FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Mesajul categoric primit de Gigi Becali: „Scade prețul și vinde-i repede!”

Gigi Becali +28   FOTO
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2021 08:23 / Actualizat marti, 05 ianuarie 2021 09:51

Fostul internațional Ciprian Marica a comentat pe marginea „forfotei” de la FCSB, acolo unde patronul încearcă să vândă cu bani grei, în acest mercato, principalele sale piese de export

Marica a analizat cazurile lui Dennis Man și Florinel Coman și crede că cei doi fotbaliști de 22 de ani ar trebui să fie vânduți cât mai repede. Scopul? Obținerea unui profit cât mai consistent!

„Coman și Man au demonstrat că sunt cu o clasă peste nivelul Ligii 1 şi că pot face pasul mai departe. Au ajuns şi la vârsta în care trebuie să-i vinzi. Ori îi vinzi, ori nu vei mai lua mare lucru pe ei.

Preţul nu e cel pe care îl ceri, e cel care ţi se oferă. Ar trebui să fie realişti cu ofertele pe care le au. Degeaba vreau eu 50 milioane, dacă cele mai multe oferte le am la 7,8 milioane. Cred că pe acolo e piaţa. Dacă nimeni nu-mi oferă o diferenţă mult mai mare, e nerealist să spun 50 milioane”, a spus Ciprian Marica, la TV Telekom Sport.

FCSB. Curg ofertele pentru Gigi Becali

Pentru Olimpiu Moruțan există o ofertă de 10,5 milioane de euro din Emiratele Arabe Unite. Fotbalistul e tentat de salariul de șase ori mai mare decât suma pe care o încasează de la FCSB, patronul e încă nehotărât dacă e bine să-l vândă acum.

Despre Dennis Man, Gigi Becali afirma la sfârșitul anului 2020 că are o ofertă pentru golgeterul Ligii 1 în valoare de 12 milioane de euro.

Mai mult, Darius Olaru (22 de ani, mijlocaș central) ar avea o ofertă de 7 milioane de euro de la un club din străinătate.

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+24 FOTO

Dennis Man: „Mai am nevoie de forță! Fac multe sacrificii”

Dennis Man (22 de ani) a intrat într-o galerie selectă, după câștigarea trofeul de cel mai bun fotbalist român în Ancheta GSP. Anul 2020 poate fi considerat cel mai bun din cariera lui Dennis și deja se gândește la un transfer într-un campionat puternic al Europei.

Dennis Man a oferit un interviu Gazetei Sporturilor după primirea trofeului de cel mai bun fotbalist român în Ancheta GSP, în care a vorbit despre cum se pregătește să facă pasul la o echipă importantă din Europa și care sunt sacrificiile vieții de sportiv.

Cred că la forță trebuie să mai lucrez! Sunt conștient de asta. Văd și ce se întâmplă în marile competiții. Nu-i ușor să joci la un nivel mare, muncesc în acest scop zi de zi. Sper că în momentul în care va sosi o ofertă și voi fi lăsat să plec să fiu suficient de pregătit fizic.

Nu e deloc ușor! Văd și eu oameni care vorbesc despre asta. Toți au impresia că e ușor, ceea ce e fals. Sunt multe sacrificii. Avem un program bine stabilit. Ajungem dimineața la bază, luăm micul dejun. Apoi mergem la sala de forță, ne pregătim de antrenament, apoi pe teren. Cred că petrecem doar în bază 5-6 ore pe zi. Plus refacerea de după. Pierzi mult timp! Merită tot efortul, mai ales când intri pe teren și joci cu tribunele pline - Dennis Man

VIDEO Dennis Man despre titlurile ratate în ultimii ani și lupta din sezonul curent: „E frustrant! Nu mă gândeam că se va întâmpla asta!”

Citește și alte știri despre FCSB:

Cum a ajuns FCSB furnizorul principal al cluburilor din Liga 1: echipa lui Gigi Becali a devenit un producător de fotbaliști!

VIDEO. Provocare pentru Gigi Becali? „Nu și-l permite nimeni din România pe Budescu, e emblema noastră!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
140611874433994
Sandu Pintilie  •  05 Ianuarie 2021, 10:33

Nu poate sa vanda pe oferte imaginare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează