FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Decizie de neînțeles la FCSB » Gigi Becali i-a prelungit contractul jucătorului despre care spunea că „nu mai intră în viața lui la FCSB”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de , - Publicat joi, 25 mai 2023 14:31 / Actualizat joi, 25 mai 2023 14:57

Decizie complet surprinzătoare la FCSB: Valentin Crețu (34 de ani), fundașul dreapta despre care Gigi Becali anunțase că „nu mai calcă iarba la FCSB în viața lui”, a semnat prelungirea contractului!

Lui Valentin Crețu urma să-i expire contractul cu FCSB la finalul acestui sezon, iar despărțirea părea o certitudine.

Cu Sorescu titular, împrumutat în iarnă de la Rakow, Crețu nu a mai prins decât 5 partide oficiale în acest sezon. Iar după cea mai recentă dintre acestea, 2-1 cu Sepsi OSK, în care a prins 10 minute, patronul Gigi Becali a afirmat despre fundaș că „nu mai calcă pe iarbă la FCSB în viața lui, nu mai intră niciodată”.

Și chiar așa a fost, Crețu n-a mai prins vreun minut pe teren de atunci. În 6 etape la rând nici măcar n-a mai făcut parte din lot. 

Confirmare oficială: Rapid îl vrea pe fotbalistul dat afară de Gigi Becali
RAPID
Confirmare oficială: Rapid îl vrea pe fotbalistul dat afară de Gigi Becali

De neînțeles: Gigi Becali i-a prelungit contractul lui Valentin Crețu

În ciuda tuturor semnelor care indicau spre „divorțul” dintre FCSB și Valentin Crețu, fundașul dreapta a semnat prelungirea contractului! Informația a fost dezvăluită de Prosport și confirmată de surse autorizate ale Gazetei Sporturilor.

Astfel, Crețu ar trebui să rămână la FCSB cel puțin până în vara lui 2024. El este legitimat la clubul lui Gigi Becali din august 2019, când FCSB l-a cumpărat cu 125.000 de euro de la Gaz Metan.

Crețu a adunat doar 23 de apariții în acest sezon, fiind a treia variantă pentru poziția de fundaș dreapta după Deian Sorescu și Alexandru Pantea. 

Este de așteptat ca primul să revină la echipa de care aparține, Rakow, din Polonia. FCSB trebuie să achite 950.000 de euro pentru a-l transfera definitiv, sumă pe care Gigi Becali nu este dispus să o plătească.

M-am simțit extraordinar la FCSB, dar simt că sunt șanse să rămân. Nu e nimic bătut în cuie. Eu am muncit în acești patru ani. De câte ori am jucat, mi-am făcut treaba. Și când am jucat în Europa, și când am jucat în campionat, am evoluat nu bine, ci foarte bine. 

- Valentin Crețu, marți

Decizie de neînțeles la FCSB » Gigi Becali i-a prelungit contractul jucătorului despre care spunea că „nu mai intră în viața lui la FCSB”
Valentin Crețu, în stânga antrenorului Mihai Pintilii // foto: Imago Images

Tot despre FCSB: 

Gazeta a aflat arbitrul derby-ului FCSB - Rapid + Continuă disputa pe bilete dintre cele două rivale

Epic fail » Becali i-a dat 200.000 de euro pentru fiecare gol, iar acum pleacă liber

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (17)
zelosu
zelosu  •  26 Mai 2023, 09:41
Postat de Moshu pe 25 Mai 2023, 16:20

Pentru zecesebe titlul a fost mereu o himera ! Tu de ce afli doar acum ?

Vorbeste ala care tine cu brasov :))))

Adievantdematinal
Adievantdematinal  •  25 Mai 2023, 18:29

Am avut niște emoții despre la ce echipă va juca Crețu... N-am închis un ochi trei zile.

VanBasten
VanBasten  •  25 Mai 2023, 17:38

Bravo lui! Asta inseamna sa faci ascultare de stapan, iti da de mancare in continuare.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează