FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica: „M-a sunat Gigi după ce a urmărit declarațiile lui Șumudică. Și acum mă sună!” » S-a enervat în direct: „Nu ne batem joc de oamenii noștri!”

Mihai Stoica, la Orange Sport
Mihai Stoica, la Orange Sport

Articol de - Publicat duminica, 09 iulie 2023 21:34 / Actualizat duminica, 09 iulie 2023 22:09

Mihai Stoica (58 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, exclude angajarea lui Marius Șumudică, după ce antrenorul în vârstă de 52 de ani s-a autopropus la vicecampioana României. MM insistă că antrenorii actuali, Elias Charalambous și Mihai Pintilii, nu sunt în pericol.

Refuzat de Rapid, care a preferat să-l angajeze pe Cristiano Bergodi, Marius Șumudică a afirmat în direct la TV că nu ar refuza o eventuală nouă ofertă de la FCSB, chiar și pe bani mai puțini decât i-a propus Gigi Becali în trecut:

„L-am refuzat de două ori pe Gigi Becali. Nu mai spun de ce. A treia oară, dacă va exista această șansă, mă duc cu inima deschisă!”.

Revenire incredibilă, după o prăbușire șocantă » România U19 s-a calificat dramatic în faza următoare a Campionatului European de handbal feminin!
EURO U19
Revenire incredibilă, după o prăbușire șocantă » România U19 s-a calificat dramatic în faza următoare a Campionatului European de handbal feminin!

MM Stoica, despre posibila venire a lui Șumudică la FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB, a susținut că nu se pune problema angajării lui Șumudică acum, dar l-a sunat pe Mihai Stoica, conducătorul roș-albaștrilor, după ce a urmărit afirmațiile antrenorului la TV.

Chiar și așa, Mihai Stoica exclude varianta angajării lui Șumudică.

Mihai Stoica: „Marius Șumudică nu are ofertă de la FCSB. Nu se pune problema acum”

„Nu este o variantă. Am fost foarte mulțumiți cu noua formulă de bancă tehnică. Dacă nu era blackout-ul de la Ovidiu (n.r. - 2-3 cu Farul în penultima etapă) am fi avut șanse foarte mari să câștigăm campionatul deși veneam de departe.

În acest moment avem antrenor, nu se pune problema. O spun foarte clar. Eu mai vorbesc cu Gigi Becali din când în când. Este imprevizibil, dar tocmai am vorbit cu el înainte de emisiune. M-a sunat și acum, dar nu pot să răspund. Am vorbit fugitiv despre asta, doar ce dăduse Șumudică declarațiile la TV. El se uita, eu nu văzusem.

Nu am vorbit laudativ despre Șumudică, eu vorbesc la concret. Am spus că Șumudică a fost campion cu Astra. Nu cu CFR, Steaua, Dinamo vechi sau Rapid. A fost cu Astra, care nu a mai câștigat titlul cu nimeni. Nici nu mai există! Șumudică a scos West Ham de două ori din Europa, ceea ce nu este puțin lucru. Iar la CFR a fost dată afară deși avea procentaj 100% în campionat.

La Gaziantep a pornit foarte bine, nu e puțin lucru să fii singurul antrenor străin într-un campionat ca al Turciei. Iar în Arabia Saudită nu s-a făcut de râs”, a precizat Mihai Stoica la OrangeSport.

MM s-a enervat în direct: „Nu ne batem joc de oamenii noștri!”

MM s-a enervat în momentul în care discuțiile despre posibila venire a lui Șumudică la FCSB s-au lungit: „Dar nu are ofertă de la FCSB. Nu există niciun fel de risc ca la ora actuală să ne dăm antrenorii afară pentru că se propune Șumudică. Deja este o lipsă de bun simț a mea că tot particip la tâmpenia asta. Poate să se propună de 7.000 de ori. 

Poate peste câteva etape... poate ieșim din Europa, nu se știe niciodată. Dar acum nu se pune problema, nu ne batem joc de oamenii noștri”

În timpul emisiunii, Gigi Becali l-a sunat din nou pe MM. „Mă sună iar. Nu cred că s-a răzgândit”, a precizat Stoica în direct.

Mai multe știri de actualitate:

Confesiunile lui Florinel Coman, într-un interviu GSP de colecție: „Îmi imaginasem altfel cariera. De la an la an e tot mai mare frustrarea” + „Sunt în formă, dar m-am îndoit că mai pot să fiu bun”

Cum au reacționat fanii Rapidului după numirea lui Bergodi: „Pentru pariori și circari există FCSB” vs. „Șucule, nu știi în ce te-au băgat Niculae și Angelescu”

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (34)
Acidutzu_67
Acidutzu_67  •  10 Iulie 2023, 13:31

*** la FCSB nu intelege ca el e de decor acolo si Gigi face ce vrea el nu ce vrea/***... Orice declaratii care incep cu " nu se pune problema"sunt false, ipocrite..... De fapt problema nu e daca "problema se pune", ci e 99% se va intâmpla.. Sumudica la FCSB ar dinamita campionatul si derby-urile cu Rapid.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dr.jivago
dr.jivago  •  10 Iulie 2023, 11:26

Gigi ia-l acum dar acum pe Sumi-boy! Va defila cu siguranta! Nu mai pune *** la gogosile si izmenelile lui *** ... Mai toate insuccesele Stelei poarta pecetea lui, de fapt, cred ca-i si convine situatia asta hilara de la club , pozand pe fundal ca un contestator al ideilor si deciziilor proaste ale lui Becali..Macar asta scoate banul ... Gigi te-ai ars de multe ori cu țepele si bizareriile lui ***! FII " RAZBOINIC" si ia decizia corecta : Sumudica principal! Lasa-i si uita-i pe Pintili si Charalambous ... mai au de invatat ucenicii astia.. Cum poti sa spui ca-ti bati joc de ei? Pai ,ce l-ai demis pe Jose Mourinho? Cineva a scris despre episodul cu Olaru.. Corect! *** n-a miscat un muschi al fetei ptr a-l pune la punct pe obraznicul si nevricosul Popescu..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Walbi
Walbi  •  10 Iulie 2023, 10:07

Nu ar fi de mirare ca Milosul Samaritean din Pipera sa-l angajeze pe cel care l-a scuipat după ce a virat-o la CFR cu propunerea lui contractuala în dinți. Ce contează mândria, respectul de sine când începe sa miroase a bani din virtuale victorii fotbalistice internaționale ?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează