FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT 2-2

video Și-a spus oful după FCSB - Hermannstadt: „Ne e frică. Dacă nu se întâmplă asta urgent, plecăm!”

FCSB - Hermannstadt 2-2 | Mihai Butean, numărul 17, a vorbit la finalul remizei de pe Arena Națională despre problemele cu banii ale nou-promovatei. +24   FOTO
FCSB - Hermannstadt 2-2 | Mihai Butean, numărul 17, a vorbit la finalul remizei de pe Arena Națională despre problemele cu banii ale nou-promovatei.

Articol de - Publicat duminica, 28 august 2022 23:16 / Actualizat luni, 29 august 2022 00:43

FCSB - Hermannstadt 2-2 | Mihai Butean, fundașul dreapta în vârstă de 25 de ani al sibienilor, a vorbit la finalul remizei de pe Arena Națională despre problemele financiare ale nou-promovatei.

Disputa dintre FCSB și Hermannstadt a început cu un protest al oaspeților. Timp de 25 de secunde, jucătorii celor de la FCSB doar au plimbat mingea în propria jumătate, în timp ce adversarii lor au stat nemișcați în jumătatea lor de teren. Apoi, jucătorii lui Hermannstadt i-au aplaudat pe roș-albaștri în semn de apreciere că le-au susținut protestul.

Mihai Butean, după FCSB - Hermannstadt 2-2: „Dacă nu suntem plătiți, vrem să plecăm!”

„Am încercat să tragem un semnal de alarmă prin acest protest, este un alt pas pe care l-am făcut împotriva conducerii și a oamenilor care trebuie să ne plătească. Cât o să mai jucăm nu se știe. Deja începe să se rărească echipa, conducerea, vedem cine mai rămâne. La fiecare antrenament se vorbește numai despre bani. Când auzim de probleme, ne piere tot cheful de fotbal!”, a declarat Butean.

Întrebat dacă Hermannstadt va avea soarta lui Gaz Metan de anul trecut, Butean a replicat: „Din păcate, ne putem gândi și la asta, ne e frică. Imediat se termină perioada de transferuri, poate rămânem la echipă, nu mai plecăm, nu mai primim niciun ban, ne depunem memorii și o să ne excludă conducerea din lot din această cauză. Ne dorim să fim plătiți. Dacă nu suntem plătiți, vrem să plecăm!”.

Alte reacții după FCSB - Hermannstadt 2-2:

Avem noroc că suntem o echipă unită și așa se menține spiritul. Fiecare vrea să demonstreze și se vede pe teren. În seara asta ne-am ales doar cu un punct, puteam să și câștigăm. Sper să ne descurcăm mai bine pe viitor. 

Am marcat, dar am și greșit în apărare, toți m-au susținut, mi-am cerut scuze în fața colegilor, mergem mai departe. Am fost determinați să câștigăm, i-am prins într-un moment bun. Au un lot numeros, fiecare își dorește să demonstreze
Mihai Butean, fundaș Hermannstadt

Jocul nostru a fost unul bun, chiar dacă ei au avut posesia, ocaziile au lipsit. Asta însemnă că din punct de vedere defensiv am stat foarte bine. Pe final au venit cu mingi aruncate în careu și așa au și marcat. Probabil aceste puncte pierdute pe final se vor întoarce la un moment dat în favoarea noastră. 

Jocul a fost unul bun și în prima repriză, am avut cursivitate și situații bune. Efortul a fost unul mare și etapa viitoare va trebui să schimb anumiți jucători. Una peste alta, sunt mulțumit de joc, dar cred că meritam cele trei puncte. Nu mai vreau să vorbesc despre problemele financiare
Marius Măldărășanu, antrenor Hermannstadt

Fotbaliștii lui Hermannstadt sunt neplătiți de luni de zile, iar numele grele din echipa sibienilor au început deja să plece din club. Goalkeeper-ul Plamen Iliev și-a încheiat socotelile cu gruparea antrenată de Marius Măldărășanu și n-a mai făcut deplasarea la București. Președintele Dani Coman s-a despărțit și el de Hermannstadt, în timp ce Baba Alhassan e, de asemenea, aproape de rezilierea contractului.

VIDEO. Marco Dulca, prima reacție după FCSB - Hermannstadt:

VIDEO. Supergolul marcat de Dawa în FCSB - Hermannstadt

FOTO. Cele mai tari imagini din partida FCSB - Hermannstadt

FCSB - Hermannstadt / foto: Raed Krishan
FCSB - Hermannstadt / foto: Raed Krishan
FCSB - Hermannstadt / foto: Raed Krishan
FCSB - Hermannstadt / foto: Raed Krishan
FCSB - Hermannstadt / foto: Raed Krishan
+20 FOTO

Clasamentul actualizat din SuperLigă

Vezi mai multe știri din Liga 1:

Gică Hagi, entuziast, după victoria cu CFR » MVP-ul de la Cluj i-a adus aminte de Ianis: „Fix ca el!”

A refuzat să joace înainte de FCSB - Hermannstadt! » Primul nume important care părăsește echipa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
Cormiz
Cormiz  •  29 August 2022, 08:55

Abia acum mi-am dat seama cata dreptate a avut domnul Gigi când a zis ca Viking e ca Metalul Buzău. Au gafait sa egaleze(90+2)o echipa modesta, neplătit de 5 luni. Acum nu mai fac turul televiziunilor.? Meme mai da sfaturi tuturor?

corectu
corectu  •  29 August 2022, 07:28

Încă o echipă care se va desființa.De ce se mai înscriu?

Mondo
Mondo  •  29 August 2022, 06:17

Nu stiu daca sint numai eu, dar cind vad oiile impiedicate, ziua este mai buna. Sa vezi acuma cind intra lupul intre ele. MM este doar un ciobanesc jigarit care nu poate sa menagerieze turma

Vezi toate comentariile (6)
Comentează