FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB vaccinată vs FCSB nevaccinată! Cum arată primul 11 al jucătorilor pe care Becali îi vede „în putere”, fiindcă n-au făcut vaccinul

Florin Tănase, 
Foto: Imago
Florin Tănase, Foto: Imago

Articol de , , - Publicat marti, 22 februarie 2022 08:20 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 14:20

Becali a susținut luni că jucătorii care au decis să se vaccineze sunt afectați în privința condiției fizice și a energiei, iar din această perspectivă lotul condus de Toni Petrea poate alcătui câte un prim „11” pentru fiecare dintre cele două categorii.

Declarațiile controversate ale patronului FCSB, care susține că vaccinarea afectează randamentul fotbaliștilor, împart practic lotul actual al roș-albaștrilor în două. 

Conform lui Becali, cele două categorii ar fi: cea formată din jucători care n-au apelat la vaccin, deci sunt în putere, și cea a celor care s-au vaccinat, dar despre care Gigi spune că le-a scăzut puterea. 

Gigi Becali duce improvizațiile la următorul nivel: „Am vrut să îl bag atacant, dar mi-au zis că mă fac de râs!”
FCSB
Gigi Becali duce improvizațiile la următorul nivel: „Am vrut să îl bag atacant, dar mi-au zis că mă fac de râs!”

Câti jucători cu vaccinul făcut are FCSB

În momentul de față, la FCSB sunt 11 jucători pe lista celor cu vaccinul făcut. Al 12-lea a fost cedat între timp, Haruț, care a ajuns sub formă de împrumut la Botoșani.

Din cei 11 se poate alcătui o echipă care ar avea o singură improvizație, Panțâru ca mijlocaș lateral stânga, rol în care s-a mai regăsit, atât la Poli Iași, cât și la FCSB. În afara lui Keșeru, sunt și alte nume cu greutate din actualul lot care au decis să-și facă vaccinul, în frunte cu căpitanul Florin Tănase, veteranul Vinicius, dar și nou-venitul Edjouma

Un alt fotbalist care a evoluat în tur și care are și el vaccinul făcut e Constantin Budescu, pe care Gigi Becali l-a îndepărtat deja, după care atacantul a semnat cu FC Voluntari. În tabăra cealaltă, primul „11” care e pe placul patronului ar fi format din jucători care i-au ascultat sfaturile în privința refuzului de a se vaccina. 

Vedetele acestei echipe ar fi Octavian Popescu, Florinel Coman și Olaru. Procentul celor care acum au cel puțin o doză făcută trece de 35% în rândul jucătorilor, însă chiar și așa e sub media pe întreaga țară, raportat la toată populația, România fiind acum vaccinată în proporție de 42-43%. 

În schimb, procentul la alte echipe se apropie chiar de 100%. Între acestea se află CFR și Universitatea Craiova.

Primul „11” al vaccinaților, conform teoriei lui Becali format din „jucători care nu mai au putere”: A. Vlad - Fl. Achim, Vinicius, Miron, Radunovic - Ov. Popescu, Edjouma - V. Gheorghe, Fl.Tănase, Panțâru - Keșeru

Primul „11” dintre cei nevaccinați, conform teoriei Becali format din „jucători care au putere”: Straton - V. Crețu, I. Cristea, S. Șerban - Cordea, Olaru, Șut, Oaidă, Fl. Coman - Dumiter, Oct. Popescu

2dintre primii 3 cei mai buni jucători ai FCSB-ului în acest sezon, conform Indexului InStat, sunt din categoria celor vaccinați: Tănase e primul (index 251), Miron e al treilea (249), între ei e Iulian Cristea (251), având însă mai puține meciuri decât Tănase

Nebuert vs Petrea & MM!

Și stafful roș-albaștrilor poate fi împărțit, conform opiniilor pe care le are patronul clubului. Cel mai important membru din staff care e vaccinat e Thomas Neubert, preparatorul fizic neamț. Totuși, în ciuda faptului că are inclusiv doza 3 făcută, Neubert a avut de nu mai puțin de 3 ori Covid, ultima dată săptămâna trecută. 

În schimb, „principalul” Toni Petrea, dar și managerul general Mihai Stoica au decis să nu-și administreze vaccinul. Jucătorii și cei din staff care nu sunt vaccinați și nici n-au făcut boala în ultimele 6 luni sunt nevoiți să se testeze PCR (la 14 zile) sau rapid (la 7 zile) pentru a avea drept de joc sau pentru a face parte din delegație la meciurile din Liga 1.

3jucători, toți vaccinați, se află pe ultimele 3 locuri în topul FCSB din acest sezon, tot conform InStat: Perianu (index 213), Burlacu (209) și Dumiter (205)

VIDEO Dumitru Dragomir despre situația de la FCSB: „Sunt prea tineri pentru a lua campionatul”

Citește alte știri din Liga 1:

Nelu Varga, nemulțumit de jocul celor de la CFR: „Am trăit meciul cu stomacul în gât! O să am și eu o ședință cu jucătorii și cu stafful tehnic”

Și-a încheiat cariera la Dinamo? » Fotbalistul adus iarna aceasta de Stoican e OUT până la sfârșitul sezonului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
siriussirius
siriussirius  •  22 Februarie 2022, 15:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gambrinus.1970
gambrinus.1970  •  22 Februarie 2022, 11:24

În lupta decisivă pentru titlu, se vor confrunta echipa vaccinaților din Cluj (a nu se confunda cu Sănătatea Cluj) și cea a nevaccinaților din Berceni!

gigi.gheorghe
gigi.gheorghe  •  22 Februarie 2022, 11:06
Postat de steaua.libera pe 22 Februarie 2022, 10:43

Normal, stiindu-le pe toate, era pacat ca gigi sa nu fie si medic. Urmati-i sfaturile Dr Gigi, stie el mai bine

Gargara cu tuica e fenomenală.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close