FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

De 1 decembrie, FCSB a primit cea mai bună veste! Golgheterii Man și Tănase revin la antrenamente + Situația lui Florinel Coman

FCSB este lider în iga 1
FCSB este lider în iga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2020 10:58 / Actualizat marti, 01 decembrie 2020 16:59

Dennis Man (22 de ani) și Florin Tănase (25) s-au refăcut în timp record după accidentările suferite la meciul dintre Gaz Metan și FCSB (2-3) și vor participa la ședința de antrenament a roș-albaștrilor de astăzi, 1 decembrie.

În meciul de la Mediaș de luni, 23 noiembrie, Dennis Man și Florin Tănase au ieșit pe rând, accidentați. Părea aproape cert că aceștia vor rata următorul meci din campionat al liderului, cu UTA, însă există șanse ca tandemul de gol al roș-albaștrilor să prindă minute pe teren în partida de sâmbătă.

Potrivit Fanatik, cei doi s-au tratat la renumitul vraci sârb Marijana Kovacevic, care i-a pus pe picioare într-un timp nesperat de scurt. Astfel, medicul Flavian Arămitu și-a dat acordul ca aceștia să reintre în programul normal al echipei începând cu astăzi, 1 decembrie, când echipa lui Toni Petrea are programat un antrenament.

Revenirea celor doi reprezintă o veste excelentă pentru Toni Petrea, care se va putea baza pe aportul lor ofensiv la meciurile de foc ale lui FCSB din luna decembrie, cu CFR și CS U Craiova.

Intră Florinel Coman cu UTA?

Sursa citată scrie că Florinel Coman, absență îndelungată din lotul roș-albaștrilor, ar putea reveni în sfârșit pe teren, la meciul cu UTA din weekend. Coman ar fi efectuat deja un antrenament de grup vineri și ar putea prinde câteva minute în duelul cu arădenii.

Coman s-a accidentat la jumătatea lunii septembrie, în duelul dintre FCSB și Backa Topola (scor 6-6, 5-4 d.pen.), din turul 2 preliminar al Ligii Europa.

VIDEO. Anamaria Prodan a anunțat când pleacă Dennis Man: „Prețul pleacă de la 12 milioane de euro”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dinamo, ajutată să scape de datorii de un nume surpriză! Cum au strâns „câinii” cei 800.000 de lei

Rezistă cine n-are Licența Pro! Care sunt cei mai longevivi antrenori din Liga 1 după plecarea lui Dan Petrescu

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
1986
1986  •  01 Decembrie 2020, 20:34
Postat de Madalin Gelu pe 01 Decembrie 2020, 19:53

Care vedete astea sunt vedete de carton daca aveau valoare nu i bătea marea echipa Vitoria Guimaraes in play off ul E L anul trecut ce au facut cu Irlanda De Nord aici se vede valoarea nu cu Chindia sau cu Academica Clinceni

Pentru noi is vedete, fara ei avem echipa de locul 10.

161617185646735
Madalin Gelu  •  01 Decembrie 2020, 19:53

Care vedete astea sunt vedete de carton daca aveau valoare nu i bătea marea echipa Vitoria Guimaraes in play off ul E L anul trecut ce au facut cu Irlanda De Nord aici se vede valoarea nu cu Chindia sau cu Academica Clinceni

agiler
agiler  •  01 Decembrie 2020, 16:03
Postat de ctbilu pe 01 Decembrie 2020, 13:01

Astia FCSB iau "substante stupefiate" ca sa se refaca si sa tina la efort si nu-i controleaza nimeni. Numai prostii aia de la Astra au cazut de papagali. :)

Auzi și la ăsta substante stupefiate.Cred că îl doare capul de prostie.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close