FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un fost antrenor de la FCSB râde de sumele așteptate de Becali pentru Man și Coman: „Nu e prost cine cere”

Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2020 07:14 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 07:19

Ilie Stan (53 de ani), în prezent antrenor la Gloria Buzău și în trecut pe banca lui FCSB, nu crede că Gigi Becali (62) va reuși să îi vândă pe Dennis Man (22) și Florinel Coman (22) pe sumele pe care le dorește.

  • Florinel Coman și Dennis Man sunt cei mai valoroși fotbaliști din Liga 1, potrivit Transfermarkt.com. Primul este cotat la 5.5 milioane de euro, iar Man valorează 5.

Gigi Becali așteaptă câte 15 milioane de euro în schimbul fiecăreia dintre cele două „perle” ale sale, sumă luată în derâdere de Ilie Stan. Tehnicianul consideră că cei doi nu au destule meciuri în competițiile care contează cu adevărat.

Ilie Stan: „Man și Coman au nevoie de timp”

„Sunt jucători foarte buni, dar nu au ajuns la adevărata maturitate. Ca să ajungă jucători cu experiență și maturitate, trebuie să joace în cupele europene, la națională, în Champions League. Au nevoie de timp. Dacă el vrea 15 milioane, înseamnă că știe foarte bine. E și o vorbă: nu e prost cine cere, e prost cine dă”, a declarat Stan pentru AS.

Man și Coman au avut mai mulți pețitori de-a lungul timpului, însă ofertele acestora nu au fost pe placul lui Gigi Becali. Pentru Man au negociat cluburi precum Norwich City și Feyenoord, în timp ce Coman s-a aflat pe lista unor echipe precum Sporting CP și Orlando City. ȚSKA Moscova a încercat chiar să îi ia pe amândoi, la pachet, oferind 12 milioane de euro - mult sub cele 30 așteptate de Becali.

VIDEO. Anamaria Prodan a anunțat când pleacă Dennis Man: „Prețul pleacă de la 12 milioane de euro”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Strategia câștigătoare a lui Becali » Un singur titular e sub cota banilor plătiți pe el!

Unul dintre cei mai curtați fotbaliști din Liga 1 ar fi fost refuzat de Gigi Becali dintr-un motiv incredibil

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (17)
116538290032900
Alice Popa  •  10 Noiembrie 2020, 12:49
Postat de remarque pe 10 Noiembrie 2020, 10:41

15 milioane nu-s deloc bani putini. Man pare in forma, dar deocamdata a fost eficient in meciurile cu vasalii. Sa-l vedem daca confirma la nationala si daca in meciurile cu echipele cu pretentii face diferenta. Si daca pandemia se mai domoleste si cluburile din vest, care au si ele bugetele afectate, vor reveni la apetitul pentru a investi in jucatori cu valoare incerta, Man si Coman au sanse sa plece pe sume mari. Asta nu garanteaza insa ca vor si confirma.

Recent, cu tineretul Ucrainei, a fost cel mai slab de pe teren.

mehighms
mehighms  •  10 Noiembrie 2020, 12:19
Postat de clujcampion pe 10 Noiembrie 2020, 09:57

Cine da 15 meleoane pe 2 circari?

circar esti tu frustratule!

gilgamesh
gilgamesh  •  10 Noiembrie 2020, 12:17
Postat de univ_craiova1 pe 10 Noiembrie 2020, 09:28

Man ca să fie vândut pe o suma mare trebuia sa fie titular la naționala mare!

Si nationala pe la Euro si mondiale. Iar FC FCSB an de an in grupele UCL sau macar EL. Dar nationala nu e nici la Euro, nici la mondiale, iar FC FCSB nu joaca nici in UCL, nici in EL. :))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează