FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Gigi Becali îi răspunde ministrului Dîncu pe tema arenei din Ghencea: „Eu îl credeam băiat deștept. Își pun ăștia ambiția cu mine?”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2022 15:22 / Actualizat joi, 26 mai 2022 15:29

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, a reacționat după declarațiile lui Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale, cu privire la stadionul Ghencea.

„FCSB trebuia să încerce să facă o cerere la Minister, care ar fi însemnat o hotărâre de Guvern, pentru că Steaua este o unitate militară, fiind proprietatea Ministerului Apărării.

Trebuia făcută o hotărâre de Guvern, dura mai mult. Dacă făcea din timp, poate se aproba acest lucru în ședința de guvern”, a declarat Dîncu la Euronews.

Gigi Becali contrazice varianta prezentată de Vasile Dîncu și se declară contrariat de refuzul „militarilor” de a permite accesul echipei sale în Ghencea.

Intervine în scandalul Șucu - Varga: „Ați văzut ce răspuns i-a dat? Șmecheresc. L-a liniștit”
RAPID
Intervine în scandalul Șucu - Varga: „Ați văzut ce răspuns i-a dat? Șmecheresc. L-a liniștit”

Gigi Becali, după declarațiile lui Vasile Dîncu pe tema stadionului din Ghencea: „Greșește rău de tot”

„Tată, eu îl credeam băiat deștept pe Dîncu, dar la faza asta cu hotărârea de Guvern greșește rău de tot. Hotărârea aia de Guvern de care spune el se dă pentru licitație-închiriere, nu pentru a îmi da mie dreptul să jucăm acolo.

Ei nu trebuie să facă nicio licitație pentru mine. Eu le plătesc, iar de banii ăia ei se pot folosi cum știu ei mai bine.

Cât vor să mai meargă cu gaura la bugetul statului? Păi, tot noi să le plătim salarii? Ei nu vor ca stadionul ăla să producă? Pentru ce a fost făcut?

Sau își pun și ăștia ambiția cu mine așa cum și-o puneau și ăia cu Mititelu la Craiova pe «Oblemenco»? Uite că până la urmă Mititelu a intrat, iar Dîncu trebuie să înțeleagă că și eu am dreptul dacă plătesc să joc în Ghencea. O să trimit hârtie la Parlament”, a spus Becali pentru Prosport.

În cadrul intervenției sale, Dîncu s-a legat și de comportamentul public al lui Becali: „FCSB, ca să joace în Ghencea, ar fi trebuit să nu facă presiuni prin mass-media sau să-l înjure pe ministrul Apărării Naționale”.

Referitor la această observație, Becali a spus: „Dacă vorbesc în presă o fac pentru că oamenii trebuie să fie informați despre demersurile noastre”.

VIDEO » Declarațiile lui Vasile Dîncu referitor la FCSB și stadionul din Ghencea

Citește mai multe știri din Liga 1:

Intervine în scandalul Șucu - Varga: „Ați văzut ce răspuns i-a dat? Șmecheresc. L-a liniștit”

Noi suspiciuni la ultimul titlu luat de FCSB. Campion al României, în direct: „Unii dintre colegii mei de la ASA nu au vrut. Au fost alte interese”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
mihneailie030
mihneailie030  •  26 Mai 2022, 20:10

Cu tine nu își poate pune nimeni ambiția... Cu creierașul ala tău de gândăcel, nu se poate pune nimeni... Ai dreptate, monument de cultura ce ești!!!

vasileroaita
vasileroaita  •  26 Mai 2022, 17:39
Postat de planetfun pe 26 Mai 2022, 16:25

Abuz in serviciu ? Dancu nu pare deloc inteligent. Pare un fel de nelutu varga sau balaj la raspunsurile fata de sucu. Asa sunt toti astia de la cluj ?

Habarnica, Dincu e din Bistrița! Așa e când te uiți în gura lui Becali și nu ești dentist!!

vasileroaita
vasileroaita  •  26 Mai 2022, 17:38
Postat de cornelcc pe 26 Mai 2022, 16:51

Sa ne arate ministrul dancu hotararea de guverna care a fost adoptata in vederea disutarii meciurilor echipe nationale pe Ghencea! Tot o entitate privata si tot pe bani a jucat si nationala in Ghencea! Inclin sa-i dau dreptate lui jiji in privinta dancului: "il credeam baiat destept!". Sa vina cu astfel de elucubratii chiar dovedeste contrariul! Ai un administrator al stadionului are poatte solicita un pret pentru inchirieire. Atat, nu fantasmagorii cu hotarari de guvern! Asta este ministrul apararii in timp ce se desfasoara un razboi la granitele tarii! Vai de noi si de maica Romanie cu astfel de oameni in conducerea ei! "Traiasca psd (pcr) si cfr!" Asa o sa scrie pe tancurile romanesti.

Degeaba ți-o arată. Nu ai cu ce să înțelegi!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează