FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali sparge banca pentru rezerva rezervei! Salariu consistent + primă de instalare pentru noul transfer

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de , - Publicat joi, 24 iunie 2021 07:40 / Actualizat joi, 24 iunie 2021 10:09

Zdenek Ondrasek a ajuns la un acord cu FCSB: va câștiga 15.000 de euro pe lună și urmează să ajungă la București pentru a începe pregătirea sub comanda lui Dinu Todoran. 

După Andrei Cordea, Alexandru Crețu și Stipe Vucur, vicecampioana a bătut palma și cu un atacant. Este vorba de cehul Zdenek Ondrasek, atacantul de 32 de ani, ultima dată la Viktoria Plzen. Formație care l-a lăsat să plece liber, chiar dacă mai avea înțelegere încă un an. 

„Am semnat cu Ondrasek! I-am oferit contract pe un an. Apoi, dacă va bifa 70 la sută din meciuri i se va prelungi automat contractul pe încă un sezon. Și tot așa! Acum totul depinde de el”a fost declarația lui Gigi Becali pentru DigiSport.

FCSB a profitat de faptul că Viktoria Plzen l-a anunțat pe Ondrasek că ar deveni a treia opțiune în atac, după revenirea lui Tomas Chory de la Zulte Waregem, Jean-David Beauguel fiind titular incontestabil la cehi. 

FCSB. Gigi Becali sparge banca pentru rezerva rezervei! Salariu consistent + primă de instalare pentru noul transfer
De serviciile lui Zdenek Ondrasek s-a mai interesat în această vară și Wisla Cracovia FOTO Instagram

Ondrasek, plătit regește la FCSB

Din primele informații, cel poreclit „Cobra” va încasa un salariu de 15.000 de euro la FCSB, dar va primi încă o sută de mii de euro la semnarea contractului. Acesta urmează să ajungă la București și să intre imediat în programul de pregătire, sub comanda noului tehnician al echipei, Dinu Todoran.

Vârful de 1,86 m are și șapte meciuri la naționala Cehiei, la care a debutat în octombrie 2019, când marca un gol decisiv contra Angliei (2-1), într-o partidă din preliminariile Euro 2020. 

Acesta a mai jucat de-a lungul carierei pentru Ceske Budejovice, FK Caslav, Tromso, Wisla Cracovia și FC Dallas. În ultimul sezon, petrecut la Viktoria Plzen, a fost folosit în 36 de meciuri și a marcat șapte goluri.

750.000 de euroeste cota lui Zdenek Ondrasek, conform siteului de specialitate transfermarkt.com

Ondrasek nu-și aduce soția la București 

Zdenek e căsătorit din 2017, dar sunt șanse mici ca soția acestuia, Daria, să îl însoțească la București. Aceasta e kinetoterapeut și locuiește la Plzen. Înainte ca atacantul să ajungă în România, el a fost într-o vacanță alături de Daria, în Italia. Iar imaginile postate de aceasta pe contul personal de Instagram au strâns sute de aprecieri de la urmăritori. 

FCSB. Gigi Becali sparge banca pentru rezerva rezervei! Salariu consistent + primă de instalare pentru noul transfer
Daria, soția lui Zdenek Ondrasek

Victor Becali mizează pe FCSB în sezonul viitor: „Are de toate!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Basarab Panduru reacționează dur la adresa jucătorilor care l-au criticat pe Becali: „Să nu comenteze, să tacă!”

Todoran a scăpat de o bătaie de cap după ultimul transfer! Cum poate arăta FCSB în noul sezon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
tinn
tinn  •  24 Iunie 2021, 20:49
Postat de chronic pe 24 Iunie 2021, 13:04

Respect Cobra! Si Thereau era un nimeni si Steaua l-a facut mare

Să mai amintim si de Kapetanos, ajuns în natională

vasglo
vasglo  •  24 Iunie 2021, 16:33
Postat de liberec2_0fcsb pe 24 Iunie 2021, 16:06

Ti-l dau... :))))

Bd. Ghencea, mai sus un pic de cimitir, Nr. 02301! Aștept! -:)

liberec2_0fcsb
liberec2_0fcsb  •  24 Iunie 2021, 16:06
Postat de vasglo pe 24 Iunie 2021, 15:08

A new entry 0n site! Ai cumva și idei, că de câini care latră sunt satul! Până una alta atept un mielulde la noul meu nas, talpanist!

Ti-l dau... :))))

Vezi toate comentariile (38)
Comentează