LIGA 1  ·  FCSB

FCSB // Ilie Dumitrescu îl contrazice pe Gigi Becali: „De asta este nevoie, sunt convins”

Marti, 14 Ianuarie, 09:09

FCSB // Ilie Dumitrescu (51 de ani) este de părere că roș-albaștrii au nevoie de un număr 9 veritabil și îl contrazice astfel pe finanțatorul Gigi Becali.

Eu sunt convins că este nevoie și de un număr 9. Într-adevăr, exprimarea a fost consistentă cu Tănase și cei doi atacanți, când a schimbat Vintilă sistemul, cu Coman și Man în față. Dar vor fi momente când vor fi apărări foarte aglomerate, cum este cea a CFR-ului. Este foarte greu să pui probleme acolo, cu doi jucători fără talie.

Un sistem, dacă nu dă un randament foarte bun, trebuie să vii cu ceva. Ai nevoie să vii cu un număr 9. În orice moment poți să joci cu un număr 9, cu Man și Coman în benzi, cu Tănase în spatele vârfului. Atunci, echipa va avea o forță ofensivă foarte bună”, a declarat Dumitrescu, potrivit TV Digi Sport.

FCSB, fără atacant în lot. Becali a dat deja afară patru vârfuri

Vicecampioana României a renunțat deja la serviciile a 3 atacanți: Lukasz Gikiewicz, Juvhel Tsoumou, Ioan Hora, iar Harlem Gnohere, care nu a făcut deplasarea cu echipa în Spania, este și el pe picior de plecare.

VIDEO // Destinație inedită pentru Gnohere

vezi și:Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (1)

whiteredarad  •  14 Ianuarie 2020, 10:26

Pai, Tanase exceleaza la a obtine penalty-uri, prin simulari rizibile, asta pe plan intern, ca afara....La cit de ajutata este FCSB de fluierasi, la cit de urat este CFR , de toti ceilalti nu le mai trebuie nimic , ca si asa au doar "arbtri casei".

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1