FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS

România - Belarus, arbitrat de o brigadă din Bulgaria! Nu este pentru prima dată când Rădoi se întâlnește cu „centralul” partidei

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 13:46 / Actualizat duminica, 08 noiembrie 2020 13:53

A fost desemnată brigada de arbitri care va conduce partida amicală dintre România și Belarus, programată pe 11 noiembrie.

  • Programul naționalei: 
    11 noiembrie: România – Belarus (amical) – 19:00, “Ilie Oană” Ploiești, Pro X
    15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Națiunilor) – 21:45, “Arena Națională” București, Pro TV
    18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Națiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast, Pro TV

România va fi arbitrată de o brigată din Bulgaria, condusă de Georgi Kabakov (34 de ani). „Centralul” va fi ajutat de asistenții Martin Margaritov şi Diyan Valkov, în timp ce Sebastian Colțescu va fi arbitrul de rezervă.

Selecționerul Mirel Rădoi nu este la prima întânire cu brigada de arbitrii din Bulgaria. Cei trei au condus și meciul României U21 cu Franța U21 (0-0), de la Campionatul European U21 de anul trecut, din Italia și San Marino.

Nicolae Dică știe viitorul lui Mirel Rădoi la echipa națională: "Din discuțiile pe care le-am avut, asta se va întâmpla!"

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Întrebări legate de prezența lui Ianis Hagi la naționala de tineret: „Vine ca să îi implice pe toți în joc sau să arate cât de bun e el?”

EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiarul naționalei! Ce încearcă Rădoi și Dică să schimbe: „Nu puteam să facem treaba asta bătând din palme”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează