FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

De ce se temeau nu au scăpat! Vassaras l-a delegat la Sepsi - FCSB pe cel mai nou dușman al roș-albaștrilor

Articol de - Publicat sambata, 23 septembrie 2023 10:55 / Actualizat sambata, 23 septembrie 2023 11:36

FRF a stabilit brigada completă care va conduce meciul Sepsi – FCSB, de duminică, ora 21:00. În camera VAR se va afla Florin Andrei, tocmai arbitrul contestat dur aseară de Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor.

  • Sepsi – FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport

Așa cum GSP.ro a anunțat, meciul Sepsi – FCSB va fi condus de Cătălin Popa. Centralul din Pitești va fi ajutat de George Neacșu și Romică Bîrdeș.

La 24 de ore de la scandalul de rasism, Dawa a publicat pe Instagram: „Astăzi am decis să spun STOP. E nevoie de sancțiuni”
NU RASISMULUI
La 24 de ore de la scandalul de rasism, Dawa a publicat pe Instagram: „Astăzi am decis să spun STOP. E nevoie de sancțiuni”

Kyros Vassaras, delegare în ciuda lui MM Stoica

În camera VAR va sta nimeni altul decât Florin Andrei, arbitrul atacat dur aseară de Mihai Stoica, după Hermannstadt – FCSB 2-2. El va fi secondat de Ovidiu Artene. 

Arbitrul din Târgu Mureș a fost delegat de CCA și azi, tot în camera VAR, la meciul dintre FC Voluntari și Poli Iași (ora 14:30).

Nu mi-a plăcut de Florin Andrei, care a zis că e henț, după o reluare pe care am văzut-o cu toții și după care nu ne putem edifica dacă mingea îi vine în piept sau în braț lui Compagno. Face o demonstrație... Nu știu, e clarvăzător? Ce-o fi făcând... Nu am idee cum vede el ceva ce nu vede nimeni. 

El zice că e henț și anulează golul. Eu cred că Florin Andrei nu trebuia să intervină. Nu e o filmare care să ne edifice. Noi nu știm. Nu se vede. Cum facem? Cum facem ca ăsta să nu mai arbitreze? Ăsta rămâne și arbitrează în continuare. Am o mare problemă cu Florin Andrei. 

– Mihai Stoica, aseară, în direct la Orange Sport

Florin Andrei a anulat golul lui Compagno 

Andrea Compagno a marcat încă din minutul 8 al meciului Hermannstadt - FCSB 2-2, dar reușita i-a fost anulată pe motiv de henț, după intervenția VAR. Înainte să reia printre picioarele lui Căbuz, nouarul roș-albaștrilor ar fi atins balonul cu mâna în duelul aerian cu stoperul Valerică Găman. 

De ce se temeau nu au scăpat! Vassaras l-a delegat la Sepsi - FCSB pe cel mai nou dușman al roș-albaștrilor

„Așa mi-a zis arbitrul (n.r. - că a fost henț), dar nu e așa clar. Nu știu, dar a trecut. Nu mi-a fost clar, cel mai urât lucru pentru un atacant e să te bucuri alături de suporteri apoi să-ți anuleze golul.  Am crezut că e gol fără probleme și m-am bucurat, a fost important pentru mine. M-am dus imediat la suporteri, dar asta e, mergem înainte”, a spus Andrea Compagno după meci.

VIDEO Totul despre Sepsi - FCSB

Citește și: 

Gigi Becali și-a găsit „decar”: „E foarte interesant. Nu vreau să se audă că după nici nu mă pot atinge de el”

Gigi Becali, sfătuit să nu renunțe la un jucător: „Eu nu l-aș lăsa să plece”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
lapusneanul
lapusneanul  •  23 Septembrie 2023, 18:55

opa, de aceea a comentat fostul locatar de la Rahova de Florin Andrei, ii arbitreaza cu sepsi..iar vedem un penalty inventat ?

fibra
fibra  •  23 Septembrie 2023, 14:31

Grecul vrea sa-i demonstreze guralivului ca nu e asa si ca el e absurd.Problema e ca nu ii pasa reintegratului in societate si o tine langa.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  23 Septembrie 2023, 14:12

Mm sa-si șteargă ochelarii cu prosopul. El s-a născut cu darul contrazicerii. Însă lucrând pt Gigi Valiza si-a perfecționat " talentul". "Trebuie și gura lui sa mănâncă ceva."

Vezi toate comentariile (17)
Comentează