FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Noul „client” al lui Gigi Becali de la FCSB: „Să mă ierte, dar ce facem? Ne distrăm pe teren?”

Ionuț Vînă (primul din dreapta), FCSB // foto: Imago
Ionuț Vînă (primul din dreapta), FCSB // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2021 18:48 / Actualizat marti, 11 mai 2021 19:19

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul de la FCSB, îl laudă pe Răzvan Oaidă (23 de ani) pentru prestația avută în meciul cu Academica Clinceni (scor 2-2). În schimb, latifundiarul este dezamăgit de Ionuț Vînă (26). 

După remiza cu Academica Clinceni, scor 2-2, Gigi Becali și-a făcut un nou „client”. Ionuț Vînă, mijlocaș titular în meciul de la Giurgiu, l-a dezamăgit pe Becali. De altfel, Vînă a rezistat doar o repriză pe teren, înainte de a fi schimbat cu Răzvan Oaidă.

Gigi Becali: „Să mă ierte Vînă, dar ce facem?”

Într-o intervenție la Pro X, Becali a criticat în stilul său caracteristic lipsa de eficiență a lui Vînă: „Mi-a plăcut de Oaidă. Să mă ierte Vînă, dar ce facem, ne distrăm pe teren? Dai pasă la Olaru, o iei înapoi. Ce facem? Du-te cu mingea, dacă ești mijlocaș. Trebuie să intre Oaidă”.

În cele 45 de minute petrecute pe teren, mijlocașul adus de la Viitorul a fost printre cei mai slabi de pe teren. Vînă a primit nota 5 în Gazeta Sporturilor de astăzi, Andrei Vlad fiind singurul FCSBist cu un calificativ mai mic, 4. Tot 5 au luat și Valentin Crețu, Iulian Cristea și înlocuitorul lui Vînă, Oaidă.

Oaidă „aleargă de unul singur și termină pe locul 2”

Recent, după meciul dintre FCSB și CFR Cluj, încheiat la egalitate, scor 1-1, Răzvan Oaidă a fost ironizat de analistul TV Basarab Panduru. La Telekom Sport, Panduru a spus că Oaidă „aleargă de unul singur și termină pe locul 2” și că „scapă cu poarta goală și dă pe lângă poartă”.

Oaidă, fotbalist care cel mai probabil va fi titular în următoarele meciuri ale celor de la FCSB, a adunat 25 de meciuri în acest sezon, în care nu a marcat vreun gol și a oferit o singură pasă de gol. Nici randamentul lui Vînă nu este mai bun. Gălățeanul a jucat 26 de meciuri în acest sezon, în care a marcat o singură dată și nu a pasat decisiv.

VIDEO. Dragomir spune că FCSB a avut gol valabil cu Clinceni, în prelungiri

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali își cere banii, după ce FCSB s-a încurcat cu Academica: „Clinceni e echipa mea. Să-mi dea 400.000 de euro!”

Gigi Becali, dezlănțuit la TV: „Poenarule, eu te-am făcut pe tine!” + „Primarul din Clinceni mi-a zis: «Domnule președinte, vom fi slugi credincioase!»”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
valentindragobete
valentindragobete  •  11 Mai 2021, 20:53
Postat de steaua_adevarata pe 11 Mai 2021, 20:09

Incepe Dinamo ma, scoateti articolele astea despre nimic.

Cine-i dinam ?

ali.bec
ali.bec  •  11 Mai 2021, 20:37

Gigi ii „citește” foarte bine pe jucatori

alifie
alifie  •  11 Mai 2021, 20:14

"Andrei Vlad fiind singurul FCSBist cu un calificativ mai mic, 4." BRAVO!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează