FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Mihai Stoica iese la atac și îi răspunde lui Valeriu Iftime: „Fac parte din gașca de șacali pe care a menționat-o și vreau să-i transmit ceva”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 februarie 2020 11:52

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a reacționat dur la adresa lui Valeriu Iftime, după ce finanțatorul celor de la FC Botoșani a acordat un interviu extrem de tăios Gazetei Sporturilor pe marginea subiectului ce-l vizează pe Olimpiu Moruțan. 

  • CONTEXT: Enervat de modul în care Becali l-a umilit public pe Olimpiu Moruțan, Valeriu Iftime a răbufnit la adresa roș-albaștrilor într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor. 

„Nu e prima dată când patronul celor de la Botoșani își permite să critice și să jignească persoane din staff-ul nostru. Ar trebui să-și mai reprime gândurile acestea nervoase. 

Simt că fac parte din haita de șacali pe care a menționat-o. Îi dau eu sugestii despre ce să vorbească despre mine. Îi recomand să vorbească despre timpul pe care l-am petrecut în pușcărie. 

Cu riscul de a atrage o nouă serie de jigniri din partea lui Iftime, vreau să spun ceva. Îi reamintesc că Bogdan Vintilă a condus echipa la Botoșani, unde FCSB a câștigat contra unui arbitraj potrivnic (n.r - 2-0, pe 9 noiembrie). 

Nu cred că dumnealui ar trebui să facă atât de multe trimiteri la adresa lui Vintilă”, a declarat MM Stocia în această dimineață, la TV Digi Sport. 

„E mare, mare păcat ce face Gigi. Pentru mine e de neînțeles cum poate să-l facă prost pe Moruțan după un singur meci. Cum mai vrei apoi milioane de euro pe un jucător pe care îl calci în picioare? Eu vă spun ceva, Moruțan nu are nicio șansă să crească la FCSB! 

Niciodată nu va progresa la acest club, în acest climat viciat! E exclus! Acolo e o adunătură de șacali, care te sfâșie efectiv. Când dai de greu, acolo nu că nu te ajută și nu te sprijină nimeni, dar toți îți dau în cap. Dacă nu faci față singur, atunci eșuezi

Văd că Gigi dă meci de meci doar în jucători, dar de antrenor nu zice nimic. Antrenorul ăsta n-are nici o vină? Eu vă spun ce am văzut la meciul cu CFR, o brambureală totală. De fapt, abrambureală e antrenorul de pe banca FCSB-ului, care l-a folosit pe Oaidă în banda stângă. Doamne Dumnezeule, ăsta e antrenor la FCSB?” 
- Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani

Match Preview Voluntari - FCSB

Vezi și: 

EXCLUSIV Gigi Becali făcut ZOB, după scandalul Moruțan: „La FCSB e o adunătură de șacali! Se dă cu toporul în jucători”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
622674784501836
Florin Dobrin  •  05 Februarie 2020, 19:57

sluga de puscarias trebuie sa execute ordinele

maccsero
maccsero  •  05 Februarie 2020, 19:46

Semnați petiția ”Fără penali în GSP”.

romeverest
romeverest  •  05 Februarie 2020, 16:07

Asta este meseria lui MM la Fcsb !! Ciobanul nu are nevoie de un director sportiv, pentru ca el le stie pe toate, ci de un agarici care sa raspunda tuturor acelora care au ceva de zis despre Fcsb !! Asadar, ar trebui sa-i atraga atentia si stapanului sau sa nu-si mai dea cu parerea despre Craiova, Cfr sau Dinamo !!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează