FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT

Nicolae Dică explică de ce a schimbat jumătate de echipă cu Hermannstadt

Nicolae Dică / Sursă foto: GSP
Nicolae Dică / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2022 20:21 / Actualizat duminica, 28 august 2022 21:17

Nicolae Dică a recurs la schimbări masive în primul „11” pentru confruntarea cu Hermannstadt, din etapa a șasea a Ligii 1.

Tehnicianul roș-albaștrilor a pregătit multiple surprize pentru duelul de pe Arena Națională. În garnitura de start a FCSB-ului au apărut nu mai puțin de șase jucători noi comparativ cu formula obișnuită a roș-albaștrilor. Nume grele precum Tavi Popescu, Miculescu, Edjouma sau Radunovic au luat loc pe bancă, în timp ce Florinel Coman nu a fost nici măcar în lot.

Marco Dulca și Răzvan Oaidă, doi dintre remarcații partidei cu Viking, au intrat în formula de start, în care s-a mai regăsit o altă surpriză, puștiul de 18 ani Alexandru Musi.

Explicațiile lui Nicolae Dică: „Am pierdut toată noaptea pe drum”

„Am făcut schimbări pentru că trebuia să le fac. Am avut un joc important în Norvegia, apoi am pierdut toată noaptea pe drum. Sper că cei care vor juca astăzi o vor face bine. De la toți jucătorii aștept lucruri bune. Musi și Boboc sunt tineri, aștept de la ei un joc bun. 

Din punctul meu de vedere, Hermannstadt e surpriza acestui început de campionat, e o echipă care practică un fotbal bun”, a spus Nicolae Dică, la microfonul Orange Sport, cu câteva minute înainte de startul partidei. 

FCSB - Hermannstadt 2-2 » S-au împiedicat cu greviștii. Roș-albaștrii au fost conduși de două ori de sibienii neplătiți și au salvat un punct în prelungiri
FCSB - Hermannstadt 2-2
FCSB - Hermannstadt 2-2 » S-au împiedicat cu greviștii. Roș-albaștrii au fost conduși de două ori de sibienii neplătiți și au salvat un punct în prelungiri

FCSB - Hermannstadt, echipe de start:

FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Tamm, Boboc - Dulca, Oaidă - Rață, Olaru, Musi - B. Rusu
Rezerve: A. Vlad, Haruț, I. Stoica, Oct. Popescu, Miculescu, Edjouma, Radunovic, Radaslavescu, Cordea
Antrenor: Nicolae Dică

Hermannstadt: Muțiu - Butean, Antoche, I. Stoica, Opruț - S. Mino, Biceanu - P. Petrescu, Baba Alhassan, Oroian - G. Paraschiv
Rezerve: Uțiu, Bejan, Medina Etienne, Răuță, Balaure, Năstăsie, C. Popescu, Hora, Buhăcianu
Antrenor: Marius Măldărășanu

VIDEO De ce a nu a vrut Nicolae Dică să comenteze venirea lui Compagno la FCSB și cum l-a caracterizat pe italian: „Am mai spus-o”

Citește și alte știri de actualitate:

NEWS ALERT A refuzat să joace înainte de FCSB - Hermannstadt! » Primul nume important care părăsește echipa

MM Stoica, fermecat de transferul făcut de Becali: „Îmi plăcea foarte mult, dar nu-l credeam atât de bun! O să câștigăm bani mulți cu el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  28 August 2022, 22:24

Titlul corect: Nicolae Dică explică de ce a schimbat Becali jumătate de echipă cu Hermannstadt

Vezi toate comentariile (1)
Comentează