FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

Gică Popescu dezvăluie motivul pentru care Mirel Rădoi nu l-a convocat pe Ianis Hagi

Ianis Hagi nu a mai fost convocat la prima reprezentativă
Ianis Hagi nu a mai fost convocat la prima reprezentativă

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 21:10 / Actualizat duminica, 08 noiembrie 2020 21:47

Gică Popescu (53 de ani), președintele lui Viitorul, a comentat situația lui Ianis Hagi (22), convocat la echipa națională U21 pentru meciul cu Danemarca din preliminariile EURO.

Potrivit „Baciului”, motivul selecționerului Mirel Rădoi de a-l lăsa pe Ianis alături de „tricolorii” mici a fost importanța meciului cu Danemarca. O victorie în meciul de pe 17 noiembrie ar califica România U21 la Europeanul din 2021.

„Nu știu exact motivul, dar din ce am înțeles Rădoi l-a lăsat pe Ianis la naționala de tineret fiindcă are meci foarte important cu Danemarca”, a declarat Popescu la TV Telekom Sport.

Gică Popescu: „Echipa națională continuă să aibă lipsă de evoluții bune”

Popescu a analizat programul reprezentativei de seniori, care va da piept cu Belarus, într-un meci amical, precum și cu Irlanda de Nord și Norvegia, în Liga Națiunilor.

„Cred că va fi o perioadă grea pentru Mirel și pentru băieți. Vin după pierderea calificării, după aceea a fost o înfrângere complicată în Norvegia. Pe mine mă preocupă lipsa evoluțiilor și lipsa de atitudine, lipsa de faze de poartă, nu neapărat rezultatele. Din păcate, echipa noastră națională continuă să aibă această lipsă de evoluții bune. Fără ele, e foarte greu să faci rezultate”, a spus Popescu.

La nivel de club, Ianis Hagi trece printr-o perioadă delicată. A pierdut locul de titular la Rangers, iar în ultimele 3 partide ale echipei scoțiene a adunat doar 22 de minute!

VIDEO. Mihai Stoichiță despre Ianis Hagi: „Toată lumea îl compară cu tatăl lui. A urcat pas cu pas în carieră!”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

România - Belarus, arbitrat de o brigadă din Bulgaria! Nu este pentru prima dată când Rădoi se întâlnește cu „centralul” partidei

Întrebări legate de prezența lui Ianis Hagi la naționala de tineret: „Vine ca să îi implice pe toți în joc sau să arate cât de bun e el?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
enigmaticul
enigmaticul  •  09 Noiembrie 2020, 11:24

Auzi și la petentul ăsta, cică el ”dezvăluie motivul pentru care nu a fost convocat la națională”, de parcă lumea, inclusiv Rădoi, nu ar ști de ce n-a fost convocat. Răspunsul e simplu, de câte ori ”puiu de rege” a fost titular, România a pierdut! Ce secrete să spună pușcăriașul ăsta, despre ce vorbim? Din punct de vedere fotbalistic, ”puiu” este varză, nu are ce căuta la națională. Lucrul ăsta îl știe toată lumea, desigur, mai puțin admiratorii și rudele puiului, care vor vedea niciodată realitatea, fiindcă nu concep ca el să nu fie acolo, în top.

breitner
breitner  •  09 Noiembrie 2020, 09:49
Postat de cornelcc pe 08 Noiembrie 2020, 21:42

Pai daca era asa important meciul tineretului, de ce nu l-a lasat si pe Man? Ghe. Popescu, altul care crede ca suntem toti fraieri si nu intelegem .....

Ianis Zero nici ucenic la faiantar nu e bun: n-are forta (cum cara materialele?) nici viteza (pana vine cu materialele se intuneca!)!

dorelus
dorelus  •  08 Noiembrie 2020, 23:21

ba puscaria... ce motiv sa aveti familia voastra de cuscri si nu mai stiu ce in afara de faptul ca este varza progenitura voastra?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează