FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXLCUSIV Fostul mijlocaș de la FCSB explică de ce nu s-a impus la formația roș-albastră: „Eu aveam o vârstă care nu era bună pentru acea echipă”

Adnan Aganovic, numărul 19
Adnan Aganovic, numărul 19

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2022 14:12 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2022 14:51

Mijlocașul Adnan Aganovic (34 de ani) a fost invitat la GSP LIVE, acolo unde a vorbit despre perioada petrecută la FCSB.

Croatul care în ultimele două sezoane a jucat la Sepsi a fost legitimat la FCSB în iulie 2016 până în februarie 2017, bifând 18 partide. Ajuns la echipa roș-albastră la 28 de ani, Aganovic spune că jucătorii de această vârstă nu au șanse de reușită la FCSB. 

Cătălin Straton rupe tăcerea după despărțirea de FCSB: „S-au purtat cu mine ca și cu un ou”
FCSB
Cătălin Straton rupe tăcerea după despărțirea de FCSB: „S-au purtat cu mine ca și cu un ou”

VIDEO Ce spune Adnan Aganovic despre politica de la FCSB: „E greu să te impui la FCSB când ai 27-28 de ani” + „Nu mă afectau criticile lui Gigi Becali” 

„Nu am fost afectat de criticile lui Becali. Când spunea ceva, nu aveam emoții. Îi aveam pe MM Stoica și pe Reghecampf, care erau lângă mine și care m-au sprijinit. 

Bine, până la un moment, când nu mai eram în planurile lui Reghecampf. Dar nu eram supărat, nu aveam nimic împotriva lor. 

Știam ce va spune nea Gigi. Eu aveam o vârstă care nu era bună pentru FCSB. Dacă te duci la 27-28 de ani la FCSB... Trebuie să fii mai tânăr, ori să ai experiență și să ajuți copiii, să fii liderul echipei. Știm politica lui nea Gigi. El vrea să aibă un produs pentru străinătate. Dar acel produs crește lângă un jucător cu experiență, gen Keșeru”, a spus Aganovic la GSP LIVE.

Citește mai multe știri despre FSCB: 

Primarul Sectorului 6, mesaj ferm pe Facebook, în ziua în care CSA a aniversat 75 de ani: „Echipa aia din Berceni nu e Steaua”

Un fost fundaș de la Dinamo și FCSB a găsit punctul nevralgic al „câinilor”: „O sută de jucători în doi ani, nu toți o sută sunt slabi!” + „Aș alege la fel, voiam să văd cum e la FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
satyricon
satyricon  •  08 Iunie 2022, 16:00
Postat de ionescugeorge77 pe 08 Iunie 2022, 15:08

...jiji n are bani ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  08 Iunie 2022, 15:08

...jiji n are bani ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează