FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Suspendat o lună pentru eliminarea din FCSB - Gaz Metan

Mihai Pintilii, delegat FCSB
Mihai Pintilii, delegat FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2021 23:37 / Actualizat joi, 18 martie 2021 01:20

Comisia de Disciplină a FRF a hotărât suspendarea și amendarea lui Mihai Pintilii (36 de ani), delegatul celor de la FCSB, eliminat în meciul câștigat de roș-albaștri cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-0.

FCSB va fi fără Mihai Pintilii, „secundul” lui Toni Petrea, dar în acte delegat, pentru următoarea lună. Pintilii a fost suspendat timp de o lună și amendat cu 720 RON pentru eliminarea din meciul cu Gaz Metan Mediaș, în care a fost trimis în tribune de „centralul” Iulian Călin după ce a lovit o minge. 

După meciul de pe „Arena Națională”, Toni Petrea, antrenorul de la FCSB, a explicat eliminarea colaboratorului său: „Am înțeles că i s-a reproșat că a dat cu piciorul într-o minge. Pinti a vrut doar să dea o minge în teren, să se execute o lovitură liberă mai repede. Nu cred că a fost o greșeală foarte mare, dar s-a creat o stare de iritare în rândul nostru, pentru că echipa adversă a încercat cel puțin în prima repriză să fragmenteze foarte mult jocul, să tragă de timp”. 

Meciurile la care Mihai Pintilii nu va sta pe banca la FCSB:

  • FCSB - CFR Cluj (19 martie) 
  • FCSB - Universitatea Craiova (3 aprilie) 
  • Sepsi OSK - FCSB (10 aprilie)

VIDEO. Totul despre FCSB - CFR Cluj, următorul meci al roș-albaștrilor

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Lecție pentru Octavian Popescu de la un fost junior al Stelei: „Asta nu se acceptă. Pe mine, Colonelul «m-a aruncat» peste gard!”

Gigi Becali îi dă cel mai mic salariu din campionat, dar vrea să facă o avere cu el

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dansy
dansy  •  19 Martie 2021, 12:19

Ce mizerie la comisia de disciplina! Pai doua saptamani nu se joaca pt ca joaca nationala.Deci cel care rupea oasele altor jucatori,aceasta bruta va sta suspendat maxim 10-12 zile!In aceasta comisie se fac jocuri murdare pentru FCSB si Dinamo.

cornelconasu
cornelconasu  •  18 Martie 2021, 08:35

Se știe că acest băiat cu limite a avut multe suspendări tocmai pentru că are un creier mic și a rupt multe picioare ! Cum de a ajuns unul ca el pe o bancă tehnică, e cel puțin bizar dar...ce mai e bizar pe banca fcsb ?!

corectu
corectu  •  18 Martie 2021, 07:44

De la Iulian Călin citire,un arbitru orgolios ,care are o părere prea bună despre el.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează