede ca toate golurile din faza fixa sint date cu capul....

risc_mix
risc_mix  •  28 Mai 2021, 13:55

Filozofie gigista. Adica filozofie de prost din ciclul,,ai n-ai mingea tragi la poarta''. Nea cici vrea ca aia sa dea cu capu' indiferent unde le vine mingea. Pai ba prostule, daca mingea vine la brau sau la picior cum sa dea cu capu'? Ca daca vine pe sus e logic ca orice jucator indiferent ca e aparator, milocas sau atacant o loveste cu capu'. Nu e nevoie sa-i ceri tu asta. Eu n-am vazut niciun jucator sa se fereasca sa dea cu capu'

4689182341109696
Valeriu Stanciu  •  28 Mai 2021, 09:30

Ar trebui si suporteri sa fuga de fcsb nu doar jocatori.... Si sa vadem atunci cum merge business-ul..... Nu mai cumparati bilete, nu va mai uitati la meciuri si sa vedem ce face The Big Boss.....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close