FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica reacționează după declarațiile lui Gigi Becali: „Comparațiile zoologice sunt la ordinea zilei”

Articol de - Publicat sambata, 04 martie 2023 09:02 / Actualizat sambata, 04 martie 2023 09:16

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a reacționat după declarațiile date de Gigi Becali despre rolul său la echipa roș-albastră.

Patronul roș-albaștrilor a declarat vineri că rolul lui Mihai Stoica la FCSB este acela de a executa ordinele sale și l-a numit „câine”, în managerul roș-albaștrilor suține că nu a fost deranjat de afirmațiile lui Gigi Becali.

Gigi e anti-FCSB: îl sacrifică fix pe cel mai bun!
FCSB
Gigi e anti-FCSB: îl sacrifică fix pe cel mai bun!

Mihai Stoica: „Așa se exprimă Gigi Becali”

„Comparațiile astea zoologice? Nu mă deranjează. Știți de ce? Gigi trăiește jumătate de zi în biserică. Acolo se slujește. Termenul nu este folosit în sens peiorativ. Gigi nu-l folosește așa.

Unii n-au cum să înțeleagă pentru că n-au cunoștințe aici. Așa se exprimă el. Comparațiile zoologice sunt la ordinea zilei. Ne distrează. Gigi nu a fost urs la un moment dat?”, a declarat Mihai Stoica la OrangeSport.

Ce a declarat Gigi Becali despre MM Stoica

„Dau toți în MM ca să nu dea în mine, ei preferă să lovească un câine decât un leu. Nu mai dați în MM, eu fac tot la FCSB! MM nu face altceva decât să execute ordinele mele. Care aveți ceva cu FCSB, aveți cu mine! Ați intrat în luptă cu Becali, nu cu slujitorii mei. Ei slujesc pentru mine. El, Strizu, era un slujitor pe care am.

MM zice tot ce-mi convine mie. Acum, MM ascultă, nu mai e ca în trecut, și-a dat seama că ascultarea e totul. Echipa joacă pentru că ascultă lumea”, a declarat Becali la „Liga Digi Sport”.

VIDEO Reacția lui Adrian Mutu după plecarea lui Leo Strizu de la FCSB

Citește și: 

Lovitură pentru FCSB! » Mai are 4 luni de contract și negociază plecarea în Ungaria

Gigi Becali l-a șocat pe Ilie Dumitrescu: „Nu-mi vine să cred ce am ajuns să comentez!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (58)
adriann_
adriann_  •  05 Martie 2023, 00:10
Postat de VanBasten pe 04 Martie 2023, 22:07

E gandirea unei paturi din societatea romaneasca (atat in privat cat si in sistemul bugetar), care considera ca in schimbul unui salariu pe care il primesti pentru munca depusa, patronul are si dreptul de a te umili. E ca si cum ai fi supus, ca in perioada sclavagista. Frica asta de sef si de foame care vine din comunism.

Nici o treaba cu comunismul. In comunism o mare parte a societatii era practic de neatins de catre sefi etc. Unu' care dadea la saiba trebuia doar sa-si tina gura in ceea ce priveste regimul si sa nu fure prea evident pentru a fi lasat in pace, "oamenii muncii" erau considerati temelia societatii etc. Mancatoria si frica de sefime incepeau mai sus.

VanBasten
VanBasten  •  04 Martie 2023, 22:17
Postat de dobrin pe 04 Martie 2023, 14:55

Nah, nu e caine. Cainele e Lutu. Pe Mihai Stoica l-a dat Becali pe brazda. Iar cainii nu trag la plug...

Lutu e un caine destept. Conduce limuzine.

Stars
Stars  •  04 Martie 2023, 22:11
Postat de Chess pe 04 Martie 2023, 14:33

Teroarea instaurată în societatea românească după 1945 a produs monştri şi în sport. Locul echipelor apărute firesc, din pasiunea unor oameni competenţi, a fost luat de cluburile create la ordin 5teaua si dinhamo. Actul de naştere al celor doi coloşi care au sufocat decenii întregi fotbalul românesc – Steaua şi Dinamo – n-are nimic romantic sau solemn. România de la sfîrşitul deceniului cinci era independenţa doar pe hîrtie. În realitate, ţară era condusă de oameni trimişi de la Moscova, sprijiniţi de diviziile Armatei Roşii care uitaseră să se întoarcă. Armata rusă s-a retras de pe meleagurile noastre în 1956, dar vestigiile năvălirii sovietice mai dăinuie şi astăzi. Planurile cotropitorilor – abandonate ulterior -, de a transformă România şi alte ţări din estul Europei în republici componente ale URSS, s-au reflectat nu numai în epurările efectuate printre intelectuali, cooperativizarea ţărănimii şi rusificarea forţată. Pe lîngă oraşele rebotezate Stalin (Braşov) şi Gheorghe Gheorghiu-Dej (Oneşti), politrucii au hotărît că trebuie copiat modelul sovietic şi în fotbal. Aşa s-au înfiinţat echipele 5teaua si dinhamo

Stai bland ca performantele atunci s-au obtinut, anii '80 vor ramane unici in fotbalul romanesc iar ca starlucire au existat 3 echipe, Steaua, Dinamo, U Craiova.....iar la sfarsitul anilor '70 a existat un fabulos FC Aeges! Asta e istoria fotbalistica a Romaniei!

Vezi toate comentariile (58)
Comentează