FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Cornel Dinu îl recomandă pe Ionuț Luțu pentru banca FCSB-ului: „Vă spun că e foarte capabil, peste manager!”

Ionuț Luțu și Anamaria Prodan
Ionuț Luțu și Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 mai 2019 14:22

Dacă Gigi Becali n-a glumit și își pune dorința mai veche în aplicare, Ionuț Luțu, 43 de ani, ar putea fi noul antrenor al celor de la FCSB, urmând a-și lua licența PRO în două luni.

Cornel Dinu, cel care a criticat în termeni duri, în ultimii ani, ceea ce s-a petrecut la FCSB pe axa patron-antrenor, are o părere bună despre Ionuț Luțu și a spus că echipa ar arăta mai bine sub comanda lui.

De la FCSB, singurul care ştie fotbal şi care ar putea să facă ceva este Luţu. Îl văd stând la meciuri întotdeauna lângă Becali, păcat că nu e ascultat fiindcă e singurul de acolo, chiar și peste antrenor, dar și peste manager, care știe fotbal. Vă spun eu că Luțu e foarte capabil și dacă l-ar asculta pe el, atunci Steaua ar arăta mult mai bine. 

Luţu ştie mai mult fotbal decât toţi cei de acolo. Dar nu are continuitate, nu s-a apucat să facă meseria asta de la început. El, săracul, e şofer. Stă pe acolo, ia mâncarea din Dorobanţi. E un băiat minunat. Îl ştiu, l-am cumpărat eu la Naţional cu 6 milioane de la Slatina. E un tip inteligent, un tip loial, un tip de caracter”, a spus Cornel Dinu în octombrie 2018 despre Luțu.

  • Ionuț Luțu s-a transferat de la Slatina la FC Național, în 1993, cu 3 ani înainte să ajungă la formația la care s-a consacrat apoi, U Craiova. Au urmat echipe precum Steaua, Suwon Bluewings, Rapid, Apollon Limassol, Kaiarat Almaty, Zhetysu, Pandurii, Jiul și Alro Slatina.

Ca antrenor, Ionuț și-a făcut până acum practica la grupele de juniori ale roș-albaștrilor.

10trofee a câştigat Luţu ca jucător: două în România, unul în Turcia şi 7 în Coreea de Sud 

6e numărul ţărilor în care Luţu a evoluat ca fotbalist: România, Turcia, Coreea de Sud, Cipru, Kazahstan şi Iordania

„Ca antrenor, n-aș suporta figurile jucătorilor. Eu nu le-am avut p-astea, am fost băiat modest, cuminte şi aş avea aceleaşi pretenţii”Ionuţ Luţu, interviu pentru GSP în 2010

Citește și:

Ionuț Luțu la FCSB?! Becali trebuie să mai aștepte doar două luni

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
grandetorito
grandetorito  •  29 Mai 2019, 19:32
Postat de energydrik pe 29 Mai 2019, 18:49

Bun Lutu, dupa cum el declara intr-un interviu, stilul preferat este "PA ATAC!" iar sportivul preferat Lewis Hamilton, un exemplu pentru toti soferii din lume.

Intre timp s-a specializat pe "Pac-Pac! P'atac!". Nu degeaba se invarte pe langa patron.

adriann_
adriann_  •  29 Mai 2019, 19:10
Postat de energydrik pe 29 Mai 2019, 18:49

Bun Lutu, dupa cum el declara intr-un interviu, stilul preferat este "PA ATAC!" iar sportivul preferat Lewis Hamilton, un exemplu pentru toti soferii din lume.

Pai omul se raporteaza la noua lui meserie. :)))

adriann_
adriann_  •  29 Mai 2019, 19:09

Poza care ilustreaza articolul parca ar fi coperta unui DVD produs de Larry Flint :)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează