FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT 2-2

NOTE GSP Octavian Popescu, cel mai slab de pe teren cu Hermannstadt » Dawa și Edjouma, cei mai buni de la gazde + Cine a luat cea mai mare notă

Dawa a luat nota 7 cu Hermannstadt/ foto Raed Krishan (GSP) +24   FOTO
Dawa a luat nota 7 cu Hermannstadt/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2022 07:01 / Actualizat luni, 29 august 2022 09:07

FCSB a remizat acasă cu Hermannstadt, scor 2-2, într-un meci din etapa #7 din SuperLigă.

Octavian Popescu, intrat la pauză, a primit cea mai mică în caseta Gazetei Sporturilor, 3. Niciun alt jucător care a fost pe teren duminică seară nu a avut o prestație mai slabă.

Nicolae Dică: „Asta se întâmplă când nu dai 100% pentru echipă! Voiam să fac 7-8 schimbări la pauză”
FCSB - HERMANNSTADT 2-2
Nicolae Dică: „Asta se întâmplă când nu dai 100% pentru echipă! Voiam să fac 7-8 schimbări la pauză”

Popescu cel mai slab, Paraschiv cel mai bun

La polul opus s-a aflat Daniel Paraschiv, atacantul lui Hermannstadt. Marcatorul golului doi al sibienilor a primit nota 8, cea mai mare dintre toți fotbaliștii de pe teren.

Octavian Popescu, cel mai slab de pe teren cu Hermannstadt » Dawa și Edjouma, cei mai buni de la gazde + Cine a luat cea mai mare notă

De la FCSB, cei mai buni au fost chiar marcatorii golurilor, Dawa și Edjouma, ambii fiind notați cu 7. Stoperul a marcat golul de 1-1 cu o execuție superbă, apoi a pasat decisiv la golul de 2-2, reușit de Edjouma în finalul meciului.

Pe lângă Tavi Popescu, singurii jucători de pe teren care au luat sub 5 au fost Rața și Oaidă, ambii find de altfel schimbați la pauză de Nicolae Dică. Nici antrenorul de la FCSB  nu s-a descurcat grozav, el fiind notat cu 5. Omologul său de pe banca Sibiului, Marius Măldărășanu, a primit nota 6.

Nicolae Dică și-a pus la zid jucătorii, după egalul cu Hermannstadt: „Asta se întâmplă când nu dai 100% pentru echipă!”

„Am făcut o partidă foarte slabă. Nu mă așteptam la acest lucru, nu-mi doream acest lucru. Le-am spus jucătorilor că trebuie să uităm calificarea din Conference League și să ne concentrăm pe campionat. I-am avertizat pe jucători că trebuie să fim atenți!

Voiam să fac trei schimbări în mintul 30, mi-a zis Vio (n.r. - secundul Viorel Tănase): «Nu face, nu face schimbările!». La pauză, voiam să schimb vreo 7-8 jucători, m-am gândit că trebuie să vin cu forțe proaspete în ofensivă. Nu ne-am creat ocazii în prima repriză, nu reușeam să puneam presiune.

FCSB - Hermannstadt / foto: Raed Krishan
FCSB - Hermannstadt / foto: Raed Krishan
FCSB - Hermannstadt / foto: Raed Krishan
FCSB - Hermannstadt / foto: Raed Krishan
FCSB - Hermannstadt / foto: Raed Krishan
+20 FOTO

Problema noastră e că luăm goluri foarte ușor, plus că nu reușim să marcăm atâtea goluri pe câte ocazii avem. Nu vreau să fac o analiză asupra unui jucător, pe mine mă interesează per ansamblu ce s-a întâmplat cu echipa. Nimeni nu a avut agresivitatea pe care mi-o doream, agresivitatea pe care eu am văzut-o de la momentul în care m-am întors.

Atunci când nu dai 100% pentru echipă, nu poți sa câștigi. Nu câștigi doar cu un echipament frumos, cu un stadion frumos sau cu oamenii care te susțin. Trebuie să dea mai mult!”, a spus Dică, la microfonul Prima Sport.

Citește și:

Dawa, ce comeback! Eurogolul camerunezului, la 13 minute după eroarea de la reușita oaspeților

Și-a spus oful după FCSB - Hermannstadt: „Ne e frică. Dacă nu se întâmplă asta urgent, plecăm!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
mamaya
mamaya  •  29 August 2022, 15:46

Dawa 7????

DoarUTAconteaza
DoarUTAconteaza  •  29 August 2022, 13:03

Octavian Popescu este -fara indoiala- un tanar talentat. Dar, din dorinta de a i se face repede o cota ...care sa ii umple buzunarul lui Becali, atit Clubul , dar mai ales unii jurnalisti ( clar,.. cointeresati de " Cioban")..il ridica la nivel de vedeta. Si nu este un jucator, care sa poata juca...in West. Nu are fizic, nu face...de loc, faza defensiva, este inconstant. Asta-i realitatea si , daca este prea laudat...poate ajunge " un Tanase" sau " un Coman"...ca afara nimeni nu te apreciaza...decit pentru cit fotbal produci. Ca dovada, nici la Nationala...nu a corespuns, desi a fost " impins" fortat.

maradona79
maradona79  •  29 August 2022, 12:58
Postat de observator_federal pe 29 August 2022, 12:13

În mod cert, cei de la West Ham United își vor lua măsuri speciale în privința lui Tavi Popescu, avizați fiind că el este al doilea cel mai valoros fotbalist al Superligii (4 meleoane Euro Transfermarkt - un fel de Bitcoin în cădere liberă?) și că e "căpitan la 19 ani" al FC Fcsb (echipă câștigătoare potrivit saitului UEFA a Cupei Campioniloe Europeni în 1986)... Englezii au apelat la serviciile unui traducător specializat pentru a fi siguri că descifrează corect titlurile șocante din presa românească despre Tavi Popescu și au mai cerut și "fotografii actualizate" ale acestuia, considerând că cele de pe internet sunt din perioada de pubertate a foarte periculosului fotbalist român...

Observator, esti de coma! :))))) Si-au luat si traducator care sa analizeze momentele de tacere ale lui Oct. Popescu si au concluzionat ca are un nivel scazut de inteligenta. Ca majoritatea suporterilor fecesebisti, de altfel.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează