FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Gică Hagi, chemat de urgență la FRF! Atac fără menajamente la adresa lui Burleanu: „Un neica nimeni parașutat în funcție”

Florin Prunea (52 de ani) îi cere lui Gică Hagi (55 de ani) să candideze pentru postul de președinte al Federației Române de Fotbal.
Florin Prunea (52 de ani) îi cere lui Gică Hagi (55 de ani) să candideze pentru postul de președinte al Federației Române de Fotbal.

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 21:50 / Actualizat duminica, 08 noiembrie 2020 22:17

Florin Prunea (52 de ani) îi cere lui Gică Hagi (55 de ani) să candideze pentru postul de președinte al Federației Române de Fotbal. 

Florin Prunea este unul dintre cei mai aprigi contestatari ai actualei administrații de la FRF. Fostul managerl general al lui Dinamo crede că doar Gică Hagi ar putea concura cu șanse reale împotriva echipei lui Răzvan Burleanu. 

Florin Prunea îi cere lui Hagi să candideze la președinția FRF

„Sunt supărat pe Gică. Cei care îl țin pe acest băiat în funcție vor plăti. Fotbalul românesc este în colaps. Gică Hagi nu este mic și niciunul dintre noi nu suntem mici. Burleanu când va termina acest mandat, va rămâne cel care i-a ciuruit pe Lucescu, pe Chivu, pe Lupescu și pe generația mea. Vă aduceți aminte cu ce ură a spus-o în 2014 când a câștigat alegerile, «un fleac, i-am ciuruit!». Un neica nimeni, un zero barat, care a fost parașutat în această funcție.

Hagi trebuie să se hotărască odată și să vină să candideze, pentru că toată lumea îl așteaptă! Trebuie să ia o decizie, știu că se gândește și noi îl încurajăm, dar ați văzut bine ce a pățit Lupescu, fost jucător, fost conducător de echipă, director tehnic al UEFA, cum a fost tratat și nimeni nu le-a făcut nimic!” a declarat Florin Prunea la Realitatea Sportivă. 

VIDEO. Florin Prunea: „Numirea lui Mutu la Under 21 este o mulțumire pentru alegerile câștigate de Burleanu”

Citește și alte știri despre Federația Română de Fotbal: 

Gică Popescu dezvăluie motivul pentru care Mirel Rădoi nu l-a convocat pe Ianis Hagi

Ce jos am ajuns: doar cine nu vrea nu ajunge la națională! » Hagi a avut dreptate: situație fără precedent

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
115486966066476
Edi Girnita  •  09 Noiembrie 2020, 15:18

Prunea vb.ca sa nu adoarmă,cum a făcut-o și când apara la națională.Bai ***,pt. a manegeria o federație îți trebuie carte,școala, educație,fler și câte și mai câte! Pai daca vine ,după cum vrei tu,regele neîncoronat,ne trebuie translator și prof.de gramatica.Nu mai zic și de un traducător pt.pers.cu deficiente de auz.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

liviu.neagoe
liviu.neagoe  •  09 Noiembrie 2020, 11:50
Postat de the.fixer pe 09 Noiembrie 2020, 10:11

Eu zic așa: președinte FRF Mihai Stoica, Director Sportiv Gica Hagi, Antrenor Reghecampf . LPF președinta Ana Maria Prodan , la CCA Ionel Crăciunescu și ceva funcții pentru Gica Popescu , Ionel și Geovani Becali. Selecția numai de la Viitorul și fc fcsb și la Naționala mare și la U21. Era sa uit antrenor la U21 magnificul Toni Petrea! In cazul acesta stam toți liniștiti și putem sa ne uitam la Premier League, Seria A sau Primera Division, putem sa urmărim fotbal adevărat sa ne uitam la Naționalele Spaniei, Italiei, Franței, Germaniei, Braziliei sau Argentinei! Locurile 1-2 mereu fc fcsb și viitorul iar finala campionatului pe Arena Naționala fc fcsb va Viitorul! Cupa României la fel! Și așa noi ceilalți rapidiștii, craiovenii, Dinamoviștii,petroliștii, clujenii, timișorenii,argeșenii sau arădenii o sa fim liniștiti și impacati sufletește ca s-a făcut “DREPTATE” fotbalului românesc! PS: in cazul acesta nu o sa mai avem nevoie de VAR

S-adaug eu ce ai omis tu, si sa luati numai jucatori cu imprumut de la fcsb si viitorul, care n-au drept de joc, impotriva echipelor de la care au fost imprumutati.

2275498282477657
Marian Tataru  •  09 Noiembrie 2020, 10:29

De ce nu candideaza domnul Prunea ? Sa vina el cu un proiect sa scoata fotbalul romanesc la lumina !Nu a fost la FRF care sunt marile lui realizari ? De ce Hagi ? Hagi are o afacere in fotbal care este profitabila,de ce nu urmeaza exemplu lui Hagi? De ce nu deschide domnul Prunea o academie,formeaza,creste jucatori,o scoala de portari,are cunostinte !Si sub conducerea domnului Prunea ,vom ajunge sa avem dinou o generatie de aur,sau poate de platina !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează