FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Întrebat despre o ofertă de la Rădoi și Olăroiu, Gigi Becali a anunțat la cine va ajunge clubul: „Sub 150 de milioane oricum nu discut”

Gigi Becali și Mirel Rădoi +12   FOTO
Gigi Becali și Mirel Rădoi

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 17:34 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 20:38

Gigi Becali (61 de ani) e patron la FCSB de peste 17 ani și nu se gândește să renunțe prea curând la clubul roș-albastru. Azi, în cadrul unei conferințe de presă, finanțatorul roș-albaștrilor a vorbit despre posibilii săi înlocuitori. 

În urmă cu 24 de ore, Mirel Rădoi vorbea despre posibilitatea de a ajunge la un moment dat să conducă FCSB în tandem cu Cosmin Olăroiu. Becali a respins amuzat această variantă: 

„Olăroiu trebuie să mai lucreze vreo 20 de ani prin China, iar Mirel să mai lucreze și el prin Emirate vreo 20 de ani ca să poată să o cumpere ei de la mine. Dar Mirel nu poate, că dacă mai dă 12 milioane pe mașini și încă 7 pe ceasuri, nu mai poate să strângă banii. Ăla, Olăroiu, strânge banii. Să scădem banii pe ceasuri.

La ora asta, nu poate nimeni din România să cumpere FCSB. Ca să cumperi FCSB, pe mine m-ai «îndoi» la 150-200 de milioane de euro. Poate aș vinde așa, deși nu cred, că nu vrea familia”, a spus latifundiarul. 

Gigi Becali lasă FCSB ginerilor

FCSB ar putea ajunge pe mâna unuia dintre ginerii lui Gigi Becali, după ce acesta va decide să se retragă. Mihai Mincu, soțul Teodorei Becali, a fost deja surprins alături de Gigi la meciurile roș-albaștrilor. 

FCSB. Întrebat despre o ofertă de la Rădoi și Olăroiu, Gigi Becali a anunțat la cine va ajunge clubul: „Sub 150 de milioane oricum nu discut”

 „I-am zis ginerelui să mai vină cu mine la meciuri. Dar nu vrea fata. A zis «Tata să conducă Steaua până la 90 de ani!». Nu vrea, o să conduc tot eu. Ce să fac? Cui o dai? O să am trei gineri și trebuie să văd care e mai capabil. Nu care e mai capabil, ci care are inimă! 

Inimă de iubire, de dragoste... Degeaba ești capabil dacă nu ai iubire. Îi dau maximum celui care are iubire. Ginerele de acum are dragoste. Dar nu mai vorbesc de familie, că se supără fetele”.

VIDEO. Gigi Becali: "MM trebuie să caute greci, sârbi, ruși, ciprioți, bulgari... Ăștia-mi plac mie. Ha, ha, ha, mă ia discriminarea!"

FOTO. Imagini spectaculoase de la conferința lui Gigi Becali

+8 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB. Gigi Becali a sărit la gâtul lui Ilie Dumitrescu după ce acesta a spus că Steaua e echipa din Liga 4: „I-am dat mesaj”

FCSB. Gigi Becali nu l-a iertat pe Duckadam! Replică dură: „A luat 300.000 de euro fără să vină”

FCSB. Criteriul incredibil după care se va căuta noul fundaș central: „Îmi plac jucătorii din țările astea”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
sirius8121955
sirius8121955  •  15 Iulie 2020, 08:51

Pina va muri ăsta nu isi lasa din miini jucaria, va cere pe ea atit de mare incit sa nu ii dea nimeni motivind ca n-o cumpara nimeni asa ca suporterii citi vor mai fi va trebui sa se multumeasca cu politica actuala dusa de cibencu, adica sa nu ne dorim cistigare de titluri de campioni sau cupe ci jucatori tineri sa ii vinda ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  14 Iulie 2020, 22:02

Jiji,eu zic sa-i dai jucaria gratis printisorului,el are afaceri tari,e bombardierul ochelarilor de soare falsi,dovedit si cercetat,nu pe vorbe goale...

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  14 Iulie 2020, 21:57
Postat de hackerman pe 14 Iulie 2020, 21:50

Steaua din liga 1 este de bine de rau singura echipa cu istoric european,doar nu pe degeaba am primit anul trecut coef. uefa in plus pentru castigarea cce din 1986. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

Da. Asa e Armata a jucat 2 finale din cea mai importanta competitie a cluburolor din toate tompurile si tot armata a jucat o finala cu vecinii din america de sud si tot armata a castigat supercupa europei

Vezi toate comentariile (28)
Comentează