FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, replică furtunoasă pentru un triplu campion cu FCSB: „Micul influencer vorbește prea mult. Să dea jos din «colac» dacă mai vrea să joace”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 20:49 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 20:53

Mihai Stoica (58 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, i-a oferit încă o replică, de această dată pe larg, lui Adrian Popa (35), cel care a comentat disputa identitară dintre clubul lui Gigi Becali și CSA Steaua.

Zilele trecute, Adi Popa și-a oferit opinia cu privire la felul în care FCSB reușește să atragă fani, menționând un „marketing agresiv” al echipei din Liga 1 și faptul că aceasta induce „cu forța” ideea că este continuatoarea Stelei istorice.

În prima fază, Mihai Stoica i-a răspuns prin intermediul unui mesaj pe Facebook, fără să-l numească: „Incompleți mai sunt și englezii ăștia. Cum să ai o echipă Reading și să n-ai și una Talking? La cât vorbește unul de pe la noi, ar fi fost căpitan”.

Astăzi, oficialul de la FCSB a revenit cu un răspuns pe larg.

Reacția oficială a lui Kyros Vassaras, după faza de arbitraj care a scandalizat Liga 1: „Ne cerem scuze pentru eroarea lor. Arbitrul de centru nu poate fi învinuit” + Decizie cu efect imediat
POLI IAȘI - SEPSI 1-0
Reacția oficială a lui Kyros Vassaras, după faza de arbitraj care a scandalizat Liga 1: „Ne cerem scuze pentru eroarea lor. Arbitrul de centru nu poate fi învinuit” + Decizie cu efect imediat

Mihai Stoica, replică furtunoasă pentru Adi Popa: „Atacantul ăsta mic a dat un singur gol în străinătate”

„E un mic influencer, că fotbal nu mai joacă de mult, cam de când a plecat de la noi, de la FCSB care nu e Steaua. El se dă atacant, nu? A jucat în 3 campionate în străinătate și a dat un gol atacantul ăsta mic.

E băgat în seamă prea mult. El a existat și a făcut bani în exclusivitate datorită echipei despre care spune acum că nu e Steaua. În afară de 2 ani cât a jucat la echipa armatei, unde a mai jucat?

Doar a trecut pe la noi. Spuneți-mi un gol important marcat de băiatul ăsta. Unul, nu vreau mai mult! Mie nu-mi plac oamenii care încearcă să treacă drept altcineva.

Până a plecat la Reading nu i-am auzit vocea. Când s-a întors a început să explice niște chestii... rămăseserăm uimiți: «Cine ești? Te-ai schimbat deodată». Vrum, vrum, Mustang...”, a spus MM inițial la OrangeSport.

Mihai Stoica, despre Adi Popa: „Dacă vrea să mai joace, să dea jos puțin din «colac»”

Ulterior, MM a comentat situația „Motoretei” de la Concordia Chiajna, unde acesta ar fi încercat să-l „sape” pe antrenorul Erik Lincar.

„Întrebați-i pe cei de la Chiajna cu ce s-a ocupat, că fotbal nu a jucat. S-a ocupat cu chestii extrafotbalistice. Am auzit că a zis: «Stați liniștiți, că-l dau afară pe Lincar, vorbesc cu primarul». Dar primarul l-a trimis la plimbare.

Băiatul ăsta are niște probleme. S-a dus la o masă la care nu era invitat, dată de Lincar pentru toată echipa, și a fost izgonit de acolo. Nu a ajuns bine.

Îmi pare foarte rău că un fotbalist care a făcut parte din echipa noastră a ajuns să vorbească încontinuu, să bată câmpii. Altceva nu mai știe să facă. Ai făcut niște bani, ai 35 de ani, bravo ție.

Vrei să mai joci, antrenează-te, mai dă jos puțin din «colac», că parcă ești puțin supraponderal. Așa pare, s-ar putea să nu fie. Ar trebui să tacă din gură, vorbește prea mult”, a adăugat Stoica.

Ce spusese Adi Popa:

Marketingul lor vizavi de brand și de ceea ce susțin că sunt este foarte agresiv și foarte puternic. Ăsta este adevărul.

Nu trece săptămâna fără să se discute că «FCSB este Steaua». Ideea asta, la cât de agresivă și puternică este, este indusă cu forța. «Îl spălăm pe creier, FCSB este Steaua». Iar cine nu cunoaște cu adevărat va lua de bună: «Da, așa e».

Aici ține de percepția fiecărui om. Dacă omul asta crede în sinea lui... și eu am crezut, nu ascund. Marketingul și campania lor foarte agresive te pot induce în eroare și au efect la foarte mulți suporteri, oameni, copii. Mai ales dacă cealaltă parte nu combate asta.

Mai multe știri de actualitate:

GSP a vorbit cu Mircea Lucescu despre venirea lui Lupescu la CS Dinamo: „Obiectivul lui? Să nu se comită greșeala de la Steaua, ci să fie o singură echipă Dinamo!”

Gigi Becali riscă să piardă o sumă colosală! Intră în topul celor mai mari ȚEPE luate de FCSB?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Joe2022
Joe2022  •  20 Octombrie 2023, 23:30

De ce sa musti mana care te-a hrănit și te a făcut om? Adi Popa un fotbalist mediocru se dovedește a fi un om mediocru. De altfel nu o să-l mai bage nimeni în seama peste 2,3 ani. Ce câștigă daca vorbește gura mult și prost? Nu am să înțeleg niciodată oamenii ăștia! Așa e și Ogararu și alții. Poți să spui da , când am jucat eu se numea Steaua și acum se numește FCSB și în rest nu mă bag , nu știu, nu mă privește cum se rezolva problema asta. Când ești diplomatic ai de câștigat și când taci ești și mai câștigat.

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  20 Octombrie 2023, 23:17

Motoreta a vorbit de marketing ? Asta este știrea zilei !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează