FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT

FOTO Au refuzat jocul pe Arena Națională! FCSB - Hermannstadt a început cu un protest

Disputa dintre FCSB și Hermannstadt a început cu un protest al sibienilor /  Captură Orange Sport +5   FOTO
Disputa dintre FCSB și Hermannstadt a început cu un protest al sibienilor / Captură Orange Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2022 21:40 / Actualizat duminica, 28 august 2022 21:59

Disputa dintre FCSB și Hermannstadt a început cu un protest al sibienilor. Fotbaliștii lui Nicolae Dică s-au solidarizat cu oaspeții. 

Timp de 25 de secunde, jucătorii celor de la FCSB doar au plimbat mingea în propria jumătate, în timp ce adversarii lor au stat nemișcați în jumătatea lor de teren. Apoi, jucătorii lui Hermannstadt i-au aplaudat pe roș-albaștri în semn de apreciere că le-au susținut protestul. 

+1 FOTO

Motivul protestului e faptul că fotbaliștii lui Hermannstadt sunt neplătiți de luni de zile, iar numele grele din echipa sibienilor au început deja să plece din club. Goalkeeper-ul Plamen Iliev și-a încheiat socotelile cu gruparea antrenată de Marius Măldărășanu și n-a mai făcut deplasarea la București. 

Plamen Iliev, pimul nume important care părăsește echipa

Nou-promovata Hermannstadt a fost neînvinsă în primele 5 runde, dar are mari probleme cu banii.

Cu restanțe financiare considerabile neachitate, Plamen Iliev nu s-a mai prezentat la Hermannstadt și nu a fost pe foaia de joc la confruntarea de azi. Acesta și-a depus actele, iar rezilierea urmează să se producă în scurt timp. Goalkeeper-ul bulgar de 30 de ani, cel care plecase de la Dinamo tot pe fondul problemelor cu banii, a fost integralist în cele 5 etape de până acum.

Și Baba Alhassan se pregătește să plece de la Hermannstadt: ofertat de Albacete

Pe lângă Iliev, și japonezul Mino Sota e într-o situație complicată. La fel ca majoritatea fotbaliștilor sibieni, el nu și-a mai luat salariile din mai și e decis să plece din România, spun surse autorizate GSP.ro.

Un alt nume care ar urma să-i părăsească pe sibieni este cel al lui Baba Alhassan. Din informațiile Gazetei, ghanezul a primit o ofertă de la Albacete, din La Liga 2, plecarea de la Hermannstadt fiind o chestiune de zile.

Cel mai probabil, disputa de astăzi va fi ultimul meci pentru mulți dintre oamenii de bază de la Hermannstadt, inclusiv pentru cei care au pus umărul la promovarea în prima ligă.

NEWS ALERT A refuzat să joace înainte de FCSB - Hermannstadt! » Primul nume important care părăsește echipa

Nicolae Dică explică de ce a schimbat jumătate de echipă cu Hermannstadt

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
sibman
sibman  •  29 August 2022, 11:35
Postat de zb59 pe 28 August 2022, 22:20

Pote ii ajuta presedintele Ro, fost primar la Sibiu: vinde una dintre cele 4 case si doneaza banii echipei!:)

Ce poti sa astepti de la o cornuta?

zorrozabal
zorrozabal  •  29 August 2022, 09:19

Aaa!D-aia au stat ca momâile la golul de 2-2?!

paolo11
paolo11  •  29 August 2022, 05:46
Postat de ionescugeorge77 pe 28 August 2022, 22:09

Acest protest denota o experienta de viata mai fantastica decat isasi structura materiei ...Sibiul fara bani poate sfarama campionatul la fel cum sezonul trecut a fost sfaramat de doua echipe ...

Iti este greu sa te trezești de dimineata in weekend?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează