FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Mesaj direct pentru Gigi Becali: „Dacă vrei titlul, nu-i lași să plece!” + avertisment în privința lui Dennis Man

Narcis Răducan, 46 de ani, fostul director sportiv de la FCSB, a vorbit despre politica de transferuri a roș-albaștrilor din această iarnă.
Narcis Răducan, 46 de ani, fostul director sportiv de la FCSB, a vorbit despre politica de transferuri a roș-albaștrilor din această iarnă.

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 17:35 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 19:01

Narcis Răducan, 46 de ani, fostul director sportiv de la FCSB, a vorbit despre politica de transferuri a roș-albaștrilor din această iarnă.

FCSB. Narcis Răducan: „Cred că e mai bine să le dea drumul lui Man și Moruțan”

„Depinde ce vrei. Eu credeam că domnul Becali va lăsa lotul intact până la vară, dar, în același timp, trebuie să spunem că nu-ți vin în fiecare zi astfel de oferte. Dacă vrei titlul, nu-i lași să plece! Însă nici dacă rămân nu ești sigur că o să câștigi campionatul. 

Moruțan e cel mai bun pasator, Man e cel mai bun marcator. Cred ca dacă nu-l lași să plece pe Man acum, e posibil să nu mai evolueze la fel în retur. Înclin să cred că e mai bine să le dai drumul, pe aceste sume, care ar echivala câștigurile clubului dintr-o eventuală calificare în Europa League”, a declarat Răducan în cadrul emisiunii „Liga Digi Sport”.

66 de meciuriși 6 goluri are Moruțan la FCSB în campionat. Înaintea acestui sezon, el a fost considerat mai degrabă o soluție de rezervă, pentru momentele în care lipseau titulari obișnuiți

110 meciuriare Man în Liga 1, toate pentru FCSB. A marcat 39 de goluri

VIDEO. Laurențiu Reghecampf, la 7 ani după cel mai dubios meci al său din Liga 1: „În seara aia, Becali a avut probleme mari”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Noi detalii despre negocierile pentru Moruțan: „De pe o zi pe alta se pot întâmpla lucruri!” » Suma uriașă cerută de Becali pentru mijlocaș

Transferul la FCSB i-a deraiat cariera! Regretul unui fost golgheter al Ligii 1: „Antrenorul știa că sunt cel mai bun, dar patronul nu mă plăcea!” » Incredibil ce face acum

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
121768505301491
Costel Bastea  •  05 Ianuarie 2021, 00:56

Adevarat! Daca ii lasa sa plece ,adio titlu !

859779594095355
Nick Rasu  •  04 Ianuarie 2021, 23:39

Chiar daca nu vinde nici un jucator FCSB tot nu ia campionatul.. sint prea multi impotriva Oierului...si-a batut joc de prea multi oameni...e prea prost la gura... la 4 clase care le are, daca nu fura atat de pamant de la stat murea de foame...

reteleanu
reteleanu  •  04 Ianuarie 2021, 19:09

pai lasa sa adune vreo 6-7 jucatori ofensivi pe 3 posturi, ca face bine. doar nu le platesc eu salariile.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează