FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Harlem Gnohere, OUT pentru tot restul sezonului: verdictul crud primit din partea medicilor + ratează în mod sigur titlul de golgheter

Harlem Gnohere // FOTO: GSP
Harlem Gnohere // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 mai 2019 14:24

FCSB a câștigat meciul cu CS U Craiova din etapa a opta a play-off-ului Ligii I, scor 2-0, dar l-a pierdut pe Harlem Gnohere, 31 de ani, unul dintre oamenii de bază ai lui Mihai Teja. 

Încă din minutul 16 al partidei din Bănie, Harlem Gnohere a ieșit accidentat și a fost înlocuit cu Ioan Hora. La trei zile după meci, s-a aflat verdictul în cazul accidentării fotbalistului francez în vârstă de 31 de ani.

Potrivit TV Digi Sport, Gnohere a fost diagnosticat cu ruptură musculară la coapsa piciorului stâng și va rata ultimele două meciuri din acest sezon.

FCSB mai are de disputat meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe din deplasare, și cel de pe teren propriu cu CFR Cluj.

Totodată, Harlem Gnohere pierde și titlul de golgheter al Ligii I. Francezul are 15 goluri marcate în acest sezon și concurează cu George Țucudean, actualmente lider cu 18 goluri.

35 de meciuria jucat Gnohere în acest sezon în toate competițiile pentru FCSB

Vezi și: FCSB cu Liga 3, CFR cu Steaua Roșie! Principalele forțe ale Ligii 1 au strategii complet diferite pentru pregătirea de vară

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
observator_federal
observator_federal  •  08 Mai 2019, 22:00

Gnohere a marcat 15 goluri în 28 de meciuri (apariții)? O medie bună de goluri pe meci... Țucudean are 18 goluri în 26 de meciuri iar Mitriță și Koljic au câte 13 goluri, în doar câte 18 meciuri disputate în campionat... Observație: Țucudean își poate crește numărul de goluri și dar și de meciuri disputate în acest campionat, la ceilalți sunt cifre finale. Datele sunt verificabile, pe site-ul LPF.

iulihenry14
iulihenry14  •  08 Mai 2019, 18:49

Asa se intampla.cand ai echipa de preparatori facuta de MM. "Cei mai buni din tara" au accidentat 3 sferturi de lot sezonul asta cu metodele aduse din "Germania"

rocky2
rocky2  •  08 Mai 2019, 17:50
Postat de mandarin pe 08 Mai 2019, 14:51

Pai lasa ca ii ramane titlul cardiacului Cutudean de la blatisti

Ce soarta haina are fcsb! Rateaza si ultimul trofeu ce l-ar mai fi putut castiga inaintea obstescului sfarsit!:)))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează