FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu, despre scandalul cu Florinel Coman: „Dădeai o poză, 50 de dolari și luai carnetul. Nu glumesc!”

Ilie Dumitrescu, fost mare internațional, a comentat pe seama scandalului în care Florinel Coman (22 de ani), extrema stânga a lui FCSB, este implicat. +15   FOTO
Ilie Dumitrescu, fost mare internațional, a comentat pe seama scandalului în care Florinel Coman (22 de ani), extrema stânga a lui FCSB, este implicat.

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2021 08:19 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 08:23

Ilie Dumitrescu, fost mare internațional, a comentat pe seama scandalului în care Florinel Coman (22 de ani), extrema stânga a lui FCSB, este implicat. Acesta a oferit exemplul Mexicului în privința obținerii carnetului de conducere, țară în care „Mister” a jucat spre finalul carierei.

Ilie Dumitrescu, prima reacție după incidentul cu Florinel Coman

În Mexic te duceai la poliție, dădeai 50 de dolari și îți dădea carnetul. Nu trebuia să mai dai niciun examen în Mexic. Te duceai la Poliție, dădeai o poză și 50 de dolari. Să știți că nu glumesc. Nu a fost cazul meu. Dacă te descurci să conduci în Mexic, te descurci în orice zonă din lumea asta. Semnalizezi stânga, faci dreapta. Nu există stop. 

Eu am pe cineva, o cunoștință foarte apropiată, care și-a luat permisul în Mexic. E recunoscut în orice țară. Dacă poți să conduci în Mexic, poți să conduci în orice zonă din lume”, a declarat Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Dosar penal pentru Florinel Coman

Florinel Coman a fost surprins cu acea viteză în drum spre București, iar în momentul în care i s-au cerut actele, nu a prezentat documentele necesare. Polițiștii au constatat că fotbalistul nu are, de fapt, permis de conducere pentru nicio categorie! Ca atare, Coman s-ar fi ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a deține permis.

Ce riscă Florinel Coman

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice - Conducerea unui vehicul fără permis de conducere:

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani

- Art 335 din Codul Penal

Cum arată bolidul lui Florinel Coman

Sursă foto: Instagram Ioana Timofeciuc
Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
+11 FOTO

Citește mai multe știri despre cazul lui Florinel Coman:

Poliția Rutieră putea afla în 10 secunde dacă documentul arătat de Florinel Coman e valabil: „Făceau asta și gata”

Cornel Dinu, ipoteză surprinzătoare în cazul lui Florinel Coman: „Licitarea fictivă a lui Becali le-a luat mințile jucătorilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
bodystyle74
bodystyle74  •  24 Februarie 2021, 09:14

Cred ca- i sugereaza lui gigi sa-l vanda in mexic. Pretul nu conteaza ca baietii din cancun scot valize cu $$ peste noapte. Cred ca s-ar adapta repede, baietii pe acolo sunt ceva mai bronzati, clima ca la constanta vara iar orasele aduc cu braila in mare parte. Salariul se discuta cu el patron in fiecare zi la micul dejun iar dupa meci se trage linie( sau cate o linie).

observator3000
observator3000  •  23 Februarie 2021, 18:41

Si ce vrea sa spuna Ilie Dumitrescu ca toti trebuie sa conducem fara permis? Ce minciuni goganate cu Mexicul, asta ca sa-l scape pe preferatul lui Gigi! Dupa Ilie mai bine ne cumparam permisul si omoram lumea pe strada, ce rost are sa te mai agiti cu invatul sa sofezi!

853246084756615
Marcel Popa  •  23 Februarie 2021, 17:41

Daca in Mexic se poate conduce asa ,e grav pt.Mexic.Pe Ilie il apreciez cat de cat dar mare international nu a fost.A jucat putin la englezii si in rest a fost in vacanta in Mexic.La nationala a facut ceva dar a avut o cariera scurta.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează