FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FCSB 3-1

EXCLUSIV Alt nume cunoscut din Superligă contestă decizia stranie a lui Becali: „El trebuia să rămână în teren!”

Gigi Becali / foto: GSP +13   FOTO
Gigi Becali / foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 08 martie 2023 08:15 / Actualizat miercuri, 08 martie 2023 08:29

Ilie Poenaru, fost antrenor la UTA, un nume aflat în trecut pe lista pretendenților pentru banca FCSB, a analizat, în direct la GSP Live, victoria „Bătrânei Doamne” în fața roș-albaștrilor, scor 3-1.

Tehnicianul în vârstă de 46 de ani, liber de contract în acest moment, susține la rândul său că Gigi Becali a greșit ordonând schimbarea lui Malcom Edjouma. Jocul s-a schimbat complet în a doua parte a meciului de la Arad, după o schimbare curioasă dictată de Gigi la pauză, când Edjouma a fost înlocuit cu Andrei Cordea.

Ilie Poenaru: „Edjouma trebuia să rămână în teren!”

„A fost un meci bun, câștigat meritat de UTA. Chiar m-am bucurat că au reușit să câștige, sper să iasă din acea pasă prin care treceau. Au câștigat prin atitudine, au fost mai motivați, s-au adaptat mai repede la suprafața de joc. Au fost mai exacți și preciși în tot ceea ce au vrut să facă, au jucat mai simplu, față de cei de la FCSB, care s-au complicat foarte mult. 

E foarte adevărat că FCSB a jucat fără atacanți. Fără Compagno și Omrani, s-a simțit lipsa unui veritabil atacant. Iar faptul că Edjouma a fost scos la pauză i-a ușurat sarcina UTA-ei. Din punctul meu de vedere, trebuia să rămână în teren. 

Dar să nu luăm meritele celor de la UTA, cei de acolo au făcut un meci bun și au finalizat 80% din ocaziile pe care și le-au creat”, a spus Poenaru, în emisiunea moderată de Costin Ștucan. 

Imixtiunea lui Becali la FCSB s-a transformat în paranoia

GSP scrie marți că, în ultima vreme, Gigi Becali, patronul FCSB, a început să aibă idei revoluționare despre schimbarea posturilor unor jucători, dar și despre strategia de joc în anumite momente. În plus, n-ar fi fost pe deplin încântat de succesul din Gruia, cu CFR Cluj, din două motive: s-a câștigat fără Dawa în teren și n-a decis el schimbările.

Intervenția brutală a patronului a adus un eșec, care a împiedicat-o pe FCSB să profite de pașii greșiți făcuți de Farul și Rapid.

Nu doar că nu e prima dată când Gigi Becali practic își sabotează propriul club, la fel s-a întâmplat și la derby-ul cu Farul, de pe Arena Națională, când chiar el a recunoscut că schimbările pe care le comandase fuseseră un fiasco, dar imixtiunea lui a devenit atât de mare încât în ultima perioadă s-au întâmplat anumite situații absolut uluitoare. Unele care n-au apărut în spațiul public și care chiar par greu de imaginat. Citește-le pe toate aici.

FOTO. Imagini spectaculoase surprinse în duelul UTA - FCSB 3-1

+9 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

Fotbalistul pe care Mihai Stoica îl vrea permanent în teren la FCSB: „Nu are voie să iasă nicio secundă”

„Linia de fund e moartă! Cu Tamm și Dawa, praf!” » Bănel Nicoliță acuză o altă decizie de neînțeles: „De ce nu joacă la FCSB, nu-i place fața lui?”

VIDEO „Ar fi o mare nenorocire pentru fotbalul românesc ca FCSB să câștige titlul!” » Opinie vehementă la GSP Live: „Ne iau toți de proști”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close