FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Ilie Dumitrescu îl contrazice pe Gigi Becali: „De asta este nevoie, sunt convins”

Articol de GSP - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 09:09

FCSB // Ilie Dumitrescu (51 de ani) este de părere că roș-albaștrii au nevoie de un număr 9 veritabil și îl contrazice astfel pe finanțatorul Gigi Becali.

Eu sunt convins că este nevoie și de un număr 9. Într-adevăr, exprimarea a fost consistentă cu Tănase și cei doi atacanți, când a schimbat Vintilă sistemul, cu Coman și Man în față. Dar vor fi momente când vor fi apărări foarte aglomerate, cum este cea a CFR-ului. Este foarte greu să pui probleme acolo, cu doi jucători fără talie.

Un sistem, dacă nu dă un randament foarte bun, trebuie să vii cu ceva. Ai nevoie să vii cu un număr 9. În orice moment poți să joci cu un număr 9, cu Man și Coman în benzi, cu Tănase în spatele vârfului. Atunci, echipa va avea o forță ofensivă foarte bună”, a declarat Dumitrescu, potrivit TV Digi Sport.

FCSB, fără atacant în lot. Becali a dat deja afară patru vârfuri

Vicecampioana României a renunțat deja la serviciile a 3 atacanți: Lukasz Gikiewicz, Juvhel Tsoumou, Ioan Hora, iar Harlem Gnohere, care nu a făcut deplasarea cu echipa în Spania, este și el pe picior de plecare.

VIDEO // Destinație inedită pentru Gnohere

vezi și:

FCSB // EXCLUSIV Gigi Becali a găsit înlocuitor pentru Harlem Gnohere! Ofertă scrisă de 500.000 de euro pentru Adrian Petre

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  14 Ianuarie 2020, 10:26

Pai, Tanase exceleaza la a obtine penalty-uri, prin simulari rizibile, asta pe plan intern, ca afara....La cit de ajutata este FCSB de fluierasi, la cit de urat este CFR , de toti ceilalti nu le mai trebuie nimic , ca si asa au doar "arbtri casei".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează