FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB - Hermannstadt // ”Să joace, e ordin!” » Becali zguduie jucătorii la TV, Teja face 3 schimbări! Cum arată noul prim 11

Drago Nedelcu, unul dintre jucătorii criticați de Gigi Becali după Călărași - FCSB 1-1 FOTO: Raed Krishan +6   FOTO
Drago Nedelcu, unul dintre jucătorii criticați de Gigi Becali după Călărași - FCSB 1-1 FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat joi, 07 februarie 2019 19:23

FCSB. Cristi Bălgrădean, Bogdan Planici și Dragoș Nedelcu au fost puși la zid de Gigi Becali după remiza de la Călărași, scor 1-1, însă vor fi în echipa de start a celor de la FCSB și runda următoare, când adversara lui Teja & Co. va fi Hermannstadt.

  • FCSB - Hermannstadt e luni, de la 20:00, liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

Semieșecul din primul meci oficial din 2019, 1-1 cu nou-promovata Dunărea, l-a înfuriat atât de tare pe Gigi Becali încât după criticile și amenințările pe care le-a făcut, primul "11" al FCSB-ului pentru meciul din runda următoare ar fi trebuit să conțină schimbări în proporție de peste 50%.

Knock out pentru Bălgrădean, Planici, Nedelcu, Stoian și Coman

Patronul le dăduse un adevărat KO lui Bălgrădean, Planici, Nedelcu, Stoian și Coman, iar despre Rusescu anunțase că se va despărți sigur în vară.

Totuși, ulterior, Becali l-a asigurat pe Teja că nu e obligat să renunțe la acești jucători atunci când va creiona echipa pentru meciul cu trupa lui Vasile Miriuță.

De fapt, Bălgrădean își va păstra postul între buturi, antrenorul nefiind foarte încântat de varianta de a merge pe mâna unui goalkeeper de numai 19 ani, care a bifat un singur meci de Liga 1 în ultima jumătate de an.

Și Planici va rămâne titular, dar va face cuplu cu Bălașa, care va reveni după suspendare.

florinel coman fcsb +7 FOTO

Stoian ar putea să piardă echipa

Dintre cei acuzați violent de Becali, cel mai expus e Adrian Stoian. El și-ar putea pierde postul în formula de start dacă Teja va decide să joace mai ofensiv decât la Călărași și să apeleze la Florentin Matei, care să se alăture liniei de 3 mijlocași ofensivi, formată din Man, Tănase și Coman.

Chiar și Stoian ar putea să prindă tricoul de titular luni în varianta în care Teja va renunța la unul dintre Tănase sau Coman pentru a-i face loc mijlocașului adus în această iarnă.

stoian +7 FOTO

În privința lui Florentin Matei, Becali n-a lăsat totuși nicio urmă de îndoială.

"Pe el vreau să-l văd titular. Ăsta, da, e ordin: Matei să joace! În rest, nu mă interesează ce face Teja, ce echipă trimite pe teren", a declarat Gigi Becali chiar și la câteva zile după meciul de la Călărași.

Cum a arătat FCSB cu Dunărea Călărași

Bălgrădean - Benzar, Planici, L. Filip,  Morais - D. Nedelcu, A. Stoian - Man, Fl Tănase, Fl. Coman - Rusescu

Echipa probabilă din fcsb - Hermannstadt

Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Bălașa, Morais - Nedelcu - Man, Fl. Tănase, Fl. Matei, Fl. Coman - Gnohere

4 jucătorisunt indisponibili în lotul FCSB pentru meciul cu Hermannstadt: Moruțan e suspendat, Ovidiu Popescu accidentat, iar Pintilii și Momcilovici încă nu sunt apți sută la sută pentru a fi titulari 

Vezi și: 

"Tati" are un naș: FCSB! » Vasile Miriuță are cel mai disproporționat palmares în Liga 1 în fața echipei lui Teja

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
cneius
cneius  •  08 Februarie 2019, 10:30

"Adrian Stoian și-ar putea pierde postul.." apoi "Chiar și Stoian ar putea să prindă tricoul de titular..." WTF ??? Ori e alba ori e neagra ?!?!?!?!

1615275382087697
Yuri Firsov  •  08 Februarie 2019, 07:22

DIN CATE DUNOSC(si ffbine!!!)PE GEGEL IL VA COSTA FF MULT ATITUDINEA FATA DE STOIAN!!!AM INTELES CA IMPRESARUL DEJA ESTE IN DISCUTII CU 2 ECHIPE DIN ""AFARA""!!!STOIAN NU MAI VREA LA FCSB!!!MOTIVUL?SIMPLU:GEGEL ""***""BECALI!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

952030968311337
Pavel Danut  •  08 Februarie 2019, 07:16

Să fi "antrenor" la fcsb slugă la gigel mai te laşi de fotbal !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează