FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK

EXCLUSIV Gigi Becali a pus ochii pe doi fotbaliști de la Sepsi! GSP a aflat suma cerută de covăsneni

Gigi Becali, finanțator FCSB +19   FOTO
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de - Publicat joi, 27 mai 2021 14:41 / Actualizat joi, 27 mai 2021 15:23

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul de la FCSB, dorește să transfere doi dintre fotbaliștii de la Sepsi OSK. Este vorba despre fundașul central Branislav Ninaj (27 de ani) și atacantul Andrei Dumiter (22).

După ce a rezolvat transferul lui Andrei Cordea, în schimbul căruia va achita doar 20.000 de euro, Gigi Becali s-a orientat către jucătorii unei alte echipe din play-off. De la Sepsi OSK, Becali este interesat de Andrei Dumiter, după cum a informat Fanatik, dar și de stoperul Branislav Ninaj.

Dumiter și Ninaj, la FCSB?

Becali l-a mandatat pe impresarul Florin Vulturar să se intereseze despre posibilitatea ca cei doi să ajungă la FCSB. Patronul de la FCSB îi vrea „la pachet”, dar există și posibilitatea ca doar unul dintre ei să ajungă în curtea roș-albastră.

„Domnul Becali se interesează de Dumiter și Ninaj, l-a mandatat pe Florin Vulturar să ne întrebe de cei doi jucători. Noi am fi de acord să îi cedăm, până la urmă orice jucător este de vânzare atât timp cât se plătește un preț corect

Ar fi prea mult să spunem că e ceva concret, nu e o ofertă, ci doar o discuție”, a explicat pentru GSP.ro Attila Hadnagy, directorul sportiv de la Sepsi OSK.

Conform surselor GSP.ro, Sepsi OSK solicită pentru cei doi jucători 1 milion de euro, câte 500.000 de euro pentru fiecare.

Gigi Becali a pus ochii pe doi fotbaliști de la Sepsi! GSP a aflat suma cerută de covăsneni
Andrei Dumiter (stânga) și Branislav Ninaj // foto: Imago

Dumiter și Ninaj, pe placul lui Gigi Becali

În vârstă de 22 de ani, Andrei Dumiter este un fost internațional român U18. Cotat la 50.000 euro de Transfermarkt.com, Dumiter a adunat 7 meciuri în acest sezon de Liga 1, reușind să înscrie o dată și să ofere două pase decisive. Postul său de bază este acela de extremă dreapta, dar a fost utilizat de câteva ori și ca atacant central.

Branislav Ninaj este un fundaș slovac cu mare experiență. Ninaj a ajuns la Sepsi la începutul acestui an, după doi ani și jumătate petrecuți în Olanda, la Fortuna Sittard. La Sepsi, Ninaj a adunat 15 meciuri. Are în palmares trei trofee, două campionate în Slovacia și o Cupă, alături de Slovan Bratislava. 

În perioada petrecută la Slovan (2013-2015), Ninaj a și debutat la echipa națională, pentru care a adunat 3 selecții.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Încă un transfer ratat de Gigi Becali? „Sigur nu va pleca la FCSB” + o rivală a intrat pe fir

Impresarul țintei numărul 1 din mercato a FCSB-ului îl face praf pe Becali: „A făcut o sărăcie de ofertă! Dacă băiatul vrea să fie sclavul lui Gigi, treaba lui!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
loko1
loko1  •  28 Mai 2021, 08:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spartanul_1
spartanul_1  •  27 Mai 2021, 21:15

Jagardeaua jiji, distrugătorul fotbalului românesc, vrea doar să mai decimeze o echipă, nu că i-ar trebui jucătorii neaparat!

ares01
ares01  •  27 Mai 2021, 18:07

Stati linistiti ca nu va da acesti bani! jucatorii nu vor ajunge la fcsb.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează