FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pleacă iar! FCSB, izgonită din București după meciul cu Dinamo » Unde vor evolua roș-albaștrii

FCSB se va muta la Giurgiu, pe stadionul „Marin Anastasovici”.
FCSB se va muta la Giurgiu, pe stadionul „Marin Anastasovici”.

Articol de , - Publicat vineri, 03 septembrie 2021 22:20 / Actualizat vineri, 03 septembrie 2021 23:34

FCSB n-are cum să joace pe Ghencea și nici pe Arcul de Triumf cât Arena Națională e indisponibilă, așa că a anunțat Liga că va folosi arena „Marin Anastasovici”, din Giurgiu.

După meciul cu Dinamo, de duminică, 12 septembrie, FCSB nu va mai putea juca acasă pe Arena Națională. Pe 18 septembrie, cei mai reprezentativi artiști ai muzicii anilor ’80 și ’90 vor concerta pe Arena Națională, Forever Hit fiind unul din primele festivaluri de după restricții ce are pe același afiș muzicieni din întreaga lume. 

Alphaville, Dr. Alban, SNAP!, Ice MC, Sandra, Haddaway, Nana, C-Block, Tehnotronic, Londonbeat, Jenny (Ace of Base), Boney M, No Mercy, Captain Hollywood Project, Modern Talking ori Mr President și-au anunțat prezența la București.

De ce pleacă FCSB de pe Arena Națională: după concert, concurs de Dota 2

Apoi, cel mai mare stadion al țării va fi locul de desfășurare a turneului „The International”, competiție online de Dota 2. Faza grupelor va avea loc în perioada 7-10 octombrie, iar faza principală va începe pe 12 octombrie.

Apoi, pe 17 octombrie, cele mai bune două echipe de Dota 2 din lume se vor înfrunta pentru câștigarea trofeului Aegis. Este vorba despre o competiţie cu premii de 40 de milioane de dolari, din care 16% merg la bugetul statului român, sub formă de impozite.

Ghencea și „răspunsul alambicat” al CSA

Oficialii FCSB au făcut cerere să joace pe „Arcul de Triumf”, dar și pe Ghencea. Dacă pe arena „de casă” a celor de la rugby momentan nu se poate juca pentru că nu există forma juridică pentru închirierea stadionului, din Ghencea răspunsul a fost unul în aer. 

Pleacă iar! FCSB, izgonită din București după meciul cu Dinamo » Unde vor evolua roș-albaștrii
Keșeru a avut cifre remarcabile la FCSB / foto: Guliver/Getty Images

„Noi am făcut o adresă și am primit un răspuns foarte alambicat, în care ni se explica faptul că există o comisie care va verifica dacă există date disponibile, pentru că prioritate au echipele de fotbal și rugby ale CSA. Lăsând la o parte orice discuție, un stadion în care s-au investit sume considerabile trebuie să producă bani”, a spus MM.

Amintiri triste

În aceste condiții, cei de la FCSB au anunțat Liga Profesionistă de Fotbal că pentru meciurile cu Academica Clinceni (etapa 10/25 septembrie) și CS Mioveni (etapa 12/16 octombrie) vor juca la Giurgiu, pe stadionul „Marin Anastasovici”. 

Locul e unul de coșmar pentru FCSB, acolo unde, în sezonul trecut, Burcă a egalat la ultima fază a meciului, într-o luptă la baionetă pentru titlul de campioană a României. Revenirea la București, pe Arena Națională, e programată abia la finalul lunii octombrie, atunci când FCSB o va întâlni pe FC Argeș.

8meciuri a jucat FCSB în sezonul trecut pe stadionul din Giurgiu, atât partide din Liga 1, cât și din cupele europene

Cum arată programul FCSB din Liga 1

ETAPĂMECISTADION (LOCALITATE)
8FCSB - DinamoArena Națională (București)
9FCU Craiova - FCSBComplex Sportiv (Craiova)
10FCSB - Clinceni„Marin Anastasovici” (Giurgiu)
11Chindia - FCSBMunicipal (Buzău)
12FCSB - CS Mioveni„Marin Anastasovici” (Giurgiu)
13Farul - FCSB„Academia Gheorghe Hagi” (Ovidiu)
14FCSB - FC ArgeșArena Națională (București)
15Voluntari - FCSB„Anghel Iordănescu” (Voluntari)

Citește alte știri despre FCSB:

FCSB l-a prezentat pe Vali Gheorghe » Primele declarații ale mijlocașului venit de la Astra: „Nu regret nimic, am venit la momentul potrivit”

Încă un „Mbappe” la FCSB » Noul talent al „roș-albaștrilor” e gata să debuteze în tricoul României: „Credeam că o să joc la U20”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (146)
paolo14
paolo14  •  05 Septembrie 2021, 07:10
Postat de csa.steaua.bucuresti pe 04 Septembrie 2021, 13:15

Am pierdut cu 2-1 însă nu rezultatul era important, ci sa vedem unde ne aflam. Și da, la ce s-a jucat azi suntem cel puțin la nivelul celor din Voluntari! Dacă Pacionel nu rata 11m in ultima secunda chiar și scorul reflecta mai clar situația din teren. Însă noi nu cu echipe de L1 ne “duelăm” pt promovare ci cu Unirea Dej! :-))) Sâmbăta viitoare de la 3 jumate. Liga 1, veniiiiim!!! :-))) Ii lăsam pe prosti sa doarmă liniștiti crezând ca nu avem drept de promovare, ce rost are sa ii … deșteptăm!? :-)))

De-a lungul existentei voastre, nu ati jucat decât la matineu. Stați acolo, ca stați bine!

creeperno999
creeperno999  •  04 Septembrie 2021, 22:49

Dupa ce isi termina clinceni stadionul, va putem imprumuta ,,groapa" pentru 1 milion de euro lunar.

freddy
freddy  •  04 Septembrie 2021, 17:03
Postat de ciprianbirtea pe 04 Septembrie 2021, 16:36

Armata nu mai e obligatorie, deci s-a prescris infracțiunea.

Adevărat. S a prescris. Oricum ce a făcut el e la marginea legii și nu era de pușcărie neaparat. Nici nu i as dori asa ceva. Ca a găsit ajutat de părinți, o portiță? Asa erau vremurile. Cei cu pile reușeau.Nu asta era ideea însă. El vine și face pe moralistul lui peste prăjit de cât de corect e el. Și echipa lui degeaba pe banii statului. Se lauda ca are bani și angajați dar iubește banii statului. Cum vine asta?? Ca sa nu spun de rasism, extremism și ură. Ce sa i spui unui asemenea "om"??? Mi e sila de el maxim.

Vezi toate comentariile (146)
Comentează