FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un titular de la FCSB dezvăluie: „Aș fi ajuns șofer de TIR dacă nu eram fotbalist”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 10:08 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 12:13

Iulian Cristea (26 de ani), fundașul celor de la FCSB, se află în cantonamentul României și a acordat un interviu pentru site-ul Federației, în care a vorbit despre cum ar fi arătat viața lui fără fotbal.

Stopper-ul, titular la FCSB după transferul de la Gaz Metan, a dezvăluit că ar fi devenit șofer de TIR, precum tatăl și fratele lui, dacă nu ar fi ajuns fotbalist.

„Tatăl și fratele meu sunt șoferi pe TIR, au carnet de profesioniști. De aici și pasiunea mea pentru mașini. Chiar mă gândeam că dacă nu eram fotbalist, aș fi fost și eu șofer pe TIR, cu siguranță. 

Am o afinitate pentru mașini, dar am ajuns fotbalist. Acum e doar pasiune pentru mașini. Debutul la echipa națională a fost ceva unic. Asta mi-am dorit de mic”, a declarat Iulian Cristea pentru FRF.ro.

VIDEO Nicolae Dică, despre schimbările de la națională: „Avem o altă filozofie, să atacăm!”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Gică Popescu dezvăluie motivul pentru care Mirel Rădoi nu l-a convocat pe Ianis Hagi

Gică Hagi, chemat de urgență la FRF! Atac fără menajamente la adresa lui Burleanu: „Un neica nimeni parașutat în funcție”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
endeavour
endeavour  •  09 Noiembrie 2020, 15:12

Toti sunteti soferi de tir la fc5b.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează