FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB își recuperează doi jucători abia în 2023! Cum arată calculele roș-albaștrilor

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2022 07:06 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2022 07:25

FCSB îl va recupera în scurt pe fundașul Iulian Cristea, dar restul jucătorilor accidentați grav vor reveni abia în 2023.

În afara lui Iulian Cristea, FCSB mai are doi jucători care mai au nevoie de o perioadă lungă de refacere pentru a fi din nou luați în calcul la meciuri.

Iulian Cristea șochează lumea medicală! Vești de ultimă oră despre fundașul lui FCSB: aproape să doboare recordul lui Dică
FCSB
Iulian Cristea șochează lumea medicală! Vești de ultimă oră despre fundașul lui FCSB: aproape să doboare recordul lui Dică

Panțâru și Ovidiu Popescu revin în 2023

Fundașul stânga Ionuț Panțâru (26 de ani), care stă pe bară de mai bine de un an și jumătate. I-au fost greșite operațiile pe care le-a suportat în Italia, după care a ales să se opereze în România, la Ionuț Codorean. 

Acum, lucrurile decurg bine, însă nu va putea să joace mai devreme de februarie 2023.

La fel stau lucrurile și în cazul lui Ovidiu Popescu (28 de ani). El a avut exact ce a avut și Cristea, ruptură a ligamentelor încrucișate, doar că la el gravitatea a fost amplificată de faptul că i s-a rupt grefa pe care o avea în genunchi de la precedenta accidentare. 

Cel mai optimist scenariu e ca Popescu să joace la startul play-off-ului, adică la jumătatea lui martie.

FCSB: 4 deplasări consecutive

Pentru roș-albaștri urmează un traseu realmente infernal. Din cele 8 partide oficiale, care sunt programate în următoarele 25 de zile, nu mai puțin de 6 sunt în deplasare, în afara Bucureștiului. Iar ieșirile sunt lungi și foarte lungi, nici măcar în jurul Capitalei, gen Ploiești, Pitești, Mioveni. 

De fapt, începând de miercuri, când are de susținut meciul de Cupa României cu UTA, pentru Dică vine o serie de 4 meciuri la rând, toate pe teren străin. În ordine: Arad - Sf. Gheorghe - Bruxelles - Cluj. FCSB va reveni pe Arenă pentru doar 4 zile, timp în care va avea o „dublă" explozivă, cu West Ham și Rapid, apoi va termina cu alte două deplasări: Galați și Craiova.

VIDEO Concluziile lui Narcis Răducan: „Chiar dacă prinde play-off-ul, e greu ca FCSB să termine pe podium!”

Citește și: 

Fotbalistul pe care Gigi Becali a plătit 500.000 de euro s-a retras la 29 de ani! Dat afară după conflictul violent cu Florin Tănase

Am fost înapoiați dintotdeauna » Revelația lui Becali a fost prefațată de cea a lui Pițurcă: „Apă plată?! Ești nebun!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează