FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT 2-2

VIDEO Jucătorii de la FCSB își toarnă cenușă în cap: „Dacă ne taxează Hermannstadt acasă, când vom juca cu West Ham...”

Andrei Cordea, Darius Olaru și Malcom Edjouma/ foto Imago Images
Andrei Cordea, Darius Olaru și Malcom Edjouma/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2022 07:55 / Actualizat luni, 29 august 2022 09:36

Andrei Cordea (24 de ani), extrema dreapta de la FCSB, avertizează după egalul cu Hermannstadt din SuperLigă, scor 2-2.

Cordea nu a găsit explicații după pasul greșit din campionat. Vedeta roș-albaștrilor consideră că greșelile făcute la meciul cu Hermannstadt ar fi fatale în partidele din Conference League, unde FCSB va întâlni West Ham, Anderlecht și Silkeborg.

Nicolae Dică: „Asta se întâmplă când nu dai 100% pentru echipă! Voiam să fac 7-8 schimbări la pauză”
FCSB - HERMANNSTADT 2-2
Nicolae Dică: „Asta se întâmplă când nu dai 100% pentru echipă! Voiam să fac 7-8 schimbări la pauză”

Cordea: „Dacă ne taxează Hermannstadt acasă, când vom juca cu West Ham...”

„Nu îmi explic ce se întâmplă în campionat. Nu mai trebuie să facem pași greșiți. Nu cred că e oboseală pentru că au fost schimbați 9-10 jucători. Puteam să jucăm de la început, a fost alegerea lui Mister, trebuie să joace toată lumea. 

Trebuie să fim mai atenți, nu putem să luăm mereu două goluri. E bine că dăm goluri, jucăm ofensiv. Cum atacăm toți, așa trebuie să ne și apărăm. Nu mai avem voie să facem pași greșiți în campionat. Din păcate am făcut niște greșeli copilărești. Am prins și Conference, acolo întâlnim echipe de top. Dacă ne taxează Hermannstadt acasă, când vom juca cu West Ham nu avem voie să facem niciun pas greșit.

Chiar voiam un adversar de top, să îmi pot vedea valoarea mea. Abia aștept meciul de joi de acolo (n.r. - în deplasare cu West Ham). Eu îmi doresc să câștigăm grupa”, a declarat Andrei Cordea după meciul cu Hermannstadt.

A fost și oboseală, dar la Steaua nu ai prea mult timp de refacere. Trebuie să ne montăm mai bine în campionat, cum o facem și în Europa. Timpul trece, trebuie să acumulăm puncte. Suntem mulți jucători noi, ne cunoaștem de 3 săptămâni, dar la Steaua nu prea ai timp de adaptare.

Mă bucur că am căzut cu West Ham, Anderlecht (n.r. - în grupele Conference League). Știu campionatul Angliei, echipele, abia aștept să joc cu West Ham.

- Marco Dulca, mijlocaș FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

Octavian Popescu, cel mai slab de pe teren cu Hermannstadt » Dawa și Edjouma, cei mai buni roș-albaștri + Cine a luat cea mai mare notă

Octavian Popescu, cel mai slab de pe teren cu Hermannstadt » Dawa și Edjouma, cei mai buni roș-albaștri + Cine a luat cea mai mare notă

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
paolo11
paolo11  •  29 August 2022, 14:15
Postat de legio.sud pe 29 August 2022, 10:19

Băieții din Berceni se credeau buni !!! Ei chiar au crezut ca au intrat in grupele Conference ca sunt buni , sa-și revină urgent ca fără norocul chior din retur vedeau grupele la tv.

Vi s-a urcat prazu' la cap? Ca nu jucați nimic nici voi...

mdobresscu02
mdobresscu02  •  29 August 2022, 12:33
Postat de romeverest pe 29 August 2022, 10:10

Pipereanul ne spunea zilele trecute ca lui nu-i este teama de West Ham si Anderlecht, dar nu este capabil sa-i invinga pe amaratii aia de la Sibiu care nici macar salariile nu si le primesc !! Daca nu era acel penibil portar de la Viking si arbitrul ungur care a dictat un penalty inexistent, Fcsb nu ajungea in veci in Conferance League, cea mai slaba competitie fotbalistica europeana !!

Nu cred că ar fi spus altcineva mai bine !

vasileroaita
vasileroaita  •  29 August 2022, 10:22

Asta este valoarea perlelor...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close