FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Aflat pe patul de spital, Ionuț Panțîru nu l-a uitat pe Gigi Becali: „În primul rând îi mulțumesc lui”

Ionuț Panțîru, post-operație // foto: Instagram
Ionuț Panțîru, post-operație // foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2021 22:17 / Actualizat marti, 11 mai 2021 23:30

Ionuț Panțîru (25 de ani) a fost operat după ce a suferit o accidentare la genunchi în timpul meciului dintre FCSB și Sepsi, scor 1-2.

Fundașul stânga de la FCSB, devenit unul dintre preferații lui Gigi Becali, a suferit o intervenție chirurgicală în Italia, la Vila Stuart din Roma, una renumită în rândul fotbaliștilor.

După operație, Panțîru a postat o fotografie pe contul de Instagram, în care a anunțat că revenirea sa se va petrece mai repede decât se aștepta inițial. În același timp, fundașul de bandă i-a mulțumit lui Gigi Becali pentru eforturile făcute de a-l trimite în Italia, la Vila Stuart.

Ionuț Panțîru, veste bună pentru FCSB

„Operația a decurs foarte bine și se pare ca perioada de recuperare va dura mult mai puțin decât se preconiza! Vreau să mulțumesc in primul rând domnului Gigi Becali care m-a ajutat și m-a trimis la una sau poate chiar cea mai buna clinica privată din lume, clubului FCSB care a fost alături de mine, staffului medical de la Vila Stuart care a lucrat extraordinar de bine și rapid pentru că nu am simțit absolut nici o durere datorită profesorului Mariani (domnul care m-a operat) și nu în ultimul rând familiei care a fost alături de mine la orice pas și prietenilor (inclusiv suflării roș- albastre) care mi-au trimis mesaje de încurajare și însănătoșire grabnică”, a scris Panțîru.

Cum s-a accidentat Ionuț Panțîru

În minutul 20 al meciului FCSB - Sepsi 1-2, din runda 3 a play-off-ului, Panțîru a început să resimtă dureri, după ce a fost „secerat” din greșeală de Adrian Șut, colegul său de la FCSB, care voia să-l deposedeze prin alunecare pe Golofca.

Panțîru a încercat să continue partida, însă nu a mai putut. A acuzat dureri în zona genunchiului și a fost înlocuit cu Risto Radunovic.

La aproximativ două săptămâni de la acel moment, Panțîru a fost operat. În acest sezon, Panțîru a adunat 27 de meciuri, în care a înscris un gol și a oferit 4 pase decisive. Golul a fost reușit în meciul cu FC Botoșani din play-off, câștigat de „roș-albaștrii” cu 2-1, acel moment transformându-l pe fundașul stânga în unul dintre preferații finanțatorului Gigi Becali.

VIDEO. Ilie Poenaru, declarații după FCSB - Academica Clinceni 2-2

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali s-a săturat! Anunț categoric în privința lui Andrei Vlad: „Doar acolo mai joacă”

Noul „client” al lui Gigi Becali de la FCSB: „Să mă ierte, dar ce facem? Ne distrăm pe teren?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
aurelianionut
aurelianionut  •  12 Mai 2021, 11:39

*** de doi lei...asta are valoare ca leul romanesc:)))..Asa ma..perie ciobanul:)))..***?:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

casemir
casemir  •  12 Mai 2021, 00:10

O sa l tradezi si tu cum l au tradat Rusescu,Poenaru.,Bunica,Adi Popa,Planici,Balgradean))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează