FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE După Istvan Kovacs, MM Stoica desființează încă un „central”: „Cum facem ca ăsta să nu mai arbitreze?”

Articol de - Publicat sambata, 23 septembrie 2023 09:52 / Actualizat sambata, 23 septembrie 2023 11:36

După ce s-a luat de Istvan Kovacs, Mihai Stoica, managerul FCSB, a avut un discurs dur la adresa unul alt arbitru, Florin Andrei. CCA, tocmai l-a delegat ca arbitru VAR la Sepsi - FCSB.

UPDATE 11:30 » Florin Andrei la Sepsi – FCSB ca arbitru VAR

Azi, CCA a anunțat lista de arbitri pentru Sepsi – FCSB (Se joacă duminică, de la ora 21:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport). 

La mai puțin de 24 de ore după ce a fost criticat de Mihai Stoica, Florin Andrei va fi din nou în camera VAR la un meci al roș-albaștrilor. Detalii AICI

Gigi Becali și-a găsit „decar”: „E foarte interesant. Nu vreau să se audă că după nici nu mă pot atinge de el”
FCSB
Gigi Becali și-a găsit „decar”: „E foarte interesant. Nu vreau să se audă că după nici nu mă pot atinge de el”

Mihai Stoica se ia de Florin Andrei

La Hermannstadt – FCSB 2-2, Florin Andrei a fost în camera VAR, iar Mihai Stoica îl consideră responsabil pentru anularea golului marcat în minutul 8, la 0-0, de Andrea Compagno.

„Mie mi-a plăcut de Flueran (n.r- arbitrul meciului Hermannstadt – FCSB). A avut de luat decizii foarte grele și le-a luat așa cum trebuie.

 Dar nu mi-a plăcut de Florin Andrei, care a zis că e henț, după o reluare pe care am văzut-o cu toții și după care nu ne putem edifica dacă mingea îi vine în piept sau în braț lui Compagno. 

După Istvan Kovacs, MM Stoica desființează încă un „central”: „Cum facem ca ăsta să nu mai arbitreze?”
Florin Andrei // FOTO: Imago

El zice că e henț și anulează golul. Eu cred că Florin Andrei nu trebuia să intervină. Nu e o filmare care să ne edifice. Noi nu știm. Nu se vede. 

Andrea spune că l-a lovit în piept. Dacă mingea era îndepărtată și îl atinge, OK, anulează. Mie mi se pare că mingea atinge mâna celui de la Hermannstadt. Dacă fază nu e clară, atunci nu te bagi! 

Florin Andrei ăsta, care vede așa de bine chestia asta pe care nu o vede nimeni, la meciul Hermannstadt – U Cluj refuzat un penalty pentru clujeni. Cum? Inventează o simulare la Daniel Popa! 

E chemat la VAR, i se zice «Bă, vezi că ai greșit. E penalty cât casa!», iar el spune «Nu, nu, nu! E cum zic eu». Nu e, mă, cum zici tu! Vedem cu toții. Și nu l-am văzut pe Vassaras comentând faza asta. El comentează ce vrea el.

El arbitrează în continuare și acum face o demonstrație... Nu știu, e clarvăzător? Ce-o fi făcând... Nu am idee cum vede el ceva ce nu vede nimeni.

 Cum facem? Cum facem ca ăsta să nu mai arbitreze? Ăsta rămâne și arbitrează în continuare. Am o mare problemă cu Florin Andrei. Nu trebuia să mai fie delegat după Hermannstadt - U Cluj” a spus Mihai Stoica la OrangeSport. 

Gol anulat pentru Andrea Compagno

 Andrea Compagno a marcat încă din minutul 8, dar reușita i-a fost anulată pe motiv de henț. Înainte să reia printre picioarele lui Căbuz, nouarul roș-albaștrilor ar fi atins balonul cu mâna în duelul aerian cu stoperul Valerică Găman. 

După Istvan Kovacs, MM Stoica desființează încă un „central”: „Cum facem ca ăsta să nu mai arbitreze?”

„Așa mi-a zis arbitrul (n.r. - că a fost henț), dar nu e așa clar. Nu știu, dar a trecut. Nu mi-a fost clar, cel mai urât lucru pentru un atacant e să te bucuri alături de suporteri apoi să-ți anuleze golul. 

Am crezut că e gol fără probleme și m-am bucurat, a fost important pentru mine. M-am dus imediat la suporteri, dar asta e, mergem înainte”, a spus Andrea Compagno după meci.

Gafă uriașă a lui Florin Andrei în Hermannstadt - U Cluj 

În minutul 29 al meciului Hermannstadt - U Cluj 2-2, jucat pe 28 august, U Cluj a solicitat un penalty la duelul dintre Daniel Popa și portarul Vlad Muțiu. 

Aflat în careul advers, Daniel Popa a împins mingea cu piciorul stâng, apoi a căzut, fiind încurcat de portarul Vlad Muțiu, care se aruncase în întâmpinarea balonului.

După Istvan Kovacs, MM Stoica desființează încă un „central”: „Cum facem ca ăsta să nu mai arbitreze?”

Aflat în apropierea fazei, „centralul” Florin Andrei nu a stat pe gânduri. I-a arătat cartonașul galben lui Daniel Popa, considerând că atacantul clujenilor a simulat. 

Arbitrii din camera VAR, perechea Andrei Antonie și Mircea Orbuleț, l-au chemat pe „central” să revadă faza, considerând că există circumstanțe de penalty. 

Florin Andrei a mers la monitor, iar după mai bine de două minute de parlamentări a rămas la decizia inițială: „galben” pentru simulare!

Reluările au relevat că între Muțiu și Popa nu a existat contact, Popa reușind să-l evite pe portar prin săritură. Însă fotbalistul Universității avea prim-planul, a ajuns primul la minge și a fost vizibil încurcat de portar, care l-ar fi luat pe sus în caz că alegea să nu sară.

Contactați de GSP, un fost arbitru FIFA și un actual central din lotul Ligii 1 au comentat momentul și s-au arătat surprinși de modul în care a gestionat Florin Andrei faza. 

„E penalty clar!”, a spus unul dintre ei, în timp ce celălalt a avut o poziție mai dură: „Admit că te poți păcăli în timpul meciului, în dinamica fazei, dar, când te cheamă la monitor, vezi și revezi faza, și rămâi pe aceeași decizie, atunci e clar inexplicabil! De neacceptat!”.

VIDEO Totul despre Sepsi - FCSB

Citește și:

Gigi Becali, sfătuit să nu renunțe la un jucător: „Eu nu l-aș lăsa să plece”

Kyros Vassaras a decis arbitrul meciului Sepsi - FCSB! A fost gafeurul sezonului trecut în SuperLigă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
emil1986
emil1986  •  24 Septembrie 2023, 10:02
Postat de befree pe 23 Septembrie 2023, 21:42

Agramatule, ar trebuie activat Tudor. Ala stie cum trebuie arbitrata clona din Berceni. Prostalache ce esti... :))

Iar ma treci pe numele tau, nestiutorule, amaratule, prostanacule. Mai ai fratiori???

befree
befree  •  23 Septembrie 2023, 21:42
Postat de emil1986 pe 23 Septembrie 2023, 20:24

Mă gugustiucule mă, te uiti la meciuri si nu pricepi nimic. Esti vai de mama ta.

Agramatule, ar trebuie activat Tudor. Ala stie cum trebuie arbitrata clona din Berceni. Prostalache ce esti... :))

emil1986
emil1986  •  23 Septembrie 2023, 20:24
Postat de parpalache pe 23 Septembrie 2023, 19:38

***!Ce va mai place voua fcsb-iștilor sa mâncați ce nu trebuie!Daca nu va da paișpe penalty-uri pe meci, va...nedreptațește!

Mă gugustiucule mă, te uiti la meciuri si nu pricepi nimic. Esti vai de mama ta.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează