FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV „Un lucru extrem de periculos!” » Explicațiile prăbușirii lui Tavi Popescu și cum și-ar putea reveni: „Asta ar fi soluția”

Cifrele lui Tavi Popescu din acest sezon sunt submediocre: 16 meciuri, zero goluri, doar două assist-uri / foto: GSP
Cifrele lui Tavi Popescu din acest sezon sunt submediocre: 16 meciuri, zero goluri, doar două assist-uri / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2022 21:48 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2022 22:29

Ionuț Chirilă (56 de ani) a analizat, în platoul GSP Live, motivele care au dus la prăbușirea evoluțiilor lui Octavian Popescu, „perla” de 19 ani a celor de la FCSB.

Lipsa de randament a lui Octavian Popescu a devenit una dintre cele mai discutate teme din fotbalul românesc. „Explozia” lui Tavi din sezonul precedent s-a stins treptat, chiar în momentul în care răsfățatul lui Gigi Becali a primit banderola și tricoul cu numărul 10.

Chirilă e de părere că presiunea accentuată pusă pe umerii puștiului l-a deraiat pe fotbalistul de 19 ani de pe traiectoria pe care se afla în urmă cu câteva luni. Tehnicianul știe factorul care ar putea declanșa revirimentul lui Tavi Popescu.

„I-am zis să nu meargă la Steaua, vă dau cuvântul meu de onoare” » Becali, tras la răspundere: „De ce ai luat doi jucători de același calibru?”
FCSB
„I-am zis să nu meargă la Steaua, vă dau cuvântul meu de onoare” » Becali, tras la răspundere: „De ce ai luat doi jucători de același calibru?”

Ionuț Chirilă, despre cauzele prăbușirii lui Tavi Popescu: „Se pune o presiune care poate inhiba jucătorul foarte mult”

„Momentul în care se află Octavian Popescu este momentul în care se află FCSB-ul acum. Soluția ar fi ca FCSB să devină o echipă puternică, o echipă care să-i dea și lui valoare. 

Dacă nu, trebuie să plece într-un campionat, într-o industrie, cum sunt cele din Italia, Anglia, Germania, Spania, care să-l transforme în certitudine și să-i exploateze la maximum potențialul.

El este încă un jucător foarte tânăr. Nu poate decide de unul singur jocul. Sunt prea mari așteptările de la el. (...) Se pune o presiune care poate inhiba jucătorul foarte mult! El poate să nu mai aibă încredere în propriile calități, iar ăsta e un lucru extrem de periculos”, a argumentat Ionuț Chirilă, la GSP Live. 

Gigi Becali a pus tunurile pe Tavi Popescu: „M-a dezamăgit! 100% e ceva cu el”

Gigi Becali i-a făcut un portret deloc blând lui Tavi Popescu, cel care, joi seara, în meciul din Conference League dintre FCSB și Anderlecht, încheiat 0-0, a bifat o nouă evoluție ștearsă, în nota prestațiilor din ultimele săptămâni.

În momentul în care vorbea despre jucătorii care l-au dezamăgit în confruntarea cu Anderlecht din Conference League, finanțatorul de la FCSB și-a îndreptat atenția către „perla” Tavi Popescu, jucător ale cărui cifre din acest sezon sunt submediocre: 16 meciuri, zero goluri, doar două assist-uri.

„M-a dezamăgit Tavi Popescu. Nu știu ce e cu el. Trebuia să facă ceva aseară, era o pâine de mâncat pentru el. Măcar să fie ăla care a fost dacă nu mai crește. Dădea goluri înainte. Vreau să dea goluri. Nu vreau să dea 10 goluri, ca-n sezonul trecut, să dea măcar 8. Să dea 6!

Nu mai are viziunea pe care o avea. 100% este ceva cu el. Nu știu ce, dar sigur e ceva cu el”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Octavian Popescu face mereu exact ce nu trebuie să facă. El e la pământ psihic. El a debutat foarte bine și a arătat câteva lucruri. Te uiți la calitățile pe care le are, dar acum, de o perioadă bună, face totul pe dos.

- Gabi Balint, la DigiSport

Cifrele lui Tavi Popescu în partida cu Anderlecht

Index InStat216
Șuturi2
Faulturi comise2
Faulturi suferite3
Pase24 (75% reușite)
Centrări0
Mingi pierdute12
Mingi recuperate3
Dueluri23 (35% câștigate)
Driblinguri4 (50% reușite)
Alunecări4 (50% soldate cu deposedări)

Citește și alte știri despre FCSB:

VIDEO „I-am zis să nu meargă la Steaua, vă dau cuvântul meu de onoare” » Becali, tras la răspundere: „De ce ai luat doi jucători de același calibru?”

Nicolae Dică îl contrazice pe Becali: „Ei trebuie să rămână la echipă! Cu Viking eram cei mai buni, apoi zero...”

Boban Nikolov, la prima conferință de la transfer: „Am avut oferte din Asia, dar știam ce înseamnă Steaua în România” + „Nu sunt Messi sau Maradona, mă bat ca machidonii”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
montgomerry
montgomerry  •  18 Septembrie 2022, 12:49

Se dovedește încă o dată că fotbalul pentru cioban nu e decât o afacere profitabilă iar fotbaliștii doar o marfă gata de vândut. Acum trei, patru luni în urmă băiatul valora 50 de milioane de euro în mintea bolnava a pastorului. Iluzii marca jiji. Iar s-a păcălit.

adriann_
adriann_  •  18 Septembrie 2022, 11:41

Eu as fi curios sa vad o simulare pentru proba de limba romana de la bacalaureat a lui Tavi Popescu :))

calinescu_
calinescu_  •  18 Septembrie 2022, 10:41

L-a prostit Gigi de tot. El fiind un baiat cu educatie precara a cedat .....!!!! Fara forta , fara fizic , baiatu e bun la fotbal in sala sau de plaja...!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează