FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FCSB

Vremea răzbunării! FCSB e amenințată de jucătorii UMILIȚI de Gigi Becali

Adi Petre vrea să se răzbune pe FCSB +28   FOTO
Adi Petre vrea să se răzbune pe FCSB

Articol de , , - Publicat vineri, 12 martie 2021 14:59 / Actualizat vineri, 12 martie 2021 15:22

FCSB, liderul Ligii 1, merge la Arad pentru un meci în care se va confrunta cu doi dintre jucătorii de care Gigi Becali și-a bătut joc în ultimii 2 ani și care au plecat umiliți de la trupa roș-albastră: Ioan Hora și Adrian Petre, ambii anunțați titulari, mâine, în trupa lui Laszlo Balint. 

  • UTA - FCSB se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look+, Digi Sport și TV Telekom Sport. Partida va fi prefațată de o ediție specială a emisiunii GSP Live. 

FCSB va avea de înfruntat în meciul cu UTA dorința de revanșă și de răzbunare din partea a doi fotbaliști care s-au aflat în curtea ei în trecutul apropiat și pe care Gigi Becali i-a scos din echipă, le-a interzis să mai evolueze în mod constant și care, în cele din urmă, au sfârșit prin a pleca! Numele lor: Ioan Hora și Adrian Petre.

Adrian Petre și Ioan Hora vor să se răzbune pe FCSB!

Primul a părăsit clubul din Berceni în debutul anului trecut, după ce și-a dorit acest lucru fiindcă începuse să evolueze extrem de puține minute, în ciuda faptului că randamentul său nu a fost deloc unul rău în tricoul roș-albastru. A ales să semneze atunci cu Gaz Metan, după care a fost atras de proiectul UTA. 

În schimb, pentru Adrian Petre, experiența FCSB a fost cu adevărat traumatizantă. Cumpărat cu o sumă importantă din Danemarca, de la Esbjerg, nu mai puțin de 500.000 de euro, Petre a fost imediat trecut pe lista neagră de Gigi Becali. În cele din urmă, în toamna anului trecut a ales să plece sub formă de împrumut în Serie B, la Cosenza, unde a stat doar 4 luni, apoi s-a întors la UTA, de unde plecase în vara lui 2017.

Ioan Hora

  • a rezistat un singur an la FCSB: ianuarie 2019 - ianuarie 2020 
  • a jucat 30 de meciuri, 19 ca titular 
  • a marcat 8 goluri

Adrian Petre

  • a rezistat numai 8 luni la FCSB: februarie - octombrie 2020 
  • a jucat 16 meciuri 
  • a marcat 3 goluri

FCSB a renunțat de bunăvoie la cei doi, dar în prezent duce lipsă de atacanți de valoare. În lotul lui Toni Petrea, pentru postul de vârf împins concurează Buziuc și Vukusic, însă niciunul dintre ei nu s-a ridicat la nivelul unei echipe care vrea să câștige titlul de campioană. De fapt, Gigi Becali a anunțat deja că nu-i va mai permite vârfului croat să bifeze minute, iar la finalul campionatului acesta va pleca. Vukusici are 6 apariții pentru FCSB, fără să înscrie încă. În schimb, Buziuc a marcat o dată, dar în 21 de meciuri în care a evoluat. 

280 de meciuriși 55 de goluri are Hora în Liga, unde a debutat în 2006, chiar în tricoul celor de la UTA, însă a mai bifat prezențe pentru CFR, Gloria Bistrița, ASA Tg. Mureș, Pandurii, FCSB și Gaz Metan

19 goluria marcat Hora în Liga 1 în sezonul 2015-2016, când evolua la Pandurii, nivel cu care a bifat titlul de golgeter, clasându-se peste Alibec (16) și Florin Tănase (15)

1,05milioane de euro e cota cumulată a celor doi: Petre valorează 600.000 de euro pe transfermarkt, Hora e mai jos, cu 150.000 de euro

+24 FOTO

Ioan Hora, ce supraviețuitor! 

FCSB revine să joace la Arad, împotriva celor de la UTA, într-un meci de Liga 1, după o pauză de 13 ani și jumătate. Mai precis, din septembrie 2007. Atunci, pe vechiul stadion, în fața unor tribune arhipline, UTA a remizat cu FCSB, scor 1-1, goluri Bănel Nicoliță și Edson. 

Dintre toți jucătorii care au evoluat pe parcursul acelui joc, unul singur se va regăsi și acum pe teren. E vorba chiar de Ioan Hora, care a fost titular și atunci, în ciuda faptului că avea doar 19 ani. În rest, majoritatea celor care au jucat s-au și retras deja

Petre nu și-a luat gândul de la Euro de tineret 

Revenirea la UTA, după experiența nereușită numită Cosenza, i-a redat șanse lui Adrian Petre pentru a prinde lotul României pentru turneul final al Campionatului European U21. Prima fază, cea a grupelor, va avea loc la finalul lunii martie, iar Adrian Mutu va decide lista finală în aceste zile. 

Petre, care are 4 jocuri și un gol de când s-a întors la UTA, se bate pentru postul de atacant cu Louis Munteanu (Fiorentina Primavera), Denis Drăguș (Crotone) și George Ganea (Viitorul). Petre a fost printre "tricolorii" care au participat și la ediția precedentă a CE U21, cea din vara lui 2019. Deși era sub vârsta acelei generații, Petre a bifat 3 finaluri de meci și a și marcat un gol, împotriva Croației

VIDEO Marius Croitoru, despre Octavian Popescu: „Este foarte talentat, FCSB trebuie să aibă grijă de el”

Citește și alte știri de actualitate: 

Doar Bucureștiul garantează performanța pentru FCSB » Roș-albaștrii, rezultate dezastruoase când au fost „pe drumuri”

Liga oaspeților » Situație incredibilă în campionat: 25% dintre cluburi sunt fără „casă”, dar FRF și LPF asistă tăcut

S-au făcut taberele pentru play-off » FCSB pierde lupta aliaților!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
balaur
balaur  •  12 Martie 2021, 20:30
Postat de cky33 pe 12 Martie 2021, 19:12

IQ 80, maximum 85

Stii vreun gigist/fecesebist cu IQ mai mare? Eu nu.

wflo27
wflo27  •  12 Martie 2021, 19:18

Precis dă Dulapul Petre hattrick? Și Hora face dansuri specifice la goluri! Băi prietenaș, vina lui Gigi e că-i aduce la club, în 99% din cazuri. Știu că ai scris că-i dau peste nas toți, dar la rece așa, cine a ajuns bine după ce a fost dat afară de la FCSB?

cky33
cky33  •  12 Martie 2021, 19:12
Postat de ssilvio. pe 12 Martie 2021, 19:11

S-au dus 2 navete de bere dupa Dinamo - Viitorul 0-5. Bine ba Magaye! :))

IQ 80, maximum 85

Vezi toate comentariile (21)
Comentează