FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali s-a săturat! Anunț categoric în privința lui Andrei Vlad: „Doar acolo mai joacă”

Andrei Vlad. Sursă foto: GSP
Andrei Vlad. Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2021 12:36 / Actualizat marti, 11 mai 2021 13:01

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a ajuns la capătul răbdării în privința lui Andrei Vlad. Latifundiarul a anunțat astăzi că e foarte posibil ca rezerva Cătălin Straton să apere în meciurile rămase din play-off. 

După ce luni seara a acuzat dureri în startul partidei cu Academica Clinceni, Andrei Vlad a fost înlocuit la pauză cu Straton. Totuși, schimbarea ar putea indica o nouă decizie luată de Becali peste capul lui Toni Petrea. Supărat pentru gafele din ultima perioadă, patronul roș-albaștrilor lasă de înțeles că nu va mai miza deloc pe titularul naționalei U21 în acest final de sezon.

Gigi Becali: „Vlad mai joacă doar în sezonul regulat. Straton va juca în play-off”

„Andrei Vlad nu cred că va putea să joace. Jocurile astea nu-s de el. Trebuie să mai crească 2-3 ani ca să se întărească în virtute. A greșit cu Craiova, a greșit cu CFR Cluj și a mai greșit la un meci. El va juca în sezonul regulat, dar în play-off va juca Straton”, a declarat Gigi Becali în această dimineață, la Pro X. 

Portarul Andrei Vlad, înlocuit la pauză cu Straton după o primă repriză dezamăgitoare, a fost cel mai slab jucător de pe teren în confruntarea cu Academica Clinceni, fiind notat cu 4 de Gazeta Sporturilor. Goalkeeper-ul a greșit chiar la faza în care s-a accidentat. În secunda 50 a partidei, a ieșit greșit pe o centrare, a scăpat mingea, însă a avut noroc și nu a încasat gol. Lui i se impută că ar fi putut face mai mult și la golurile semnate de Cordea și Raul Rusescu. 

Andrei Vlad, două erori decisive în meciuri importante 

Pe 3 mai, când FCSB se pregătea de sărbătoare cu CFR Cluj (1-1), Andrei Burcă a câștigat un duel aerian, în al treilea minut al prelungirilor, a trimis mingea cu pământul și l-a învins pe Vlad. Portarul ros-albaștrilor a fost păcălit de traiectoria căpătată de balonul sărit ciudat dintr-o bucată de pământ și a rămas blocat pe linia de fund. 

Contra Craiovei (0-2), Vlad a gafat decisiv la golul doi, izbutit de Nistor. Goalkeeperul a apreciat greșit traiectoria balonului șutat de la distanță, mingea l-a izbit în mâna stângă și s-a dus în plasă.

Ulterior, în minutul 82 al meciului FC Botoșani - FCSB 1-3 (runda #6 a play-off-ului din Liga 1), Andrei Vlad a avut o intervenție salvatoare. La un corner expediat de Jonathan Rodriguez, Vlad și-a salvat echipa cu un reflex fabulos, reușind să repingă reluarea din 4 metri a lui Andrei Chindriș, spâlându-și din păcatele produse în etapele precedente.

VIDEO Ilie Poenaru, declarații după FCSB - Academica Clinceni 2-2

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV Gigi Becali își cere banii, după ce FCSB s-a încurcat cu Academica: „Clinceni e echipa mea. Să-mi dea 400.000 de euro!”

Cornel Dinu, vehement după FCSB - Clinceni: „Domnilor, ați fost jalnici! Finalul a fost apoteotic”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
polistul68
polistul68  •  11 Mai 2021, 21:04

Una antrenor de portari, cu experienta vedea acest lucru.dar daca marele cioban face echipa dupa cum crede el...acum plateste deciziile pe care el le-a luat....

rocky5
rocky5  •  11 Mai 2021, 19:04

Saracu' Messi!

respect2014
respect2014  •  11 Mai 2021, 18:40
Postat de magic4ever pe 11 Mai 2021, 16:34

Sa ii sopteasca cineva la URECHE lui Becali ca a pierdut campionatul....RESPECT BUNICA & URECHE!!!

Poate ai treaba si noi te reținem... Nu mai bine iți vezi de ale tale?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează