FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, AZI, 21:00

FCSB. Ilie Dumitrescu, răspuns pentru Gigi Becali, după ce acesta a spus că nu are habar de fotbal: „Să intre în direct, s-o lămurim!”

Ilie Dumitrescu îl așteaptă pe Becali la o confruntare în direct la TV
Ilie Dumitrescu îl așteaptă pe Becali la o confruntare în direct la TV

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2020 08:57 / Actualizat sambata, 18 iulie 2020 09:10

Fostul internațional Ilie Dumitrescu (51 de ani) i-a răspuns lui Gigi Becali (62), după ce patronul FCSB l-a criticat pe „Mister” în cadrul unei conferințe de presă.

„Ce invidie să am cu el? Mă amuză copios. Dar, dacă va intra în direct, o să-i spun. Ce, vorbesc în lipsa lui? Dacă intră în direct, cu drag îi răspund. Să intre, să vorbim. N-am niciun fel de invidie. 

Am invidie că n-am acceptat niște bani când a vrut să-mi dea atunci, când am fost antrenor? Eu am pierdut bani. Două luni n-am luat 5 bani. Poate eu i-am dat biște bani lui. El nu mi-a dat mie, nimic, niciodată. O să intre el în direct și o să lămurim și asta”, a spus Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

VIDEO Gigi Becali, mesaj pentru Ilie Dumitrescu: „Habar nu ai ce e fotbalul”

  • Fost jucător la Steaua și fost antrenor la FCSB, în 2010, Ilie Dumitrescu s-a declarat deranjat de ultimele evenimente de la echipa lui Gigi Becali, pe care-l susținea în lupta cu CSA Steaua, și a declarat, în premieră, că Steaua este echipa din Liga a 4-a
  • Ulterior, Becali l-a criticat pe Dumitrescu și a dezvăluit ce mesaj i-a dat acestuia după declarațiile făcute la adresa echipei sale

E problema lui Ilie Dumitrescu ce spune, dar habar nu are. I-am dat mesaj și i-am zis «E adevărat că ai fost fotbalist, dar habar nu ai ce e fotbalul!». L-am întrebat «Unde sunt UTA, Dinamo, Rapid, Vaslui, Petrolul?» 

Bun, Ilie Dumitrescu e băiat bun și un om care nu are răutați. Dar, orice om, în fundul sufletului, are o mică invidie și o dă pe față. El e băiat bun, dar are o sămânță de invidie

El s-a supărat din cauza lui Duckadam. De acolo a pornit totul. Uite ce s-a întâmplat cu Duckadam, a luat 300.000 de euro fără să lucreze nimic. Să-i arătăm lui Ilie Dumitrescu să vedem ce zice

Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO Match Preview FCSB - CFR Cluj

Citește mai multe știri despre FCSB:

Ce urmează la FCSB dacă nu va obține calificarea în Europa League: decizie drastică a lui Gigi Becali

Becali se face de râs! Dennis Man și Florin Tănase sunt „jucării” pe lângă motoarele Craiovei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
zagna
zagna  •  18 Iulie 2020, 15:38

Ilie, Becali are dreptate. Ai fost fotbalist foarte bun, esti un analist foarte bun, dar antrenor slab. Nu trbuie sa te supere adevarul !

123933885588721
Con Dasca  •  18 Iulie 2020, 11:05
Postat de Popa Corneliu pe 18 Iulie 2020, 09:57

Ilie Dumitrescu o sa afle ca acum este de partea lui AFC Steaua lu'Talpanica, colonel de Justitie la MApN, pentru ca e.... "groasa" cu transferul lui la Tottenham Hotspur Football Club, alba-neagra, dolari-euro, cu colonelul Otelea, fostul comandant al clubului! Talpanica il santajeaza acum!

Eu nu văd sa se înjoseasca Ilie . E problema lui otelea și cine a făcut transferul. Gheorghe e Gheorghe nu cred ca merita sa te bagi in seama cu oameni ca el . Ca om e ....... sincer îmi este lehamite sa văd un Gheorghe la tv in loc sa văd știri sportive da știri nu ca Lătra

883135188391540
Popa Corneliu  •  18 Iulie 2020, 10:06
Postat de invinctus pe 18 Iulie 2020, 09:51

***

Nu te bucura ca mintenas o sa apara stiri despre CraiOlguta+PSD+SRI Dolj, in rol principal Iulian Claudiu Manda, Predosanu, ca-n anii'80 cand Craiova era... "sustinuta" de la DIE de Stefan Andrei! Asa erau vremurile: Steaua=Valentin Ceausescu, Dinamo=MAI/Securitatea, Craiova=DIE!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează